Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin rabattkode 2022

De beste tilbudene for August 2022

tilbud
Anbefalt
Gratis levering ved kjøp over 499kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Sommerdeals! Opptil 40% rabatt på Vifter & AC
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Finn alt til uteplassen her - opptil 15% rabatt
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Grill kick-off - Handle her
rabattkode
AnbefaltTop20
Meld deg og få 50kr rabatt på ditt neste kjøp over 300kr

Christiania Glasmagasin Rabattkode

Ser du etter Christiania Glasmagasin rabattkode?

I 1739 ble forløperen til dagens Christiania Glasmagasin grunnlagt, Det Kongelige Norske Compagni. Christiania Glasmagasin Har utrolig lang erfaring på området og innen glassproduksjon.

I dag er Christiania Glasmagasin en unik og tradisjonsrik del av norsk handelsnæring. Christiania Glasmagasin fører et bredt utvalg av kjøkkenutstyr, glass, porselen og mer. Her kan du finne kjente norske merker som Porsgrund, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt mange internasjonale merker som Wedgwood, Victorinox, Georg Jensen, Global også videre.

Med 276 års erfaring kan de hjelpe deg med det du måtte trenge til kjøkkenet.

Alt du trenger til kjøkkenet

Hos Christiania Glasmagasin finner du alt du trenger til kjøkkenet, blant annet bestikk, elektriske artikler, glass, interiør og tilbehør, kniver, kjeler og kasseroller, servise, gode aromaer og spennende dufter. De har også vin og barutstyr, bakeutstyr, bryllupsartikler, mange serviseserier og mye mer. Med Christiania Glasmagasin rabattkode blir prisene enda lavere!

Trygg netthandel

Christiania Glasmagasin har lang erfaring, og i dag har de en moderne og veletablert nettbutikk. Trygg netthandel er selvfølgelig i fokus, og de skilter med 30 dagers åpent kjøp, sikker betaling og fri frakt ved bestillinger over 1000,-

Du kan betale Visa, Mastercard, konto-overføring, delbetaling eller faktura.

Prisgaranti

Christiania Glasmagasin vil være billigst, og har prisgaranti på sine varer, så finner du et identisk produkt til en lavere pris hos en annen forhandler betaler Christiania Glasmagasin deg differansen tilbake! Med Christiania Glasmagasin rabattkode blir prisen enda lavere.

Kundeklubben

Meld deg også inn i kundeklubben! Da mottar du det flotte nyhetsbrevet med eksklusive tilbud. Hold deg oppdatert og få med deg siste nytt.

Egen bryllupsavdeling

Christiania Glasmagasin har også en helt egen bryllupsavdeling, og hjelper deg mer enn gjerne med det skulle være til bryllupet.

Inspirasjon

Christiania Glasmagasin har lange tradisjoner på sitt område, og stiller med en egen avdeling på sine nettside kun for inspirasjon til deg!

Her kan du finne alt fra den perfekte oppskriften på amerikanske pannekaker og vedlikehold av stekepanner, til riktig borddekking og alt om porselenkniver.

Kos deg med et godt utvalg av nyheter, oppskrifter og god inspirasjon.

Med Christiania Glasmagasin rabattkode får du ytterlige lavere priser på dine nye artikler.

Ikke bare på nett

Christiania Glasmagasin har en ekstensiv nettbutikk som er enkel å bruke, og fyll av nyttig informasjon. Det er kjapt og enkelt og finne det du trenger, og leveringen og betalingen skal foregå smertefritt.

Ikke nok med det, Christiania Glasmagasin har også fysiske butikker i nesten hele Norge, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Ta turen innom da vel!

Stort utvalg

I dag er Christiania Glasmagasin et tradisjonsrik del av norsk handelsnæring og du finner et bredt utvalg av varer innenfor glass, porselen, kjøkkenutstyr og mye mer. Med sine 276 års erfaring kan du være trygg på at Christiania Glasmagasin kan hjelpe deg med med det du måtte trenge.

På nettsiden til Christiania Glasmagasin kan du enkelt navigere deg rundt å finne det du er på leting etter. Her har de satt opp kategorier som Servicedeler, Glass, Bar, Café, Barn, Bestikk & kniver, Kjøkken, Elektrisk, Kunstglass, Interiør & tilbud, Sesong, Sevice og Mat. Du finner også egne sider for både bestselgere og tilbudsvarer.

Du kan betale med alle de vanlige betalingsmåtene som Visa, Mastercard eller Klarna konto / faktura

Fordeler ved å handle hos Christiania Glasmagasin

 • Rask levering – 1 – 3 dager.
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Sikker betaling
 • Fri frakt over 1000,-

Kontakt

 • Telefon: 41 00 50 00
 • Epost: kundeservice@cg-no

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode