Monday 2022

Alle gyldige Сyber Monday tilbud & rabattkoder for 2022

Hva er Cyber Monday?

Du har helt sikkert hørt om Black Friday? Dette er fredagen etter Thanksgiving i USA. Siden 1932 har Black Friday blitt ansett som starten på jule-shoppingen. I Norge er tradisjonen bare noen få år gammel. Men det er blitt helt vanlig siden lanseringen i 2009 at kjøpesentre åpner så tidlig som klokken 06 om morgenen med utrolige tilbud. Hva har dette med Cyber Monday å gjøre? Cyber Monday er den nettbaserte versjonen av Black Friday. Dagen er helt enkelt mandagen etter Thanksgiving, altså den 28. november i år. Cyber Monday er selvfølgelig forholdsvis ny terminologi, i og med at nettbutikker bare har eksistert i et par tiår. Allikevel har denne dagen vokst til å bli enorm siden 2005.

I 2014 ble det brukt 2.84 milliarder dollar på nettbaserte varekjøp, og Cyber Monday begynner å bli stort i Norge også. Konseptet ble introdusert til norske butikker rundt 2012. Med den stadig voksende trenden innen netthandel rundt i landet begynner Cyber Monday å nærme seg samme popularitetsnivå som Black Friday. Og det er jo ikke rart, hvis du kan få like gode eller bedre avslag online. Hvem liker vel å stå i kø blant stressa shoppere? Det er verdt å nevne at i Norge kalles ofte hele denne helgen for Crazy Weekend, med rabatterte varer fra fredag til og med mandag. Men på Cyber Monday legger en rekke butikker og varehus ut helt utrolige tilbud i nettbutikkene sine. Hvis du er litt lur og følger godt med kan du faktisk spare tusenvis av kroner – spesielt hvis du har et noe mer kostbart produkt i sikte.

Hvilke tilbud kommer på Cyber Monday?

De aller fleste store nettbutikkene i Norge feirer Cyber Monday med ekstremt gode tilbud. Dersom du er ute etter elektronikk har Siba, Elkjøp, CDON.com, Teknikmagasinet og Proshop alle Cyber Monday-avslag, for å nevne noen. Og her kan du virkelig spare mye penger. Elektronikk er dyre greier, men hvis du følger godt med kan du få drømme-PCen eller headsettet du har gått og siklet på i evigheter til en kjempepris. Selv om det kan være litt slitsomt med alt shoppe-maset er det definitivt verdt å være på utkikk. Hvis du vet at du uansett kommer til å kjøpe deg ny teknikk er det ingen grunn til å ikke benytte seg av Cyber Monday-tilbudene.

Hvis du er ute etter klær er Cyber Monday en fantastisk mulighet til å skaffe seg klesplagg til en billig penge. Zalando, Norges største nettbaserte klesbutikk, skal ha Black Friday og Cyber Monday-salg. Da er det bare å følge med, så kan du for eksempel få deg flotte festantrekk til hele julen på salg. Er du ute etter sportsklær vil du også finne gode tilbud på Cyber Monday. Både Sportamore og X-Life har salg. Her kan du spare masse på nytt treningstøy til vinteren og våren.

Hvordan handler du smart på Cyber Monday?

Det er flere ting å huske på når du skal shoppe på Cyber Monday. Selv om du slipper unna køer og gærne shoppere som du ofte ser på Black Friday, kommer også nettversjonen med utfordringer. Husk på at dette kun er nettbaserte kjøp. Det betyr at servere og nettsider kommer til å være tungt belastet. Spesielt hvis nettbutikken har tenkt å kjøre salg gjennom hele helgen når de aller fleste har fri fra jobb. Derfor kan det være en veldig god idé å være litt føre var. Lag deg en konto i de nettbutikkene du har tenkt til å handle i. Hvis du kommer over en treg server på selve dagen er det kjipt å kaste bort tid på admin. Det er også ofte slik at tilbudene er tidsbegrensede, og derfor bør du være så godt forberedt som du overhodet kan.

I tillegg til dette er det lurt at du forsøker å tenke smart i forhold til tid av døgnet du handler på. Ikke sett deg ned klokken fire på søndag ettermiddag og forvent at kjøpsopplevelsen vil bli lekende lett. Og på selve Cyber Monday er det definitivt en god idé å stå opp tidlig. Det er det selvfølgelig mange andre som kommer til å gjøre også. Men du kan komme en god del andre shoppere i forkjøpet hvis du er villig til å sette vekkerklokka på litt tidligere enn vanlig. De aller fleste rabatterte varene er satt ned i pris fordi nettbutikkene har et begrenset antall på lager. Det er utrolig kjipt å oppdage på formiddagen at den jakka eller PCen du hadde tenkt å kjøpe allerede er utsolgt.

Tips på Cyber Monday

Ved siden av å forberede seg og stå opp tidlig er det et par andre tips du bør huske på til Cyber Monday. Det første og viktigste av disse er at du planlegger i forkant av dagen. Lag en god liste over hvilke ting du ønsker deg. Deretter kan du finne ut hvilke av nettbutikkene som selger dette produktet. Cyber Monday er en utrolig dårlig dag å shoppe på måfå. Da er det veldig lett å gå glipp av tilbud, helt enkelt fordi du ikke visste om dem. Men hvis du planlegger og setter av tid kan du spare mange tusen kroner på disse tilbudene.

De fleste nettbutikkene som feirer Cyber Monday kommer til å reklamere med dette. Meld deg på nyhetsbrevene til de butikkene du har lyst til å handle i. De kommer som oftest til å reklamere med hvilke produkter du kan få til en god pris. Hvis du følger godt med her er du enda bedre rustet til å handle på en smart og effektiv måte når Cyber Monday kommer. Sist, men ikke minst, er Cyber Monday og hele Black Friday-helgen en super mulighet til å handle julegaver. Da må du selvfølgelig også planlegge og gjøre deg godt kjent med hvilke nettbutikker som kommer til å ha de beste avslagene.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • mister spex rabattkode