Gina Tricot

Gina Tricot rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Opptil 70% rabatt i Gina Tricot's SALG!
tilbud
Anbefalt
Outlet - alt opptil 150 kr!
tilbud
Anbefalt
Gratis frakt ved kjøp over 400kr
tilbud
Nyhet! Kjøp det siste fra Gina Lab
tilbud
Kjøp trendy basisplagg fra 89kr
tilbud
Sjekke ut topplisten - bestselgende mote!
tilbud
Outlet: Spar opptil 70% på Kjoler
tilbud
Her finner du alle nyheter!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Gina Tricot

Ser du etter en Gina Tricot rabattkode?

I litt over et tiår, har Gina Tricot blitt en av Nordens ledende motebutikker. Og ekspansjonen fortsetter.

Gina Tricot er et svensk motekjede som tilbyr spennende, feminin mote til kvinner i over 30 land. Siden selskapet ble grunnlagt i 1997, har de vokst eksponentielt, nå med 180 butikker i fem europeiske land og mer enn 2000 ansatte. De har en lidenskap for mote, med mål om å tilby kundene en ny og spennende handleopplevelse , uansett hvor ofte de handler. De er fortsatt i vekst, samtidig som de holder en konstant fokus på fremtiden for å se hvordan de kan utvikle seg som en internasjonal mote leverandør.

Gina Tricot rabattkoder

Gina Tricot er et familieeid selskap, og arbeidsmiljøet gjenspeiler . De ønsker at deres ansatte skal vokse i takt med selskapet, noe som er grunnen til at de verdsetter og oppmuntrer eget initiativ og en gründerånd. Stemningen der er positiv, entusiastisk og målrettet. De har også en intuitiv følelse av hvordan kvinner ønsker å kle seg denne sesongen og den neste! Gina Tricot har en lidenskap for mote og ferdighet i å transformere trender til kommersielt levedyktige produkter. Dette er grunnen til at de er i stand til å tilby deres kunder spennende shoppingopplevelser og nye måter å bo i sync med de nyeste trendene. De liker å holde et høyt tempo, så spennende nye ting alltid skjer på Gina Tricot!

Anna Appelqvist , leder for Design og innkjøp

Anna Appelqvist er leder for Design og innkjøp hos Gina Tricot. I 1997 ble hun involvert i å skape selskapets aller første samlinger, rett fra familien stuen i Borås! Mye har skjedd siden da, og tempoet har vært rask. For å holde følge, må du være på vakt og alltid være à jour med de nyeste mote trender.

Gina Tricot har rundt 2000 ansatte som jobber med alt fra mote design til store salg og markedsføring. Deres arbeidsplasser er fylt med glede, energi og fleksibilitet.

Gina Tricot på Youtube

Gina Tricot i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode