AniMail

Animail rabattkode 2018

Aktive Animail rabattkoder & tilbud for Oktober 2018

rabattkode
10% rabatt på ditt første kjøp
tilbud
Fri frakt

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Animail

Animail.no er Norges største nettbutikk på dyremat og tilbehør for dyrehold. Her finner du alt du trenger for dyrene dine og kan få det levert rett hjem. De fører kjente merker som Royal Canin og Whiskas i tillegg til mange andre kjente merker for dyrehold. Når du nettopp har anskaffet deg to nye katter i tillegg til katten du hadde fra før. Og Golden retrieveren du kjøpte til barna dine for et år siden, er det en stor fordel å kunne spare noen kroner på katte- og hundemat som stadig må kjøpes inn. Ved å bestille maten på nett får vi den levert rett hjem til oss og vi kan i tillegg få noen god priser med animail kupongkoder og animail rabattkoder.

Animail er et helt nytt konsept. Animail er garantert din nærmeste dyrebutikk! Få alt du trenger til å fø og underholde dine firbente, flygende, svømmende eller krypende små venner hos Animail! Animail har Norges største utvalg av hundefôr og kattemat. I dag har de over 60 merker med forskjellig dyremat i sin nettbutikk. Animail opererer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland!

Få alt du trenger levert på døren, spar tid og penger og tilbring mer tid med dyrene. Sortimentet skal være bedre enn vanlige dyrebutikker. Hos Animail kan du finne et godt utvalg av artikler til hunder, katter, smådyr, fugler, fisk og reptiler.

Animail rabattkode

Når du også har lovet minstemann en undulat på rommet sitt, kan dere sette dere ned på nettsidene til Animail.no og forberede innkjøpet. Her Kan du finne et praktisk reisebur for undulaten. I tillegg leter dere frem noen praktiske frøautomater og vannautomater som dere kan feste på enten reiseburet, eller på hovedburet når dere kjøper det i dyrebutikken. Du finner også flere nyttige produkter for å ta vare på fuglenes helse i tillegg til å få handlet inn nødvendige mengder med fuglefrø.

Med Animail rabattkode blir det enda billigere! Med billig frakt og levering over hele Norge stiller Animail sterkt. Spar tid og penger, bestiller du over 1000,- er frakten gratis! Animail tilbyr også ekspresslevering om det haster. Om du ønsker, kan du også få levert varene rett på døren.

Angrerett og retur er selvfølgelig mulig. Dette er gratis og du vil bli refundert beløpet.

Mer om Animail.no

Animail.no ønsker å levere produktene du bestiller raskt og effektivt. Når du bestiller fra dem skal du kunne stole på at varene kommer frem i tide når dyrene dine trenger det. Med disse brukervennlige og praktiske nettsidene finner du raskt frem til hva du trenger til dine dyr. Med denne praktiske nettbutikken tilgjengelig kan du alltid være sikker på at dyrene dine får det beste du kan ønske for dem og at de alltid har det de trenger når de trenger det. Glade dyr som trives godt er dyr som skaper trivsel rundt seg. Når kattene får akkurat den maten de liker best kan du garantere at de benytter enhver sjanse til å varme deg på en kald vinterkveld på sofaen. Dine tre katter fungerer som det beste varmeteppet.

Du kan få gode priser og betingelser med animail kupongkoder og animail rabattkoder. Vi trenger jevnlig mer mat til kattene og hundene og kan vi spare noen kroner på det, kan vi heller benytte de sparte pengene til noe annet. Vi har alltid aktive og relevante animail kupongkoder og animail rabattkoder på sidene våre.

Her finner du en komplett liste over merker som føres av Animail.no https://animail.no/merker.

Produktspekter og produkter

I tillegg til at Animail fører kjente merker som Royal Canin og Whiskas, finner du et stort utvalg av andre kjente merker av for og tilbehør til dyrehold.
For hund har de hundefor, kosttilskudd, hundebur, kobbel og halsbånd, hud- og pelspleie, hundeposer, hundeleker, hundeseng, matskåler og hygieneprodukter. For katter finner du kattemat, katteleker, bur og senger, pelspleie, kattesand, klorestativ, halsbånd og seler, kattesnacks, kosttilskudd, kattetoalett og matskåler. Du finner produkter for forskjellige typer smådyr som kanin og marsvin. Både bur og forskjellige typer for kan finnes. For fugler har du også strø for bunnen av buret, fuglefrø og tilbehør, og for fisk har de et godt utvalg av pumper og filtre, varmeelementer, for, dekorasjon, vanntestere og mere. Til og med for reptiler har de et utvalg av for og tilbehør.

Når du vil lage et spennende akvarium med forskjellige tropiske fisk og fargerike og spennende dekorasjoner, kan du finne mye av det du trenger her. Ved å manøvrere deg gjennom utvalget av dekorasjon finner du ganske sikkert noe som vi pynte opp akvariet med å gjøre det til en spennende dekorasjon i tillegg til et godt hjem for tropiske og unike fisk.

Rabattkoder for Animail

Når vi vurderer å gå til anskaffelse av nye dyr fordi barna våre stadig trygler og ber om å få et marsvin, en kanin eller en fugl, kan det være lurt å orientere seg i hvordan vi kan få tak det vi trenger for å ta vare på dyrene vi eventuelt bestemmer oss for å anskaffe. Det er greit å vite litt om det praktiske rundt dyrene vi velger selv før vi tar valget. Det kan være lurt å kjøpe såpass mye av gangen at du kommer over grensen for fri frakt. Da slipper vi den ekstra utgiften for å få varene tilsendt.

Om det er katt, hund, fugl eller fisk vi trives best med, er dette stedet for å finne alt vi trenger til dyrene. Her har du alltid et glimrende utvalg til glimrende priser som leveres raskt og effektivt. Det er veldig praktisk å bestille alt vi trenger hjemme fra sofaen i stedet for å komme oss til dyrebutikken hver gang vi trenger mer dyrefor.

Kundeservice og sosiale medier

Animail gjør alt de kan for at du skal bli en fornøyd kunde, og besvarer alle henvendelser så fort de kan. Animail er også tilgjengelig og online på både Facebook og Instagram. Så lik Animail på Facebook, og følg dem på Instagram.

Følg de på sosiale medier for å få med deg aller siste og beste nytt på fronten, samt de beste tilbudene.

Med Animail rabattkode vil du få ytterlige rabatter på din handel, og dine firbeinte, tobeinte, flygende, svømmende eller krypende venner blir utrolig fornøyde, og det samme blir du.

Oversiktelig og ryddig nettbutikk

Hos Animail sparer du tid og penger, nettbutikken er veletablert og ryddig, og det er enkelt å navigere rundt for å finne akkurat det du trenger.

Til hunden

Hos Animail kan du finne alt du trenger av hundemat, hundeposer, kosttilskudd, treningsutstyr, hundeseng, kobbel, halsbånd, pleieprodukter, helseprodukter, hygieneprodukter, anisale, reflekser, lamper, alt til valpen og mye mer! Hva med en ryggsekk til å bære hunden i? Eller godbiter for god hygiene og tilfredsstilling av hundens smakløker? En hund kan være din aller beste venn i mange år, og trenger kjærlighet, omsorg og krever ansvar. Den må dresseres, spise riktig, stimuleres og elskes. Alt dette blir både enklere og billigere med Animail rabattkode!

Til katten

Hos Animail kan du finne alt av kattemat, kattesand, katteleker, kosttilskudd, halsbånd, seler, pelspleie, matskåler, anisale, nyårsprepp og mye mer. Katter trenger kjærlighet, selskap og krever ansvar. En katt kan bli en god og trofast venn i hele 15-20 år! Katten trengs å holdes sunn, frisk og glad. Med Animail rabattkode er det enda billigere å gjøre nettopp dette.

Smådyr

Animail har det meste du trenger til smådyr som kaniner, hamstere og marsvin. Her får du alt fra smådyrsgodbiter, bur, uteplasser og pelspleie, til helseprodukter, seler, koppel og øvrige produkter.

Fugler

Har du fugl? Hos Animail kan du finne alt av fuglemat, burstrø, leker, skåler, automater, fuglebur, godteri, helseartikler og mye mer.

Hold din fugl stimulert og frisk med flotte artikler og produkter kjøpt hos Animail. Med Animail rabattkode blir prisene enda lavere.

Fisker

Hos Animail finner du alt til dine svømmende venner. Fiskefôr, preparat, filtermaterialer, varme, dekorasjon, pumper, filtere, vanntestere og mer finnes i nettbutikken.

Reptiler og krypdyr

Har du krypende venner? Hos Animail kan du finne alt du trenger av reptilmat, bunnstrø, faunarium, rengjøringsprodukter, kosttilskudd, helseartikler, innredninger og klimakontroller.

Med Animail rabattkode blir prisene enda lavere og gunstigere!

Dedikert dyrebutikk

Dyr er viktig for Animail. På nettsiden er det derfor en god oversikt over informasjon og tips vedrørende de forskjellige dyrene.

Kundeservice

Her finner du informasjon om hvordan få kontakt med Animail.no kundeservice

Frakt og betaling

Animail.no gir gratis frakt over kr 1000. De leverer de fleste varene innen 5 arbeidsdager.

Du betaler med Klarna med VISA, Mastercard eller Klarna faktura.

Du finner Animail rabattkode på våre sider.

Kontakt

 • Telefon: +46 771-264 62 45
 • Epost: kundeservice@animail.no

Animail reklamefilm

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode