Blivakker

Blivakker.no rabattkode 2021

Gyldige Blivakker.no rabattkoder & tilbud Oktober 2021

tilbud
Anbefalt
Hårpleie fra WELLA: 20% rabatt
Utgår om 6 dager
rabattkode
Anbefalt
Parfyme fra Hugo Boss - nå med 20% rabatt
Utgår om 6 dager
rabattkode
Anbefalt
Spar nå! Biotherm - 20% rabatt
Utgår om 6 dager
rabattkode
AnbefaltTop20
Nå! 20% rabatt på Hudpleie mer rabattkode
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
Opptil 55% rabatt på Foundation og Concealer
Utgår om 6 dager
rabattkode
Anbefalt
Få 100kr rabatt ved å melde deg på nyhetsbrevet!
rabattkode
AnbefaltTop20
Rabattkode gir 20% rabatt på TaxFree favoritter!
tilbud
AnbefaltTop20
Akkurat nå! Opptil 55% rabatt på hårpleie
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
Handle for over 199kr & få 25% rabatt på Urban Glow
tilbud
Anbefalt
Gode tilbud & gaver på kjøpet hos BliVakker!
tilbud
Anbefalt
Alltid fri frakt hos BliVakker!
tilbud
Minst 20% rabatt på hårpleie fra Sebastian
Utgår om 6 dager
tilbud
Opptil 33% rabatt på årets julegavetips!
Utgår om 6 dager
tilbud
Topp 100 hårpleie - opptil 50% rabatt!
Utgår om 6 dager
tilbud
Spar opptil 70% i BliVakker's outlet!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! Opptil 40% rabatt på Bare Minerals
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
NYX Professional: Sminke med opptil 60% rabatt
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
Deal! 25% rabatt på Belladot
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
Revitalash Advanced - 25% rabatt
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
Spar nå! Klairs - opptil 30% rabatt
Utgår om 6 dager

Om Blivakker

Ser du etter en Blivakker rabattkode?

Blivakker.no er blitt en ekstremt populær nettbutikk med gode priser på de fleste typene skjønnhetsprodukter. Mange bruker mye produkter på å se bra ut og for å ta vare på huden, håret og ansiktet. Det er da mange penger å spare når man får gode tilbud på nettbutikker og praktisk når vi får produktene sendt rett hjem i posten. De har også gode tilbud og kampanjer på produkter vi bruker daglig.

Hos blivakker.no finner du alt av skjønnhetsprodukter og andre relaterte produkter. De er en av Norges største nettbutikker og har produkter innenfor kosmetikk, hårpleie, hudpleie, parfyme, helsekost og liknende. Du finner også elektrisk tilbehør som brukes til å ta vare på og perfeksjonere utseendet. Utvalget av elektriske produkter består i epilatorer, hårfønere, krølltenger, rettetenger og mye annet.

Kampanjer og tilbud kan du finne på hele produktgrupper innenfor forskjellige merker. Med en kupongkode eller en rabattkode kan du få rabatter i hele butikken. Slike rabattkoder og kupongkoder finner du på denne siden.

For en  komplett liste over merkene som tilbys hos blivakker.no kan du ta en titt på deres nettbutikk.

Produktspekter og produkter

De har stort utvalg av kjente produkter innenfor hver kategori.

 • Sminke – Her finner du hovedutvalget til blivakker.no. De har stort utvalg av foundation, øyenskygge, sminkefjerner, leppestift og annet fra mange kjente leverandører. I tillegg har de sminkesett med det viktigste innholdet. Dette er ypperlige gaver til venninner, kjærester, nieser og mødre. Eksempler på merker innen kategorien er glòminerals, BareMinerals, Kanebo Sensai, Max Factor, NYX, Shiseido, Real Techniques og Bliss.
 • Negler – Her finner du alt av produkter for få de fineste negler. Det er ingen grunn til at du ikke kan få stelt neglene dine like bra hjemme som hos en neglesalong med de rette produktene for å gjøre det. Eksempler på merker her er OPI, Essie, Ciatè, Trind, Deborah Lippmann og Tweeserman.
 • Hårpleie – Her finner du produkter du trenger både for kvinner og menn. Shampoo og balsam finnes for alle hårtyper her. Du finner håroljer, for næring, stylingprodukter og alt annet du trenger for å få håret til å se ut så bra som det er mulig med akkurat den frisyren du ønsker og med glansen du vil ha. Merkeeksempler her er Lòreal, KMS, Redken, Joico, Sebastian, Sexy hair, Schwarzkopf og Babyliss. Du finner flere av disse merkene hos Oslo Hair & Beauty – Frisørsalong som holder til i Oslo.
 • Hudpleie – Finn det du vanligvis bruker eller gjerne vil prøve blant utvalget til blivakker.no. De har de stort utvalg i dagkremer, nattkremer, toner, ansiktsmasker, kremer til tørre føtter, solkrem i alle varianter, selvbruningskrem og kremer til kroppen. Få ellers praktiske reisesett så du kan få utført din daglige kroppspleie selv når du er ute på reise. Eksempler på merker her er Base Essentials, Biotherm, St. Tropez, Jane Iredale, Ole Henriksen, REN, MD Formulations og Dermalogica.

Blivakker rabattkoder

 • Parfyme – Dette er ofte kostbare produkter som vi alle bruker. Vi kan spare en del kroner på å kjøpe parfymeprodukter hos blivakker.no da de er noe billigere enn de samme produktene på et parfymeri. Enten for å erstatte dine egne oppbrukte produkter, eller som presang til andre. Eksempler på leverandører her er: Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Britney Spears, Burberry, Hugo Boss, Justin Bieber, Elisabeth Arden, True Blood, Dior og Kenzo.
 • Elektrisk – Det finnes i dag mange elektriske produkter som er bedre og bedre tilpasset en mer skånsom behandling av håret. Da kan du pynte deg til fest og moro uten å være bekymret for om håret tåler behandlingen det får titt og ofte, men heller kan fokusere på hvordan det tar seg best ut. Elektriske produkter for hårstyling inkluderer krølltenger, rettetenger og hårfønere innenfor merker som Babyliss, GHD, Parlux og HH Simonsen.
 • Solbriller – Blivakker.no har også et godt utvalg av solbriller. Enten du vil ha briller som beskytter øynene bra mot UV-stråler, eller om du i hovedsak vil ta deg bra ut på stranda, i skibakken eller på påskefjellet når du sender ferie-selfien fra hytteveggen til misunnelige venner på Facebook. Her finner du kjente merker som Oakley, Michael Kors, Ray Ban og DKNY.
 • Helsekost – Du vil også finne et stort utvalg av helsekostprodukter på sidene til blivakker.no. Her finner du blant annet mange produkter av merket Pukka som er populært innenfor te, men de har også for eksempel Castor Oil, som har bruksområdet fra alt til å gi næring til huden til å virke mot kolikk og forstoppelse ved å smøres på magen.

Kundeservice

Kundeservice hos blivakker.no han du nå her. Du kan ellers finne mye praktisk informasjon på nettsidene deres om hva du enn måtte lure på.

Frakt og betaling

De tilbyr gratis frakt for bestillinger av varer og leverer til hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen og Bjørnøya. Hentes ikke pakkene innen hentefristen, kan man bli trukket for returfrakt og eventuell ny forsendelse. Produktene blir liggende 14 dager på posten før de eventuelt returneres.

Kontakt

Telefon: +47 38 00 07 75
E-post: post@blivakker.no

Blivakker.no på forbrukerinspektørene

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • lookfantastic rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode