Adams Matkasse

Adams Matkasse rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Bestill Ekspress Familiekassen fra kun 799kr
tilbud
Se hele spekteret av Matkasser her!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Adams Matkasse

Ser du etter en Adams Matkasse rabattkode?

Adams Matkasse vil inspirere folk til å lage sunne og varierte middager for hele familien. Originalkassen inneholder oppskrifter og ingredienser til 2-4 personer for 3-5 middager. Adams Originalkasse inneholder middager med klassiske smaker, variert med råvarer og smaker som en kanskje ikke har testet tidligere. Prøvepris fra kun kr 695,- (ordinær pris kr 745) eller kr 50 per porsjon.

I tillegg tilbyr Adams Matkasse følgende kasser:

 • Ekspresskassen – for folk i farta!
 • Barnekassen – for småbarnsfamilien
 • Fruktkassen – kun kr 149!

Adams Matkasse leverer matkassen rett hjem på døren over hele landet.

Forenkle hverdagen – det er jo faktisk det Adams Matkasse driver med. Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være god, næringsrik og variert. Dessuten skal den gå fort å lage og helst uten å inneholde matvarer uten for mye tilsetningsstoffer. Å inspirere familier til å spise god og sunn mat, og spare tid der det trengs mest – det er tanken bak Adams Matkasse. Adams Matkasse leverer ferske og sunne råvarer inkludert nye oppskrifter fra landslagskokk Adam Schive Bjerck hver uke rett hjem på døren. Leveranse hver mandag. Nye oppskrifter hver uke.I en travel hverdag er det ikke alltid like lett å planlegge gode, sunne middager som er enkle og lite tidkrevende å lage. Ofte ender vi opp med å spise de samme kjedelige middagene uke etter uke, og har du barn, blir det enda vanskeligere.

Med et abonnement hos Adams Matkasse får du levert maten rett hjem på døra. Dette er mat som er sunt og godt for hele familien. Du velger selv om du ønsker måltider med utfordrende og eksotiske smaker eller raske, sunne og enkle retter. Man velger også hvor mange dager i uka man ønsker samt antall personer.

 Velg den kassen som passer for deg:

 • Orginalkassen – Passer for deg som har bedre tid i hverdagen, og ønsker å lage inspirerende og utfordrende middagsretter.
 • Barnekassen – Består av enkle retter og gjenkjennelige smaker, som passer for både store og små i familien.
 • Ekspresskassen – Passer for deg som vil ha raske, enkle og gode middagsretter i en travel hverdag.
 • Fri for-kassen – Norges eneste allergivennlig matkasse. Helt fri for egg, melk og gluten og like næringsrik.
 • Sunn & lett-kassen – Mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og perfekt for deg som vil gå ned i vekt, eller bare spise sunnere.

 Slik fungerer det:

 1. Du velger den matkasen som passer best for deg og dine. Det er raskt enkelt og trygt.
 2. Matkassen med oppskriftshefte på alle retter leveres rett hjem på døren. Du behøver ikke være hjemme når matkassen leveres. Leveransen er mandager mellom kl 16-22 og du vil bli informert pr SMS om at matkassen venter på deg om du ikke er hjemme.
 3. Nyt gode og sunne måltider, og bruk tiden du har spart sammen med noen du er glad i.

Når du bestiller en matkasse hos Adams Matkasse, starter du opp et abonnement, helt uten bindingstid. Man kan når som helst bytte kasse, pause en leveranse eller pause ditt abonnement. De trenger kun en ukes varsel fra deg.

Adams Matkasse rabattkode

Ved å benytte deg av Adams Matkasse sine kampanjer kan du spare mye penger og forenkle hverdagen betraktelig. Videre er det mye å spare om man bruker en Adams Matkasse kupongkode. Du finner Adams Matkasse rabattkode her hos NA rabattkoder.

Du kan også finne mer informasjon om Adams Matkasse hos matkasser.com

Adams matkasse på 15 sekunder:

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode