ExtraOptical

ExtraOptical rabattkode 2023

De beste tilbudene for Juni 2023

tilbud
Anbefalt
Sjekk ut nyheter fra Ray-Ban her!
tilbud
Anbefalt
Gjør et kupp! Komplette brille fra 195kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om ExtraOptical

ExtraOptical ble etablert i 2010 og har raskt etablert seg som en av de fremste brillebutikkene online. Konseptet baserer seg på at du tar synstest i en lokal butikk og kjøper brillene hos Extra Optical. De har prisgaranti på brillene, og lover å betale mellomlegget om du får en bedre pris et annet sted. Utifra en EkstraOptical rabattkode på 20% vil du neppe få en bedre pris et annet sted en ExtraOptical.

De har i dag etablert seg i 6 land og satser på å utfordre de tradisjonelle brillebutikkene. Briller skal ikke være dyrt og derfor tilbyr de rimelige løsninger for de fleste. Hos dem har du, for eksempel, anledning til å kjøpe flere rimelige briller du kan bytte mellom, i stedet for et dyrt par som du må binde deg til over lengre tid for å slippe å bruke like mye penger på flere brillepar.

Med ExtraOptical rabattkode, Extra Optical kupongkoder og tilbud, kan du få noen gode priser eller betingelser på allerede rimelige løsninger.

Litt mer å vite om ExtraOptical rabattkode

Extra Optical satser på god service med 100% tilfredshetsgaranti og gir deg dermed mulighetene til å returnere brillene om du ikke er helt fornøyd.

På hjemmesidene har de også plassert en praktisk prøveromstjeneste som gjør at det er enklere å handle briller på nett. Ved å maksimere prøveromsikonet nederst til høyre på skjermen, kan vi bare ved å bevege musepekeren over et brillepar få se hvordan dette paret vil se ut på modellen i prøverommet. Du kan velge mellom flere modeller som allerede er lagt inn, eller du kan laste opp et bilde av deg selv. Du kan også benytte kameraet på PC-en din for å ta et bilde av deg for tjenesten. På denne måten vil du se hvordan bildene passer på deg.

Denne typen tjenester, og en nettside som er enkel å finne frem til de rette modellene med, gjør opplevelsen med netthandel av briller praktisk og enkel. Du vil få muligheten til å velge mellom modelltyper for enklere å manøvrere gjennom utvalget.

Produktspekter og produkter

Extra Optical fører et stort utvalg av rimelige brillemerker. De har briller for menn og kvinner, solbriller med og uten styrke og sportsbriller med styrke. Sportsbriller finnes i flere kategorier. Du finner et stort utvalg av sykkelbriller, basketbriller, svømmebriller, slalombriller, skibriller, vernebriller og svømmebriller. Her er et godt utvalg av brillemodeller for alle sportslige aktiviteter hvor briller kan forbedre opplevelsen og prestasjonen.

Om du har spørsmål ved kjøpet eller for å få hjelp til å finne frem på sidene, kan du enkelt starte en chat med kundeservice, eller du kan ringe dem. De hjelper deg gjerne å finne de rette brillene for deg. Når du har tatt et endelig valg med hva slags typer briller du ønsker, med eller uten hjelp fra kundeservice, bestiller du brillene og betaler med valgfritt betalingsmiddel, VISA, Mastercard eller Klarna Faktura, og innen kort tid sendes bestillingen din fraktfritt i Posten. Bestiller du brillene sendt til en utenlandsk adresse, må du selv stå for toll og avgifter for pakkene etter lokalt regelverk. Med Extra Optical kupongkoder, ExtraOptical rabattkode og Extra Optical tilbud kan du få enda bedre priser eller betingelser på kjøpene dine hos Extra Optical.

På sidene deres vil du også finne en oversikt over hvor du kan finne en butikk som tilbyr synstest.

Du finner info om hvordan kontakte kundeservice her https://extraoptical.com/no/kundeservice/ .

Frakt og betaling

Extra Optical leverer varer fritt for frakt med Bring og Posten. Leveringstid er 6-12 dager for bestilling i Norge.

Hos Extra Optical kan du benytte VISA og Mastercard som betalingsmiddel, samt Klarna faktura.

Du finner ExtraOptical rabattkoder og gode tilbud på våre sider.

Slik kjøper du briller på nett

ExtraOptical i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode