Dustin Home

Dustin Home rabattkode 2020

Gyldige Dustin Home rabattkoder & tilbud for Februar 2020

tilbud
Anbefalt
Opptil 33% Rabatt på TV!
tilbud
Apple iPhone XS - 64GB Romgrå - Nå kun 6990kr (før 10.042kr)
Utgår om 7 dager

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Kun i dag !Anbefalt
Er du under 30 år? Få 15% rabatt hos Talkmore!
tilbud
Gratis frakt

Om Dustin Home

Dustinhome.no er Sveriges største nettbutikk på IT relaterte produkter. De har alt du trenger av datamaskiner, nettbrett og hva enn som hører til. Her finner du datamaskin til alle behov, laptoper og stasjonære for kontorarbeid eller programvareutvikling, samt underholdningsmaskiner og maskiner for gaming. Du finner også alt av PC-deler for å oppgradere eller bytte deler på din stasjonære eller på laptopen. Her vil du stadig kunne finne gode Dustin home tilbud sammen med Dustin Home rabattkode og enkeltstående tilbud.

Enormt utvalg

Når du leter etter IT produkter er det lurt å sjekke hos Dustinhome.no. Her vil du finne Bærbare datamaskiner, nettbrett, stasjonære datamaskiner og tilbehør til disse. I tillegg har de forskjellig utstyr for alle PC-er som skjermer og tilbehør, mus og tastaturer, swither, kabler og adaptere og annet som hører PC verdenen til. Og de har her også et utvalg av servere og storage, nettverkskomponenter, lagring og harddisker, skrivere og forbruksvarer, telefoner og GPS, Lyd og bilde, software mm.

På disse sidene kan du finne forskjellige typer Dustin home tilbud og Dustin home rabatter. I tillegg kan du finne Dustin home rabattkode og Dustin home kupongkoder på alt fra tilbud på nyheter til gratis frakt. Dette vil gi deg muligheten til å nyte godt av alle mulighetene Dustinhome har å tilby innenfor dine IT behov.

Produktspekter og produkter

Innenfor hver av disse kategoriene finner du et stort utvalg av forskjellige produkter.

 • Bærbare datamaskiner – Innenfor bærbare datamaskiner tilbyr Dustinhome profesjonelle datamaskiner med en spec som passer for bruk i bedrifter som trenger PC-er til sine ansatte, standard versjoner som passer for vanlige private brukere eller ultraboks som passer for de som trenger litt mer kraft, for eksempel profesjonelle utviklere. Ellers har de 2-in-1 som kan fungere enten som nettbrett eller som laptop, underholdnings-PC-er, for gamere eller de som trenger en multimediamaskin, Apple for de som ønsker eller trenger en Apple maskin til jobb eller fritidsinteresse, Chromebook for deg som ønsker å jobbe med Google sitt operativsystem, eller Workstations for deg som trenger en laptop som passer til kontorarbeid. Leverandører du finner her er HP, Lenovo, Dell, ASUS og Apple
 • Nettbrett – Her har Dustinhome alt av iPads fra Apple, Android nettbrett når du vil jobbe med Google sitt operativsystem på nettbrettet ditt, eller Windows nettbrett for deg som liker best å jobbe med Windows sitt grensesnitt når du vil surfe på nett eller annen praktisk funksjonalitet med friheten av et nettbrett. Nettbrettleverandører de tilbyr er Apple, Lenovo, Samsung, HP og DELL.
 • Stasjonære datamaskiner – Innenfor stasjonære PC-er har Dustinhome SFF eller desktop PC som er en mindre og mer kompakte stasjonære PC-er om du trenger å ta hensyn til plass, Tower PC for deg som vil ha et kabinett med plass til alt du trenger av innhold, AIO, eller All-in-One datamaskiner som har funksjonen til PC og også fungerer som TV eller mediasenter. Ellers finner du også Apple maskiner og underholdningsversjoner i utvalget av stasjonære maskiner.
 • Tilbehør for datamaskiner og nettbrett – Innenfor tilbehør har de vesker, minne, batterier, strømkabler, ladere, optiske lesere, filtere, harddisker osv. Leverandører her er Lenovo, DELL, HP, Samsonite og Targus.
 • Datautstyr og tilbehør – Her har de skermer og tilbehør, Mus og tastaturer, switcher, kabler og adaptre, forskjellige sikkerhetskomponenter, Headset, webkameraer og PC-høytalere. Leverandører her er for eksempel for skjermer ASUS, Dell, Samdung, HP, og EZO.
 • Servere og storage – De har også et utvalg av servere og serverskap, samt noen UPS løsninger for å sikre at ikke serverne går ned ved strømbrudd. Du finner også online storage for serverne eller tapeløsninger og annet for backupløsninger. Her finner du leverandører på servere som er for eksempel HP, Fujitsu, Lenovo og Dell
 • Nettverk – Her finner du et stort utvalg av nettverksswitcher og brannmurer. Nettverksswitcher er for eksempel fra D-Link, Netgear, Cisco, HP og Zyxel.
 • Lagring og Harddisker – De har her et stort utvalg av eksterne og interne harddisker i forskjellige størrelser, samt minnekort, annet tilbehør og minnekortlesere. Leverandører – WD, Seagate, Hgst, Toshiba, Samsung, LaCie, Buffalo, Apricorn, Buffalo, QNAP, Aynology, Sidewalk, Verbatrim, Maxell, Kingston, Intel, OCZ, Crucial etc.
 • Skrivere og forbruksvarer – bringer et utvalg av skriverløsninger, både for direkte tilkobling til PC, eller trådløse. Her har du også skriverblekk, laserfarge og annet som trengs. Leverandører: HP, Canon, Epson, OKI og Xerox.
 • Telefoner og GPS – tilbyr deg et stort utvalg av telefoner, både iPhone, android og Windows Phone. Leverandører: Brodit, Garmin, Samsung, Jabra og Apple.
 • Lyd og bilde – Både TV-er, kameraer, hodetelefoner, samt kameraer og tilbehør for overvåkning er tilgjengelig her. Leverandører: Samsung, LG, Philips, Digihome, og Sharp.
 • Software – Her er det software for det meste – Grafikk, mulitimedia, operativsystem, produktivitet, database, utvikling og sikkerhet. Leverandører: Microsoft, Adobe, Corel, Magix, og Nuance.

Frakt og betaling med en Dustin Home rabattkode

Leveranser på inntil 35 kg leveres med Bring. Kostnaden beregnes ut fra hver forsendelse. Med Dustin home rabattkode eller Dustin home kupongkoder kan deler av frakt dekkes. Leveranser over 35 kg leveres på pall.

Du finner Dustin home rabattkode  og Dustin home kupongkoder på siden vår.

Kontakt

 • Telefon: 20 04 40 20
 • Epost: kundeservice@dustinhome.no

Dustin Home – WD My Cloud

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode