Douglas

Douglas rabattkode 2020

Gyldige Douglas rabattkoder & tilbud for Juli 2020

Ingen tilgjengelige rabattkoder og tilbud for denne butikken akkurat nå.

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Sommersalg! 15-30% rabatt på alt
Utgår om 4 dager
tilbud
Anbefalt
Nyhet! 20% rabatt på ECooking
Utgår om 4 dager
tilbud
Anbefalt
25% rabatt på alt fra GHD
Utgår om 4 dager

Om Douglas

Ser du etter en Douglas rabattkode?

Douglas.no er en av Europas største butikkjeder med et stort utvalg i skjønnhetsprodukter. De har et stort utvalg av produkter innen duft, pleie, kropp, makeup og hår. De har det meste av kjente merker. Enten du vil pynte deg ekstra for et selskap med jobben. Eller om du vil se bra ut for å være klar for hverdag og jobb, er det mulig å finne alt du trenger i denne praktiske og brukervennlige butikken.

Finn alle dine favorittprodukter hos Douglas.no og forbered deg for en spadag hjemme mens du gjør deg i stand til selskapet du har gledet deg til i flere uker. Finn en spennende badeolje som vil gjøre en time i badekaret til en helbredende stund som får en slitsom uke på jobben på god avstand og lar deg bruke litt etterlengtet tid på deg selv.

Når du endelig drister deg ut av badevannet har du funnet fuktighetskrem og oljer som gjør huden silkeglatt og sunn selv om hender, føtter og albuer var tørre som Saharasand før du startet behandlingen. Når hele kroppen er smurt inn og føles ny og frisk, finner du frem sminkesettet du har funnet på nettsidene og får ut alle de naturlige nyansene i hud og ansikt. En spennende fargenyanse av maskara og øyenskygge gjør at du får frem ansiktet på et vis som alle andre på selskapet vil misunne deg fra du kommer inn døren. Håret har du behandlet med ekstra skånsom shampoo og en balsam for å tilføre håret ditt vitaminer og styrke.

Douglas rabattkode

Du finner frem stylingproduktene og får håret akkurat så glatt og mykt så ingen vil forstå hvorfor du ikke er modell i stedet for å jobbe på regnskapskontoret i firmaet. Neglene får også en behandling med en farge som er plukket ut for å passe perfekt med din favorittkjole som du henter ut av skapet.

Douglas.no har alle produktene du trenger for å gjøre deg klar til en perfekt kveld hvor du ufrivillig blir midtpunktet i selskapet. Og med en Douglas rabattkode vil dette også bli en spadag for lommeboka. Du får alle produktene for din perfekte dag, eller for alle hverdager, rett hjem i posten slik at du slipper å lete fra butikk til butikk for å få tak i akkurat det du vil ha. Vi har alltid aktive og oppdagterte Douglas rabattkoder på sidene våre som er helt unike for våre brukere.

Litt mer å vite om Douglas.no

Du finner lett frem på brukervennlige nettsider som hjelper deg å navigere deg frem til dine favorittprodukter. De har varianter som passer til din hud, både for perfekt nyanse for å trekke frem dine beste trekk, eller for å tilføre huden det den trenger for å bli sunn og myk. Finn frem akkurat den spesielle fargesammensetningen du vil ha på negler og rundt øyne og akkurat den behandlingen du trenger for hår og hud.

Her finnes komplett liste over merker hos Douglas.no

Husk å alltid bruke en Douglas rabattkode for å gjøre handelen enda rimeligere!

Produktspekter og produkter

Manøvrer deg frem blant kjente merker på skjønnhetsprodukter som Lancome, Hugo Boss, Dolce og Gabbana, DIOR, Biotherm, Lancôme, Yves Saint Laurent, Clarins, Guerlain, bareMinerals og Sensai

Av dufter finner du for henne – parfyme, parfymesett, deodoranter, kroppspleie, dusjpleie, parfyme spray, body oil og såpe, mens du for han har et stort utvalg innen – parfyme, aftershave, dusjpleie, deodorant, sett, kroppspleie og såpe.

Innen pleieprodukter har de for ansikt – dagpleie, rens, øyenpleie, derum og kurer, anitaging, sett, maske, og innfor kroppsprodukter -pleie, rens, deodorant, samt de har også en god del produkter for hender og føtter og solbehandling – solkrem, selvbruner og solpleie.

Et stort utvalg finnes også innen makeup for ansikt, øyne, lepper, negler, accessoiries og koster, og for hår – shampoo, hårpleie, styling, styling tilbehør, børster og kammer.

Bruk av Douglas rabattkoder

Absolutt et utvalg der de fleste burde kunne finne sine favorittprodukter. Se over utvalget på badet av shampoo, balsam, makeup og annet som du bruker hele tiden, og bestill i god tid så du har påfyll når du trenger det. På denne måten slipper du å kjøpe i butikken, og med Douglas rabattkode og Douglas kampanjer sparer du også litt på det du kjøper. Med den praktiske nettbutikken kan du alltid kikke gjennom utvalget å finne nye og spennende fargenyanser for neglene eller rundt øynene og prøve noe nytt og spennende. Det er alltid moro å forsøke noe litt annerledes enn man bruker hver dag. Det gir en liten ekstra piff på dagen. Det kan være lurt å samle opp nok ting til at du oppnår gratis frakt. Det er jo også et bidrag til å bruke mindre penger på disse produktene og likevel ha råd til mer.

Frakt og betaling

Douglas.no beregner leveringstid til 3-5 virkedager og tilbyr gratis frakt over 800kr med Posten og Bring.

Her kan du betale med VISA, Mastercard og Paypal.

Fordeler ved å handle hos Douglas

 • 2 gratis vareprøver
 • Douglas rabattkode
 • Gratis frakt over 800kr
 • Rask levering
 • Gratis gaveinnpakning

Douglas sin Youtube channel

Kontakt

 • Telefon: 815 24 711
 • Epost: kundeservice@douglas.no

Douglas i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode