Byttdekk

Byttdekk rabattkode 2017

Gyldige Byttdekk.com rabattkoder & tilbud November 2017

tilbud
Anbefalt
Superpris på testvinnere!
tilbud
Spar opptil 40% på felger i dag! Betal om 90 dager!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
AnbefaltEksklusiv
8000kr rabatt + Gratis superlading med denne koden - (Gjelder Model S eller Model X)
rabattkode
AnbefaltEksklusiv
Få 60kr rabatt med denne eksklusive koden!
tilbud
Få gratis frakt på alle bestillinger over 1500,-

Byttdekk rabattkode

Ser du etter en Byttdekk rabattkode? Hos oss vil du alltid finne gyldige tilbud og rabattkoder for Byttdekk.com. Spar opptil 40% på dekk og felger med en rabattkode.

Om Byttdekk.com

Byttdekk.com har siden starten i 2002 vokst til å bli en ledende leverandør av bildekk og felger  i Norden. Bildekk.com er endel av Bythjul Norden AS som har hovedkontor i Stockholm. I dag har de avdelinger i Sverige, Norge, Danmark og Finnland. Deres varelager og distribusjonssenter er i Norrkjöping i Sverige. Med over en million solgte dekk og over 200 000 fornøyde kunder kan man være trygg ved å kjøpe sine neste dekk eller felger hos Byttdekk.com

Nettsiden er svært brukervennlig og enkel. Du velger om du skal ha Komplette hjul, sommerdekk, vinterdekk eller felger. Så skrive du inn registreringsnummeret på bilen din, så får du opp alle muligheter som finnes for akkurat din bil.

Om du er på utkikk etter et spesielt merke, så kan du lett velge dette på nettsiden å få opp alle variantene av valgt produsent.

Komplett tjeneste

Når du kjøper dine dekk eller felger hos Byttdekk og benytter deg av bil-registreringssøk så får du tilpasningsgaranti. Skulle det vise seg at databasen deres matchet feil produkter til din bil så tar de tilbake produktene uten ekstra kostnader

Partnere over hele landet

Det skal være enkelt å handle dekk hos Byttdekk.com. Ettersom selskapet har mange samarbeidspartnere over hele landet kan du enkelt benytte deg av en av disse for å få satt på de nye dekkene eller felgene. Her kan du få montert produktene hjemme hos deg selv eller hos en av verkstedene de samarbeider med. På Byttdekk.com kan du enkelt finne ditt nærmeste verksted.

Kundeservice

Byttdekk.com har fagpersonell ansatt på kundeservice. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at du får den riktige hjelpen og veiledningen om du har spørsmål. Du kan enkelt ringe direkte eller sende en epost om du lurer på noe.

Bytt dekk har svært konkurransedyktige priser og man kan spare opptil 40% ved å benytte seg av deres tjenester. Videre kan du spare ytterligere ved å Benytte deg av en Byttdekk rabattkode eller kampanje.

Kontakt

Telefon: 23 96 00 69

Åpningstider: M-T: 09-16 F: 09-15

Byttdekk.com

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode
  • FurnitureBox rabattkode
  • evo fitness rabattkode