Grønt Fokus

Grønt Fokus rabattkode 2023

De beste tilbudene for Juni 2023

tilbud
Anbefalt
Her finner du aktuelle kampanjer! Spar opptil 30%

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Grønt Fokus

Ser du etter en Grønt Fokus rabattkode?

Grønt Fokus ble startet opp i 1992 i Kristiansand. De startet med å produsere drivhus, men har utvidet til å hovedsaklig tilby de fleste typer uterom. Når du kjøper et produkt fra dem får du alt du trenger for å bygge et ferdig uterom. Har du tenkt på å bygge carport, bod, anneks, badstue eller et annet rom på eiendommen din. Du får levert alle deler til dette fra Grønt Fokus. Du bestiller det du vil ha med de aktuelle valgene. Får det levert hjem til deg, og monterer delene for å få et komplett rom.

Grønt Fokus rabattkode

Dette er en praktisk løsning for deg som for eksempel ønsker å bygge en bod i hagen. Hageredskaper, møbler, sykler og liknende. Eller ønsker en carport til bilen, og ønsker en rimelig løsning for å få denne bygget uten at du føler deg kompetent til å sette i gang på egenhånd.

Du finner flere Grønt Fokus rabattkode hos NA rabattkoder. Her får du alle delene ferdig tilpasset med monteringsanvisninger, og de fleste kan få til å sette opp byggesettet selv, eller i noen tilfeller, med noe hjelp av en sakkyndig. Du kan få små, praktiske løsninger på bare noen få kvadratmeter, eller til og med et lite dyrkningsskap eller en dyrkningskasse for deg som vil komme raskt i gang med en liten kjøkkenhage eller liknende.

Noen av disse delene, som delene til en carport, kan det være en del størrelse på, og det kan da være lurt å bestille kranbil for å frakte materialene hjem fra nærmeste terminal hvor Grønt Fokus kan levere varene som kan laste dem av med truck.

Med Grønt Fokus rabattkoder kan du få noen gode priser eller betingelser på allerede rimelige løsninger.

Litt mer å vite om Grønt Fokus

Grønt Fokus ble startet i Kristiansand i 1992 for hovedsaklig å lage drivhus egnet for norske forhold og norske hjem. Dette utviklet seg raskt og når de i 2000 startet med online salg, utvidet de også spekteret til flere muligheter relatert til uterom. I tillegg satser de på garderobeskap for innemiljøet og markiser. Hva enn du ønsker å bygge på eiendommen, har de sannsynligvis en løsning hvor du enkelt kan sette det opp selv.

Produktspekter og produkter

Produkter du finner hos Grønt Fokus er alt innen rom du ønsker på eiendommen din. Du finner gode løsninger for vinterhager, hagestuer og verandaer, og også mange løsninger for drivhus for de fleste behov du måtte ha. Av hytter og boder har de mange løsninger for boder, hytter, paviljonger, lysthus, lekehytter og carporter. Du kan også finne løsninger for verandaer og levegger. De har et stort utvalg av garderobeskap og garderobeløsninger, samt bastuer. Og i tillegg til alt dette, pluss tilbehør til det meste de leverer, har de også markiser som skjermer deg fra sol eller regn på verandaen eller foran vinduet i stua.

De har gode tilbud på allerede rimelige løsninger med  Grønt Fokus kupongkoder. Ønsker du å ha et lite anneks som et ekstra rom for sommergjester, har de stilige løsninger for det som gir deg et komplett rom utenfor huset hvor gjestene vil trives som om de var på en feriehytte i et hyttefelt mens de er på besøk hos dere.
Du kan finne info om hvordan nå kundeservice her

Frakt og betaling

Grønt Fokus sender sine leveringer med Posten, Bring eller Norlines. De garanterer ikke leveringstider, og store leveringer vil kun leveres til nærmeste sted varen kan lastes av med truck, eller kunden må bekoste annen transport.

Grønt Fokus godtar betaling med VISA, Mastercard eller Klarna delbetaling.

Du finner Grønt Fokus kupongkoder og Grønt Fokus rabattkoder på våre sider.

Kontaktinformasjon for Grønt Fokus:

  • E-post: info@grontfokus.no
  • Telefon: 38 18 18 18
  • Facebook

Grønt Fokus Thermopol – Svømmebaseng for selvbyggere

Abriscine basseng overbygg – Youtube video

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode