rabattkode
Hundrevis av varer på salg
Lim inn koden når du skal betale

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Nå! 25% rabatt på Klær fra Better Bodies
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Gå ikke glipp! 25% rabatt på GASP
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! Opptil 25% rabatt på Løftesko og treningssko
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Spar nå! Opptil 50% rabatt på Bukser og Shorts
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Få 25% rabatt på treningsklær fra ICANIWILL
Utgår om 3 dager

Om G-Sport

G-Sport er Norges største sportsbutikk og har eksistert i over 100 år. Kjeden har per i dag 150 butikker spredt over landet, og 17 G-Max-varehus, som er giga-butikker for alt innen sport. G-Sport har et enormt utvalg i nettbutikken sin og har kundetilfredshet som hovedfokus for hele sportskjeden. Alle medarbeidere skal være motiverte og kompetente, for å gi kundene en så god handleopplevelse som mulig. Bedriften er videre opptatt av å spre sportsglede og mestringsfølelse til alle og enhver. Dette synes godt i det fantastiske produktutvalget til sportsbutikk-kjeden. Slagordet til G-Sport er Mest sport for pengene!

Brukervennlighet

Selv om utvalget er stort går dette overhodet ikke på bekostning av G-Sport sin nettbaserte brukervennlighet. De forskjellige hovedkategoriene ligger pent sortert øverst på nettsiden. Når du velger en underkategori får du en bildeoversikt over alle produktene G-Sport har å by på. Og på disse sidene kan du sortere på navn, merke, pris stigende og pris synkende. Dette gjør det utrolig enkelt å finne akkurat det du leter etter i nettbutikken. Produktene har også gode beskrivelser og en oversiktlig størrelsestabell.

Bestillingsprosessen

Det er veldig enkelt å bestille klær i G-Sport sin nettbutikk. Når du har funnet det produktet du har lyst på velger du størrelse og antall. Deretter trykker du på ”Legg i handlevognen” – og du kan selvfølgelig fortsette å handle etter dette. Øverst i høyre hjørne ligger handlekurven din, og hvis du trykker på pilen her ser du et bilde av produktene dine. Første gangen du handler i nettbutikken til G-Sport må du opprette en brukerprofil. Når du har gjort dette får du mulighet til å lage en ønskeliste dersom du skulle ønske å vente med handelen. I denne kundeprofilen ligger også en oversikt over bestillingene dine, slik at du enkelt kan følge med på historikk og status.

Betaling

G-Sport har et svært godt betalingssystem på plass i nettbutikken sin. Du har mulighet til å velge mellom fem forskjellige betalingsalternativer. Dersom du velger kortbetaling bruker G-Sport PayEx, som er en sikker betalingsmåte med krypterte betalingssider. Du kan også betale med faktura hos G-Sport, dersom du ønsker å betale først etter du har mottatt varene dine. Videre tilbyr sportskjeden Konto-betaling fra Klarna hvor du kan delbetale fra 95 kroner per måned. I tillegg til dette kan du også velge å betale med PayPal eller mCASH i nettbutikken.

Levering

G-Sport tilbyr gode leveringsvilkår til kundene sine. Alle varene deres sendes ut fra lager, og dette gjøres i de fleste tilfeller 1-2 virkedager etter bestillingen er lagt inn. G-Sport bruker PostNord som fraktleverandør på bestillingene sine. Du kan velge MyPack og hente pakken i butikk, men du kan også få hjemlevering eller levering på jobben. For varer som veier mer enn 35 kilo bruker G-Sport Tollpost tyngre gods, hvor levering avtales direkte mellom kunden og fraktleverandøren.

G-Sport rabattkode

G-Sport er svært opptatt av å ta godt vare på kundene sine og tilbyr derfor en rekke gunstige fordeler. Den kanskje beste av disse er Prismatch. Dette innebærer at G-Sport vil betale differansen for deg dersom du finner en identisk vare til lavere pris hos en konkurrent. G-Sport vil i disse tilfellene også gi deg en rabattkupong på 20% som kan benyttes innen 30 dager.

Videre har G-Sport en god 100% Fornøyd-garanti. Hvis du ikke blir fornøyd med et produkt du har kjøpt hos sportsbutikken kan du bytte det innen 30 dager. Dette må være en modell innenfor samme produktgruppe, men du kan benytte deg av garantien selv om produktet du kjøpte er brukt.

G-Sport har også fleksibelt 100 dagers åpent kjøp på varene sine. Du kan velge mellom å bytte varen mot et annet produkt, få et verdikort, eller få igjen pengene mot kvittering. I nettbutikken har G-Sport fri retur og bytte og legger ved ferdig utfylte returlapper i alle pakkene de sender ut. Sist, men ikke minst, gir G-Sport kundene sine 3 års gratis sykkelservice.

Kundeservice

Fordi G-Sport har et så stort fokus på høy kundetilfredshet har de også en omfattende kundeservice. Under ’Kundeservice’ på nettsiden deres finner du kontaktinformasjon, ofte stilte spørsmål, salgsbetingelser, betalingsalternativer, leveringsinformasjon og informasjon om retur og reklamasjon. Dersom du ikke skulle finne svar på spørsmålet ditt på nett kan du enten sende inn et spørreskjema eller ringe G-Sport. Kundeservice er åpen fra 08-21 mandag-fredag og 09-18 på lørdag.

Sportsklær til dame og herre

Dersom man er sportsinteressert er det utrolig morsomt å handle klær hos G-Sport. Butikken har et enormt utvalg av sportsklær til både dame og herre. Fordi kjeden er så stor selger de hundrevis av merker. Du vil også finne stor variasjon innen de fleste kleskategoriene, slik at du kan velge akkurat det sportsplagget som passer for deg. Det er stor prisforskjell på sportsklærne til butikken, i henhold til målet deres om å være en sportsbutikk for alle. Klikker du deg for eksempel inn på jakker for dame har nettbutikken 284 produkter fra 279 kroner til 5999 kroner. Du finner blant annet disse klesmerkene hos G-Sport:

Adidas, Nike, Bergans, Berhaus, Fjellräven, Asics, Helly Hansen, Kari Traa, Mammut, McKinley, Norheim, Bjørn Dæhlie og Peak Performance.

Sportsklær til barn

De fleste barn er involvert i en eller annen form for sport og G-Sport har det aller meste dere måtte trenge. Her finner du vinterklær, regnjakker, badetøy, parkdresser, jaktklær og skidresser til de små. Til barna er det også svært god prisvariasjon hos G-Sport. Jakker til barn kan man kjøpe fra 159 kroner og oppover. Det er også verdt å nevne at G-Sport har et stort utvalg av sko til barn. Du får kjøpt joggesko, treningssko, fritidssko, fotballsko, innleggssåler, sandaler, gummistøvler, vintersko og tursko hos G-Sport.

Sportssko

Som til barna tilbyr G-Sport også sko til både herre og dame for ethvert fritidsbruk. Og på lik linje med sportsklærne har nettbutikken sko for alle lommebøker. Her kan du finne de neste treningsskoene dine i den gode oversikten, og hvis du benytter deg av produktbeskrivelsene får du også gode råd om hvilke sko som passer best for deg.

Sportsutstyr

Fordi G-Sport er en av Norges største bidragsytere til breddeidrett har de et hav av sportsutstyr til salgs i nettbutikken sin. Under hovedkategorien ’Sport’ øverst på nettsiden kan du enkelt trykke deg inn på den idretten du er interessert i. Disse er godt organisert slik at du umiddelbart får en oversikt over produktutvalget i din kategori.

Billigkroken hos G-Sport

I tillegg til de forskjellige hovedkategoriene har G-Sport en kjekk funksjon som heter Billigkroken. Denne er også oversiktlig og lar deg se hvilke produkter du kan spare penger på, både ved å kjøpe til nettpris og på salg. Dette er utrolig praktisk dersom du har lyst på et flott sportsplagg til en god pris.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • lookfantastic rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • mister spex rabattkode