Dyrberg Kern

Dyrberg Kern rabattkode 2017

Gyldige Dyrberg Kern rabattkoder & kampanjer for Desember 2017

rabattkode
Anbefalt
Få 10% i velkomstbonus!
tilbud
Fri frakt ved kjøp over 599,-

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
Kun i dag !Anbefalt
Fri frakt på alle bestillinger over 100,-!
rabattkode
Anbefalt
Fri frakt ved kjøp over 1000,-
tilbud
Anbefalt
Opptil 70% rabatt på varer i outlet!
tilbud
AnbefaltTop20
30% til 60% rabatt på alt!

Om Dyrberg Kern

Ser du etter en Dyrberg Kern rabattkode?

Hva skal til for å skape en merkevare som resonerer med skjønnhet og sensualitet? Det tar vanligvis noen med eksepsjonelle talent, visjon, lidenskap og utholdenhet. I tilfelle av Dyrberg/Kern, tok det to slike individer fra to svært forskjellige bakgrunner. Hver med en særegen vinkel på design som ble trukket til hverandre som ved skjebne.

I det øyeblikket Gitte Dyrberg og Henning Kern oppfylt sin unike kjemi og kreativ energi ble det umiddelbart åpenbart hva de skulle drive med. Som Creative Directors, design hjernene og drivkrefter bak Dyrberg/Kern er i dag. 29 år senere – en strålende designer smykker og se på merkevare som aldri slutter å intriger og lokke forbrukerne.

Deres oppgave er klar. Å være en foretrukket valg for moderne og selvsikre kvinner til å uttrykke sin stil og skjønnhet.

Hvordan? Ved å tilby en omfattende og oppfinnsom utvalg av ikoniske klassikere og en trykkende tilnærming til stil og raffinement. En fascinasjon for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har påvirket Dyrberg og Kern’s evne til kontinuerlig overraskelse og forføre forbrukere.

Håndlagde smykker

Alle Dyrberg/KERN utforming ledes fra deres design studio ved deres hovedkontor i København Danmark. Hvor et dyktig team av designere skisserer alle samlingene. Etter sesongens mote temaer, trender og sesongens materialer og farger er besluttet og hver smykker stil er bestemt. Tar produksjonen sted i ulike arbeids-butikker i Asia, der produsentene produserer samlingen i henhold til deres design og kvalitetsstandarder.

Spar penger med en Dyrberg Kern rabattkode

Våre materialer, slik som perler, steiner, krystaller og lær er hentet over hele verden, fra Italia, Kina eller Afrika, avhengig av sesong.

Dyrberg / KERN produktene er laget for hånd, og gjennomgår mange ulike prosesser: fra støping, polering og platekledning av metall base, for hånden fletting av lær, til skjæring, polering, og innsetting av semi-edelstener og strålende krystaller. Endelig er de mange forskjellige elementene i en enkelt smykkestykket er montert. Etter hver prosess blir en bestemt kvalitetskontroll utført.

Du finner inspirasjon og andre nyheter på Dyrberg/Kern sin Facebook side her.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode
  • evo fitness rabattkode
  • Lindex rabattkode