rabattkode
Få opptil 50% rabatt hos Giga Dekk
Lim inn koden når du skal betale

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Kun i dag !Anbefalt
Motoroljer - 40% avslag akkurat nå!
rabattkode
AnbefaltTop20
Handle for over 1500kr & få 15% rabatt!
tilbud
Anbefalt
Kun i dag! 32% rabatt på ALLE reservedeler
tilbud
AnbefaltTop20
Opptil 20% rabatt på 1000-vis bilprodukter!

Om Giga-Dekk

Ser du etter en Giga Dekk rabattkode? Eller Er du ute etter nye dekk? Giga Dekk tilbyr de riktige produktene for biler, SUVer, lette lastebiler, motorsykler, nyttekjøretøy og lastebiler. Deres utvalg omfatter alle de store produsentene, og du kan velge mellom ulike prisklasser. Det er nå ingen flere unnskyldninger for slitte dekk, fordi takket være våre gunstige priser alle har råd til nye dekk. Riktig dekkdimensjon finner du i bilens vognkort eller på sideveggen av de gamle dekkene. Et nytt dekk gir mye mer sikkerhet enn en brukt en. Spesielt med for lite dekkmønster dybde kjøreegenskaper lide. Derfor foreskriver loven minst 1,6 mm for biler – med et dekkskift ved 4 mm er du på den sikre siden. Bare da et dekk kan utlede vannet på de langsgående og tverrgående riller og hindre vannplaning i våte forhold.

Giga Dekk rabattkode

En god såle er også viktig for å starte på snø og is – produsentene arbeider omhyggelig for innovative løsninger for å muliggjøre sikrere kjøring selv under ekstreme forhold. Dette er vanskelig, spesielt for helårsdekk, fordi de må være forberedt på alt. Bil klubber og magasiner har blitt testet kvaliteten på dekkene. Resultatene er et godt grunnlag for bilistene i sin kjøperen beslutningsprosessen. Testene omfatter både sikkerhet og økonomiske kriterier. En rask slitasje ut belaster budsjett samt en økt rullemotstand, fordi det påvirker drivstofforbruket. Informere før du kjøper og bestiller du nye dekk med gratis frakt på Giga Dekk.

Vi er din pålitelig leverandør når du ønsker å kjøpe nye dekk som ikke kommer til å koste deg en liten formue. Uansett hvilken slags dekk du velger, vil våre dekk søkemotor hjelpe med perfekt passform, noe som er viktig for sikker kjøring. Videre kan våre kvalitetsdekk også i stor grad forbedre utseendet på bilen din. Selvfølgelig har vi inngått samarbeid med noen av de mest populære dekkmerker som Bridgestone, Pirelli og Continental. Også kjøpe no-name dekk for å spare enda mer penger når du handler hos oss. Les mer om egenskapene til hvert dekk før du foretar kjøpet avgjørelsen. Vi gir all relevant informasjon som du trenger å vite.

Du finner Giga Dekk på Facebook her

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • lookfantastic rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • lensway rabattkode
  • mister spex rabattkode