Coverbrands

Coverbrands rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Få eksklusiv luksusgave med på kjøpet!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Coverbrands.no

Ser du etter en Coverbrands rabattkode?

Hos Coverbrands.no finner du et stort utvalg av skjønnhetsprodukter, accessories og trening- og helseprodukter. Her finner du alt du trenger av produkter for ansikt, kropp og hår, samt accessories, trening og helseprodukter. Du får både gratis frakt og 365 dagers returrett. Du vil finne gode Coverbrands rabattkoder i nettbutikken. Og de har ellers gode priser i forhold til å kjøpe de samme produktene i lokale butikker.

Hva finner du hos Coverbrands.no?

Coverbrands har det meste av skjønnhetsprodukter, accessories, trening og helseprodukter. Her finner du produkter innenfor sminke, hud, hår, kropp, solpleie, duft, accessories, gaver, produkter for menn, mor og barn produkter, naturlige produkter, trening og helse og tannpleie. Innenfor accessories har de både solbriller, sminke og toalettmapper, vesker og bager, smykker, elektronikk og annet.

I nettbutikken til Coverbrands vil det stadig være mulig å benytte seg av gode Coverbrands kampanjer på spennende merker og vareutvalg. På sidene våre har vi Coverbrands rabattkoder og Coverbrands rabattkode som gir deg mulighet til å få gode kjøp. Vi vil alltid ha tilgjengelige og aktive Coverbrands tilbudskoder som brukerne av denne siden kan benytte.

Du kan få en liste over alle merkene hos Coverbrands her.

Produktspekter og produkter

Velg blant flere kjente merker i utvalget av produkter i nettbutikken.

Sminke – Her er det alt du trenger til ansikt, øyne, lepper, negler og kropp. I tillegg finner du sminkefjerner og sminkekoster & applikatorer, kits og paletter. Alt du trenger for å ta deg perfekt ut i alle situasjoner.

Hudpleoe – Utvalget inneholder alt for rens, ansiktskrem, øyekrem, tonere og mist, serum og behandlinger, ansiktsmaske og skrubb, solkrem, selvbruning og bronzere, leppepleie og ellers hva du du trenger for å ta vare på huden.

Hår – For både kvinner og menn har de shampoo, tørrshampoo, balsam, hårstyling, hårfønere, hårbørste og tilbehør, krølltang, rettetang, hårfarge, etc. Med produktene du finner her får du det beste resultatet for håret.

Kropp – Coverbrands har et stort utvalg som inkluderer body wash, body lotion og mist, body scrub og eksfoliering, selvbruning og bronzere, solkrem, håndpleie, fotpleie, barbering og hårfjerning, osv. Kropp og hud får den beste behandling med alt du kan få kjøpt her.

Solpleie – Solkremer og aftersun både for ansikt og kropp. Vær sikker på å få med riktig type solbehandling når du drar på ferie for å ta godt vare på huden og unngå å bli solbrent. Når vi er på en solfylt strandferie kan vi ikke nyte ferien uten det rette utvalget av solpleieprodukter.

Coverbrands rabattkode

Duft – Coverbrands har parfymer både for kvinner og menn, samt aftershave for menn, og i tillegg har de duftlys og annet. Med alle de kjente duftene som tilbys fra Coverbrans er det stor sjanse for at du finner akkurat din parfyme. Du finner alle de mest kjente merkene for gode priser.

Accessories – I tillegg til skjønnhetsprodukter kan du også finne et godt utvalg av Solbriller, sminke og toalettmapper, vesker og bager, smykker, reiseetuier og oppbevaring, sminkekoster og applikatorer, og andre tilbehør vi trenger, samt noen elektroniske produkter. Her finner du alt av tilbehør som trengs til utvalget av produkter ellers i butikken.

Gaver – Du finner også flere gavesett til både menn og kvinner, i tillegg til at du kan kjøpe gavekort. Det er alltid en praktisk gaveløsning å finne for de fleste i utvalget til Coverbrands.

Produkter for menn – Av produkter for menn har de produkter innen hudpleie, kroppspleie, hårpleie, barbering, duft osv. I tillegg kan du finne et utvalg av undertøy. Alt som trengs for at du kan ta deg best ut finner du i denne nettbutikken.

Økologiske produkter – Av naturlige produkter har vi sminke, hudpleie, kroppspleie, hårpleie og mer. Naturlige produkter kan fungere bedre for de av oss som er utsatt for allergier.

Trening og helse – er det her både kosttilskudd, helse mat, mat og drikke og treningsprodukter. Vi trenger ekstra energi for å gjennomføre en god og effektiv treningsøkt.

Tannpleie – Til og med for tannpleie finnes det produkter hos Coverbrands. Spesielt finner du produkter innen tannbleking, tannkrem og tannbørster. Dette er nok til at du får skinnende hvite tenner og får utført daglig vedlikehold av tennene dine.

Spar penger ved å bruke en Coverbrands rabattkode. Med rabattkoder kan du spare inntil 50% rabatt på dine favorittprodukter fra Coverbrands.

Kundeservice

Her finner du kontaktskjema og telefonnummer for å få hjelp fra kundeservice om du trenger hjelp eller informasjon. Om du benytter kontaktskjemaet tar de kontakt så snart som mulig. For hastesamtaler får du raskt og enkelt kontakt med dem per telefon.

Frakt og betaling

Coverbrands tilbyr gratis frakt. De har i tillegg utvidet det lovpålagte tilbudet med 14 dagers angrerett til å gjelde i 365 dager når forpakningen er uåpnet og produktet er ubrukt. Det er ingen fakturerings- eller ekspedisjonsgebyrer, med unntak av Klarna faktura, og Coverbrands har lager i Oslo og du betaler derfor ikke toll på produktene. De beregner inntil 5 dager før du har det bestilte produktet i hendene og er klar til å prøve det.

Kontakt

Telefon: 926 07 600

Coverbrands.no – We put YOU on the cover

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode