Blivakker

Blivakker.no rabattkode 2023

De beste tilbudene for September 2023

rabattkode
Anbefalt
Få 15% rabatt ved å melde deg på nyhetsbrevet!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Blivakker

Ser du etter en Blivakker rabattkode?

Blivakker.no er blitt en ekstremt populær nettbutikk med gode priser på de fleste typene skjønnhetsprodukter. Mange bruker mye produkter på å se bra ut og for å ta vare på huden, håret og ansiktet. Det er da mange penger å spare når man får gode tilbud på nettbutikker og praktisk når vi får produktene sendt rett hjem i posten. De har også gode tilbud og kampanjer på produkter vi bruker daglig.

Hos blivakker.no finner du alt av skjønnhetsprodukter og andre relaterte produkter. De er en av Norges største nettbutikker og har produkter innenfor kosmetikk, hårpleie, hudpleie, parfyme, helsekost og liknende. Du finner også elektrisk tilbehør som brukes til å ta vare på og perfeksjonere utseendet. Utvalget av elektriske produkter består i epilatorer, hårfønere, krølltenger, rettetenger og mye annet.

Kampanjer og tilbud kan du finne på hele produktgrupper innenfor forskjellige merker. Med en kupongkode eller en rabattkode kan du få rabatter i hele butikken. Slike rabattkoder og kupongkoder finner du på denne siden.

For en  komplett liste over merkene som tilbys hos blivakker.no kan du ta en titt på deres nettbutikk.

Produktspekter og produkter

De har stort utvalg av kjente produkter innenfor hver kategori.

 • Sminke – Her finner du hovedutvalget til blivakker.no. De har stort utvalg av foundation, øyenskygge, sminkefjerner, leppestift og annet fra mange kjente leverandører. I tillegg har de sminkesett med det viktigste innholdet. Dette er ypperlige gaver til venninner, kjærester, nieser og mødre. Eksempler på merker innen kategorien er glòminerals, BareMinerals, Kanebo Sensai, Max Factor, NYX, Shiseido, Real Techniques og Bliss.
 • Negler – Her finner du alt av produkter for få de fineste negler. Det er ingen grunn til at du ikke kan få stelt neglene dine like bra hjemme som hos en neglesalong med de rette produktene for å gjøre det. Eksempler på merker her er OPI, Essie, Ciatè, Trind, Deborah Lippmann og Tweeserman.
 • Hårpleie – Her finner du produkter du trenger både for kvinner og menn. Shampoo og balsam finnes for alle hårtyper her. Du finner håroljer, for næring, stylingprodukter og alt annet du trenger for å få håret til å se ut så bra som det er mulig med akkurat den frisyren du ønsker og med glansen du vil ha. Merkeeksempler her er Lòreal, KMS, Redken, Joico, Sebastian, Sexy hair, Schwarzkopf og Babyliss. Du finner flere av disse merkene hos Oslo Hair & Beauty – Frisørsalong som holder til i Oslo.
 • Hudpleie – Finn det du vanligvis bruker eller gjerne vil prøve blant utvalget til blivakker.no. De har de stort utvalg i dagkremer, nattkremer, toner, ansiktsmasker, kremer til tørre føtter, solkrem i alle varianter, selvbruningskrem og kremer til kroppen. Få ellers praktiske reisesett så du kan få utført din daglige kroppspleie selv når du er ute på reise. Eksempler på merker her er Base Essentials, Biotherm, St. Tropez, Jane Iredale, Ole Henriksen, REN, MD Formulations og Dermalogica.

Blivakker rabattkoder

 • Parfyme – Dette er ofte kostbare produkter som vi alle bruker. Vi kan spare en del kroner på å kjøpe parfymeprodukter hos blivakker.no da de er noe billigere enn de samme produktene på et parfymeri. Enten for å erstatte dine egne oppbrukte produkter, eller som presang til andre. Eksempler på leverandører her er: Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Britney Spears, Burberry, Hugo Boss, Justin Bieber, Elisabeth Arden, True Blood, Dior og Kenzo.
 • Elektrisk – Det finnes i dag mange elektriske produkter som er bedre og bedre tilpasset en mer skånsom behandling av håret. Da kan du pynte deg til fest og moro uten å være bekymret for om håret tåler behandlingen det får titt og ofte, men heller kan fokusere på hvordan det tar seg best ut. Elektriske produkter for hårstyling inkluderer krølltenger, rettetenger og hårfønere innenfor merker som Babyliss, GHD, Parlux og HH Simonsen.
 • Solbriller – Blivakker.no har også et godt utvalg av solbriller. Enten du vil ha briller som beskytter øynene bra mot UV-stråler, eller om du i hovedsak vil ta deg bra ut på stranda, i skibakken eller på påskefjellet når du sender ferie-selfien fra hytteveggen til misunnelige venner på Facebook. Her finner du kjente merker som Oakley, Michael Kors, Ray Ban og DKNY.
 • Helsekost – Du vil også finne et stort utvalg av helsekostprodukter på sidene til blivakker.no. Her finner du blant annet mange produkter av merket Pukka som er populært innenfor te, men de har også for eksempel Castor Oil, som har bruksområdet fra alt til å gi næring til huden til å virke mot kolikk og forstoppelse ved å smøres på magen.

Kundeservice

Kundeservice hos blivakker.no han du nå her. Du kan ellers finne mye praktisk informasjon på nettsidene deres om hva du enn måtte lure på.

Frakt og betaling

De tilbyr gratis frakt for bestillinger av varer og leverer til hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen og Bjørnøya. Hentes ikke pakkene innen hentefristen, kan man bli trukket for returfrakt og eventuell ny forsendelse. Produktene blir liggende 14 dager på posten før de eventuelt returneres.

Kontakt

Telefon: +47 38 00 07 75
E-post: [email protected]

Blivakker.no på forbrukerinspektørene

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode