4 flotte hoteller i varmere strøk

De beste tilbudene for Mars 2023

4 flotte hoteller

Nå som det dagene blir mørkere har du kanskje lyst til å komme deg en tur bort fra kulda? Her er fire fantastiske hoteller i varmere strøk. Benytt en Hotels.com rabattkode på din neste reise!

Grand Hotel Residencia, Gran Canaria

Dersom du har lyst til å reise til Kanariøyene i stil blir det ikke så veldig mye bedre enn Grand Hotel Residencia på Gran Canaria. Dette femstjerners-hotellet ligger i Maspalomas’ palmeoase og er det eneste medlemmet av luksuskjeden Leading Hotels of the World på Gran Canaria. Hotellet har faktisk mottatt bemerkelsen Gran Lujo som er tilsvarende seks stjerner. Og dette hotellet er i seg selv en oase. Hit kan du reise for å virkelig nyte tilværelsen og slappe av på ferien din. Perfekt for en kjærestetur hvor dere vil roe helt ned.

På Grand Hotel Residencia kan du velge mellom standardrom eller suite – men beskrivelsen ’standard’ kan du egentlig ikke bruke på noen av dem. De minste rommene er 33 kvadratmeter store og har utsikt over den nydelige hagen til hotellet. Ønsker du noe enda mer luksuriøst kan du tilbringe ferien i en av hotellets 17 juniorsuiter som har egen stue, massasjebadekar og toalettsaker fra Bulgari. Når dere blir sultne kan dere spise middag i den prisvinnende hotellrestauranten som er anbefalt av Michelin-guiden. Og hvis dere ønsker en dag med total avslapning har hotellets spa-avdeling en rekke behandlinger og spa-pakker for ultimat feriefølelse.

Umajati Retreat, Bali

Ubud er Balis lomme av ro, kultur og vakker regnskog og hva er vel bedre enn å nyte den sørasiatiske ferien i sin helt egen bungalow? Dette nydelige hotellet mottok TripAdvisor’s prestisjetunge Certificate of Excellence i 2016. Og har alt du måtte behøve for en autentisk balinesisk ferie. Dere kan velge mellom hus (jepp, hus) med ett eller to soverom. Husene med to soverom har plass til opptil fem personer og er perfekt til familieturer. Bugoharjo House med ett soverom er 150 kvadratmeter stort. Her har du soverom, stue, et romslig bad, en lotus-dam og beliggenhet like ved skogen.

Start dagen til eksotiske fuglelyder og herlige lukter mens du nyter komforten på dette fantastiske hotellet. Begge hustypene har kjøkken og her blir frokosten – som for øvrig er inkludert i romprisen – servert hver morgen. Dere kan også bestille lunsj og middag som tilberedes spesielt for dere og særlig mer ferie enn dette blir det ikke. Umajati organiserer dagturer i Ubud – kanskje dere har lyst til å ta en guidet vandretur gjennom Balis rismarker? Øya er også kjent for sine fantastiske tekstiler og hotellet kan sørge for en privat tur til forskjellige tekstilfabrikker.

Marquesa Hotel, Key West

Key West er et magisk sted og her er det varmt året rundt. Kritthvite strender, palmetrær som vaier i vinden og turkist hav så langt øyet kan se. Nå som det finnes direkte-flighter til Florida er dette et perfekt sted å rømme til når du begynner å bli skikkelig lei av vinteren. Marquesa Hotel på Key West ligger midt i øyas historiske distrikt og her kan du virkelig nyte ferien i luksus. Stikker du hodet ut døra får du et glimt av det rolige gatelivet i byen, men dersom du har lyst til å slappe helt av kan du sette deg i den frodige innvendige hagen.

Her finner du ikke mindre enn to svømmebassenger. Rommene på Marquesa Hotel er delikat dekorerte og oser av sol og sommer, med lyse fargetoner og vakre tekstiler. Hvis det er en spesiell anledning kan dere bo i hotellets juniorsuite. Som i tillegg til vanlige romfasiliteter har en liten stue og overbygd veranda med frokostbord og lenestoler. Når dere blir sultne er det bare å rusle ned til hotellets egen Café Marquesa. De serverer lekker moderne amerikansk mat i vakre lokaler. Du kommer ikke til å ha lyst til å reise hjem fra dette hotellet!

B&B La Via Della Giudecca, Siracusa

Sicilia er en ferieelskers drøm og hvis du virkelig vil komme deg bort fra turistene finnes det ikke noe bedre sted enn Ortigia. Litt som Venezias gamleby ligger på en egen øy er Ortigia et eget lite paradis i Siracusa på Sicilia. Denne utstikker-øya er liten og er derfor perfekt for en tre- eller firedagers ferie. Her kan du nyte enestående mat og flere tusen år gammel kultur og historie. B&B La Via Della Giudecca er et av de høyest ansette hotellene i Ortigia og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Hotellet ligger i en bitteliten sidegate midt på Ortigia og herifra er det kort vei til både bading og kulturelle opplevelser.

Et av Sicilias berømte dukketeatre ligger et steinkast fra inngangsdøra. Når du bor på dette lekre lille hotellet føler du deg helt som en del av Siracusa. De nydelige rommene er vakkert innredet med tre- og steindetaljer og en himmelsk frokost serveres hver morgen i foajeen.

Du kan bestille rom på samtlige av hotellene over på Hotels.com. Følg godt med for gode tilbud og se her for aktuelle rabattkoder. God tur!

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode