Gina Tricot

Gina Tricot rabattkode 2019

Aktuelle Gina Tricot rabattkoder & tilbud for Januar 2019

tilbud
Anbefalt
Januarsalget fortsetter - opptil 70% rabatt på en mengde varer
Utgår om 5 dager
tilbud
Gratis frakt til butikk!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Opptil 70% rabatt på vintertøy
Utgår om 3 dager
rabattkode
Anbefalt
Ytterligere 50% rabatt på salget
Utgår om 2 dager
tilbud
Anbefalt
Sterkt redusert pris på et stort utvalg vinterjakker
Utgår om 5 dager

Om Gina Tricot

Ser du etter en Gina Tricot rabattkode?

I litt over et tiår, har Gina Tricot blitt en av Nordens ledende motebutikker. Og ekspansjonen fortsetter.

Gina Tricot er et svensk motekjede som tilbyr spennende, feminin mote til kvinner i over 30 land. Siden selskapet ble grunnlagt i 1997, har de vokst eksponentielt, nå med 180 butikker i fem europeiske land og mer enn 2000 ansatte. De har en lidenskap for mote, med mål om å tilby kundene en ny og spennende handleopplevelse , uansett hvor ofte de handler. De er fortsatt i vekst, samtidig som de holder en konstant fokus på fremtiden for å se hvordan de kan utvikle seg som en internasjonal mote leverandør.

Gina Tricot rabattkoder

Gina Tricot er et familieeid selskap, og arbeidsmiljøet gjenspeiler . De ønsker at deres ansatte skal vokse i takt med selskapet, noe som er grunnen til at de verdsetter og oppmuntrer eget initiativ og en gründerånd. Stemningen der er positiv, entusiastisk og målrettet. De har også en intuitiv følelse av hvordan kvinner ønsker å kle seg denne sesongen og den neste! Gina Tricot har en lidenskap for mote og ferdighet i å transformere trender til kommersielt levedyktige produkter. Dette er grunnen til at de er i stand til å tilby deres kunder spennende shoppingopplevelser og nye måter å bo i sync med de nyeste trendene. De liker å holde et høyt tempo, så spennende nye ting alltid skjer på Gina Tricot!

Anna Appelqvist , leder for Design og innkjøp

Anna Appelqvist er leder for Design og innkjøp hos Gina Tricot. I 1997 ble hun involvert i å skape selskapets aller første samlinger, rett fra familien stuen i Borås! Mye har skjedd siden da, og tempoet har vært rask. For å holde følge, må du være på vakt og alltid være à jour med de nyeste mote trender.

Gina Tricot har rundt 2000 ansatte som jobber med alt fra mote design til store salg og markedsføring. Deres arbeidsplasser er fylt med glede, energi og fleksibilitet.

Gina Tricot på Youtube

Gina Tricot i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode
  • evo fitness rabattkode
  • Lindex rabattkode