Emirates

Emirates rabattkode 2019

Aktuelle Emirates rabattkoder & tilbud for Januar 2019

tilbud
Anbefalt
Gode opplevelser til gode priser fra kun 3 399,- t/r
Utgår om 4 dager

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
Anbefalt
Få 10% rabatt når du handler i mobilappen
Utgår om 4 dager
rabattkode
Anbefalt
Få 8% på din neste bestilling
Utgår om 4 dager
tilbud
Anbefalt
Pakkereiser fra kr 1999
tilbud
Anbefalt
Restplasser - Finn din siste minutt-reise!
tilbud
Anbefalt
Sjekk ut de mest populære reisemålene

Om Emirates

Emirates sin historie startet i 1985. De lanserte flyvinger med bare to fly. I dag flyr de verdens største utvalg av flåter som Airbus A380 og Boeing 777. De tilbyr deres kunder bekvemmeligheter av øverste klasse. De inspirerer reisende over hele verden med deres voksende nettverk av destinasjoner. Bransjeledende inflight entertainment, regionalt inspirert mat og service i verdensklasse.

Emirates fortsetter å spille en aktiv rolle i offentlige internasjonale luftfartspolitiske debatter som har en sentral betydning for luftfartsindustrien. De er sikre på at deres posisjon på konkurranse, liberalisering og statlig økonomisk intervensjon i luftfarten er sterkt i forbrukernes interesse. I hjertet av deres forretningsmodell er en forpliktelse til sann internasjonal konkurranse. De tror at en åpen global økonomi er avgjørende for fri og rettferdig handel, økonomisk vekst og fyldigere sysselsetting.

Emirates rabattkode

I 2020, forventer Dubai å ønske 20 millioner turister. Samt generere 300 AED milliarder i årlig turisme inntekter. Flyselskapet Emirates vil spille en stor rolle i å støtte dette målet.

For de er veksten ikke bare om tallene. De er her i lang tid, og er bevisste på omfanget av hva de gjør, kan de gjøre en forskjell for økonomier, lokalsamfunn og miljø. Den 25. oktober 1985 fløy Emirates sine første ruter fra Dubai med bare to fly-en leid Boeing 737 og Airbus 300 B4. Da som nå, deres mål var kvalitet, ikke kvantitet. I årene siden de tok de første små skritt på regionale reiser scene, har Emirates utviklet seg til et globalt innflytelsesrike reiselivs konglomerat kjent verden over for ders forpliktelse til de høyeste standarder av kvalitet i alle ledd av deres virksomhet.

Ønsker du ytterligere informasjon om Emirates finner du det på:

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode
  • evo fitness rabattkode
  • Lindex rabattkode