Bubbleroom

Bubbleroom rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Salg: opptil 70% rabatt på kjoler
rabattkode
Anbefalt
Meld deg på nyhetsbrevet & få 15% rabatt på din bestilling!
tilbud
Anbefalt
Salg! Opptil 70% rabatt hos Bubbleroom

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Bubbleroom

Bubbleroom er en av de største nettbutikkene i Norge som startet i 2005 med å tilby noe dyrere merkeklær. De siste årene har de valgt å rette seg mot et større marked med et vesentlig bredere produktutvalg. De har et stort utvalg av klær, sko, accessories og skjønnhetsprodukter for menn og kvinner. Med en Bubbleroom rabattkode vil du kunne spare penger mens du ser  etter nye plagg eller sko laget etter seneste trender for sesongen som står for døren, kan du finne inspirasjon her. På praktiske nettsider, hvor de fremhever seneste sesongklær og siste trender, vil du garantert finne det spennende nye plagget som vil gjøre at du skiller deg ut akkurat passe.

De har stor fokus på klær, sko og tilbehør, men du finner også alle typer skjønnhetsprodukter som vil gjøre at du får all oppmerksomhet på restaurantbesøk eller på viktige jobbarrangementer. Her finner du kjente merker som Have2have, Vero Moda og Samsøe & Samsøe, i tillegg til at de også fører sine egne merker som Chiara Forthi, Make Way, Model Behaviour og 77thFLEA. Ellers vil du finne igjen alle dine favorittmerker innen klær, sko og skjønnhet slik at du kan oppdatere hele garderoben og sminkeveska di på samme sted.

I herreklær kan du finne det du trenger for å en stilig look enten du skal på nattklubb, eller du har et viktig møte på jobb. Finn frem en bukse og en blazer, eller velg blant stilige dresser. Når du er i gang og bestiller, så er det lurt å likegodt oppdatere undertøys- og sokkeskuffen, samt prøve en tannkrem som forbedrer hvitfargen på tennene.

Med Bubbleroom rabattkoder kan du få enda bedre priser på allerede bra prisede produkter.

Mer å vite om Bubbleroom

De satser stort på det Skandinaviske markedet ved å tilby noe for alle. Her kan du kle deg fra topp til tå i alle forskjellige stiler, eller til og med prøve deg på en ny stil. Varene får du sendt rett hjem i posten eller til nærmeste myPack utlevering. Trenger du litt forandring i garderoben fordi alt du har føles som det er brukt utallige ganger, så er det mye spennende å finne som fresher opp garderoben din og gjør at du gleder deg til neste gang du kan få anledning til å pynte deg litt ekstra.

Produktspekter og produkter

Rett før sommersesongen er det stor fokus på sommerlige plagg, som badetøy og lette, luftige sommerkjoler, eller shorts og t-skjorter. Produktspekteret strekker seg fra pensko med stiletthæler og pumps, til fritidssko og sandaler, og fra dresser og blazere for menn, til kjoler, skjørt og undertøy for kvinner, i tillegg til de har et stort utvalg av alle kjente merker av skjønnhetsprodukter og tilbehør.

Dette er et glimrende sted for hele familien å handle inn nytt og spennende sommertøy før den store ferien, eller for sommerbryllupet dere alle skal på om kort tid. Alle trenger vel noe nytt for sesongen slik at de føler seg ekstra fresh og stilig og kan følge de seneste moter og trender. Her kan du også få god hjelp til å forstå hvordan størrelsen passer til deg slik at du ikke får tilsendt plagg som enten er for store eller for små og som må bare må sendes rett tilbake for å byttes.

Informasjon om hvordan nå kundeservice hos Bubbleroom finner du her

Frakt og betaling med en Bubbleroom rabattkode

Bubbleroom bruker MyPack der de er tilgjengelig, og Posten andre steder. Leveringstid er ca 5-11 arbeidsdager.

Du kan betale med faktura, VISA, Mastercard, Visa Electron og Maestro hos Bubbleroom.

På våre sider kan du alltid finne Bubbleroom rabattkode.
Bubbleroom har solgt klær og mote på nett siden 2005. Med tiden har Bubbleroom utviklet seg til å bli en av Skandinavias største motebutikker på nett med eget livsstilsmagasin, blogg, bloggportal og egen vintage-avdeling.

Bubbleroom håndterer rundt 1000 ordrer i døgnet problemfritt.

Selv om alle varer som selges sendes fra lager i sverige så slipper du å betale toll. Alle priser som er oppgitt på produktene er det du må betale.

På Bubbleroom kan du handle kjoler, sko, skjørt, topper og vesker fra både eksklusive og rimeligere varemerker. De har et svært stor utvalg både til kvinner og menn. Videre så tilbyr de også et stort sortiment av accessories, undertøy og jakker. Her finner du alt du trenger for å fornye garderoben din

Bubbleroom reklamefilm

Bli endel av Bubbleroom-Community

Som medlem av Bubbleroom Community kan du spare opp shoppingpoeng. 1 kr er 1 poeng. Når du har handlet for 10 000kr vil du motta et gavekort på kr 500 som du kan bruke i nettbutikken. Om du oppgraderer medlemskapet ditt til premiummedlemm vil du få ytterligere fordeler. Dette koster kr 199 for 6 måneder.

 • Da får du 5% rabatt på alle varer i hele nettbutikken
 • Fri frakt og gratis retur
 • 1 gratis glossybox
 • Invitasjoner til salg og kampanjer før de starter
 • VIP invitasjon til lanseringer og events som Bubbleroom holder

Kontakt

Telefon: 22 33 05 20

Epost: kundeservice@bubbleroom.no

Bubbleroom Nettbutikk

Vi viser deg hvor enkelt det er å bruke en Bubbleroom rabattkode

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode