rabattkode
Alltid 10% studentrabatt!
Lim inn koden når du skal betale

Flere rabattkoder og tilbud fra ASOS:

rabattkode
Top20Anbefalt
Asos rabattkode gir 20% ekstra rabatt i appen for nye medlemmer!
rabattkode
Top20Anbefalt
Asos rabattkode gir 15% rabatt for nye medlemmer!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om ASOS

ASOS er en engelsk nettbutikk med forsendinger til land verden over. ASOS ble etablert i år 2000 og har siden den gang vokst seg til å bli Englands største nettbutikk innen mote til kvinner og menn.Nettbutikken har et enormt utvalg av klær, sko og tilbehør innen ulike stiler, fra kjente og egne varemerker.

Fri frakt

Handler du hos ASOS får du fri frakt. Men ettersom deres lager holder til i England, er det lurt å huske på at du må betale moms og tollavgifter dersom du bestiller varer for over 350 kr. Grunnet ASOS sine svært lave priser, er det faktisk fullt mulig å gjøre en bestilling under denne prisen. Men dersom du ønsker du å handle flere varer, kan det være lurt å bestille i flere omganger for å slippe moms og tollavgifter.

Se etter en ASOS rabattkode før du bestiller varer fra nettbutikken. På denne måten kan beløpet på varene kanskje komme under grensen for moms og toll, i tillegg til at du får produktene billigere.

Mote til kvinner og menn

Er du opptatt av trender og siste mote, da er ASOS nettbutikken for deg. Du kan finne noe for enhver smak på ASOS.no. I nettbutikken kan du handle et komplett antrekk til mange ulike anledninger. Liker du å handle vintage, kan du også gjøre dette under ASOS marketplace.

Det er veldig enkelt å finne noe du har lyst til å handle på ASOS.no, da det er massevis av inspirasjon å hente i nettbutikken. Dessuten går netthandelen svært enkelt, da du lett finner frem til de varene du ønsker, og bestiller på 1-2-3.

Salg

Det beste med ASOS er at du finner så utrolig mye fint til en billig penge. Du kan alltid finne varer til rabatterte priser enten det er på salg, til kampanjepris eller om det gjennom en ASOS rabattkode. Let gjerne etter en aktiv rabattkode her i Nettavisen sin side for rabattkoder.

For å være sikker på at du ikke går glipp av gode tilbud på ASOS.no, kan du følge nettbutikken i sosiale medier eller melde deg opp på ASOS sitt nyhetsbrev.

ASOS har studentrabatt året rundt.

The ASOS Urban Tour

ASOS i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode