Dekkonline

Dekkonline rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Sjekk ut dagens tilbud hos Dekkonline!
tilbud
Anbefalt
Kjøp billige dekk til sommer & vinter
tilbud
Anbefalt
Alltid gratis frakt og rask levering!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Dekkonline

Dekkonline.com er en tysk dekkleverandør som drives av Delticom AG, og leverer dekk med gratis frakt til kunder rundt omkring i Europa. De tilbyr kundene gode priser som konkurrerer med de fleste lokale leverandører. Her finner du et stort utvalg av dekk for de fleste typer kjøretøy for alle sesonger og kjøreegenskaper. Du finner også et stort utvalg av alle typer dekk for lastebiler og tyngre kjøretøy, SUV, alle typer personbiler, og de har i tillegg dekk til motorsykler og til racing. Alt du trenger innen dekk kan du finne hos Dekkonline og spare penger med en Dekkonline rabattkode.

De leverer dekkene til nærmeste Postkontor, eller rett hjem til deg, og om du ønsker det, har de avtaler med en del lokale verksteder som kan montere dekkene på bilen for deg. Er du ikke fornøyd med dekkene, kontakter du dem og eventuelt avtaler retur. De vil da arrangere for at dekkene hentes på adressen du oppgir. Selv om Dekkonline.com har rimelige dekk fra de fleste leverandører, kan du få enda bedre tilbud og betingelser med  en Dekkonline rabattkode.

Verdt å vite om Dekkonline.com

Dekkonline.com satser på å levere dekk fra de fleste leverandører på markedet. Her finner du meste av utvalget til finske Nokian, Pirelli, Hankook, Goodyear, Continental, og mange, mange flere. I tillegg til alle de kjente merkene, kan de også tilby en god del gode og billige dekk for deg som prioriterer pris utover å ha de aller beste dekkene på bilen din. Alle dekk er glimrende for gjennomsnittsbilen, men ønsker man dekk som yter bedre for noe mer ekstreme forhold, så har de også toppmerkene som er uttestet for ekstreme forhold.

For deg som kjører lite og ønsker dekk som kan fungere både på vinter og sommer, finner du gode helårsdekk for alle kjøretøy. Disse er ikke beregnet for ekstreme forhold på vinteren eller for den aller beste ytelsen om sommeren, men kan brukes hele året på bilen om den ikke brukes når været er ekstremt. Bor du i områder som har mer utfordrende snøforhold om vinteren, for eksempel, finner du også dekk egnet for dette for nesten alle kjøretøy.

På våre sider finner du alltid oppdaterte Dekkonline rabattkode og Dekkonline kupongkoder for gode priser og betingelser.

Du finner en komplett liste for hvilke dekkmerker som føres av dekkonline.com her!

Produktspekter og produkter med Dekkonline rabattkode

De leverer dekk, felger eller dekk montert på felger for de fleste kjøretøy. Trenger du sommerdekk, for ekstra god ytelse på varme sommerveier, eller piggdekk for ekstra god fremkommelighet på snødekte vinterveier når du har med familien på hyttetur i fjellet, for eksempel, kan de også hjelpe deg med dette.

Dekkonline.com vil at du skal fortsette å benytte dem som leverandør av dekk og vil derfor at du får de dekkene du ønsker. Er du i tvil, kan du kontakte kundeservice for råd om hva slags type dekk du bør kjøpe. Med gode råd fra profesjonelle kundeservicerepresentanter, vil du finne frem til dekkene som passer for deg og for kjøretøyet ditt. Også om du driver med crosskjøring, eller ønsker å hevde deg i billøp.

Du finner frem til de riktige dekkene for ditt kjøretøy på praktiske og brukervennlige nettsider, hvor du også kan finne frem til lokale verksteder som kan hjelpe deg å montere dekkene eller kan anbefale deg dekkhotelløsninger slik at du slipper å lagre ekstra sett med dekk hjemme.

Kundeservice

Kundeservice informasjon finner du på denne siden.

Frakt og betaling

Dekkonline.com leverer dekk med Posten og har gratis levering på 2 dekk eller mer. Skal du kun ha ett dekk, legger de til 100kr.

Du betaler med VISA, Mastercard, American Express eller Paypal.

Du finner Dekkonline kupongkoder og Dekkonline rabattkoder på våre sider.

Dekkonline tilbyr dekk for biler, kommersielle kjøretøy og motorsykler til en svært konkurransedyktig pris. De er europas støste online dekkbutikk med over 3.8 millioner kunder. Her finner du de laveste prisene i markedet.

På Dekkonline.com finner du sommer,dekk, vinterdekk, helårsdekk, offroad-dekk, runflat dekk, racing-dekk, oldtimer-dekk. Videre har de et stort utvalg av motorsykkeldekk, snøkjettinger og bildeler. De har en 30 dagers fri returrett, 2 års garanti på alle produkter og tilbyr gratis levering om du bestiller minst to dekk.

Dekkonline.com samarbeider med over 350 verksteder over hele landet, slik at du skal kunne skifte dine dekk enkelt.

Her finne du Mer enn 100 dekkmerker og mer enn 35 000 forskjellige dekktyper.

Du kan betale med Amex, Visa, Mastercard eller paypal. Kombiner betalingen med en Dekkonline rabattkode og spar penger!!

Kontakt

  • Telefon: 21 54 32 92 (Mandag til fredag fra kl. 07 til kl. 22)
  • Epost: dekkonline@delti.com

Dekkonline i sosiale medier

Britisk Reklamefilm

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode