Gymgrossisten

Gymgrossisten rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Opptil 50% rabatt på STORE deler av sortimentet
tilbud
Anbefalt
Spar opp til 50% med Storpack!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
Anbefalt
Få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Om Gymgrossisten

Gymgrossisten er butikken for deg som driver med trening og idrett, eller for deg som er opptatt av eller ønsker å endre kostholdet. På Gymgrossisten.no finner du et stort utvalg av produkter til høy kvalitet og gode priser med en Gymgrossisten rabattkode. Gymgrossisten er spesielt kjent for sitt utvalg av kosttilskudd, og er en svært populær butikk i fitnessmiljøet.
Gymgrossisten er et svensk firma og en del Qliro Group. Gymgrossisten er en svært pålitelig og erfaren aktør, som gjennom 20 år har vokst seg til å bli en av Nordens ledende nettbutikk i sin bransje.

I tillegg til nettbutikken, kan du også handle i Gymgrossisten sine fysiske butikker. Men velger du å handle på nettet fremfor å handle fysisk i butikk, kan du plukke varer fra et større og bedre utvalg. Dessuten får du mulighet til å få produktene dine billigere gjennom en Gymgrossisten rabattkode. Du kan lete etter en aktiv rabattkode her i Nettavisen sin side for rabattkoder.

Kvalitet til lave priser med en Gymgrossisten rabattkode

Gymgrossisten er veldig attraktiv blant sine leverandører, og derfor får du som kunde svært gode priser på deres produkter. Gymgrossisten er opptatt av at kundene skal bli fornøyde når det gjelder kvalitet og pris. Derfor har Gymgrossisten et prisløfte som sier at du skal få varen til samme pris, dersom du har funnet en tilsvarende vare til en rimeligere pris et annet sted. Prisløftet gjelder også 10 dager etter kjøpet, og på toppen av det hele får du 5% på hele varen som takk for at du opplyste om prisdifferansen.

I nettbutikken finner du en kategori som heter «Big buy». Her kan du finne produkter og handle i større kvantum til en rabattert pris. Du kan også handle til rabatterte priser, gjennom en såkalt pakkeløsning. Disse pakkeløsningene er skreddersydde for at du skal nå dine mål, og inneholder flere produkter som sammen virker optimalt.

Outlet

Under kategorien «Outlet» i nettbutikken, finner du produkter til svært lave priser, og her kan du virkelig gjøre et kupp. Det finnes også en egen kategori for kampanjer, hvor du kan følge med på hvilke produkter du kan få en god pris på til enhver tid.
Gymgrossisten liker å gi kundene sine en hyggelig overraskelse, så det er ikke sjeldent du kan finne en Gymgrossisten rabattkode. For ikke å gå glipp av kampanjer, tilbud og salg, kan du også følge Gymgrossisten på Facebook eller gjennom å abonnere på deres nyhetsbrev på e-post. Også her kan du være heldig å motta en Gymgrossisten rabattkode.

Dersom du er student får du alltid 10% på Gymgrossisten.no.

Når du handler på Gymgrossisten.no, får du tilbud om å handle bonusprodukter. Bonusproduktene avhenger av den summen du handler for, og er til svært reduserte priser. Du kan også være så heldig å få noe gratis.

Det er veldig enkelt å finne frem på Gymgrossisten.no, da deres nettbutikk er svært oversiktlig med kategorier og logiske plasseringer.

Gymgrossisten har blant annet produkter innen: kosttilskudd, matvarer, treningsklær, treningsredskap, treningstilbehør, MMA/kamsport og helseprodukter. Hva du behøver av produkter, avhenger av hva du ønsker å oppnå. Det kan være mål om å gå ned i vekt, opp i vekt, bygge muskler, få bedre ytelse av treningen eller et mål om å føle seg vel. Du kan lese mer om hva som er viktig for de ulike målene i nettbutikken. I tillegg kan du kjøpe en pakkeløsning som er tilpasset akkurat dette målet.

Et hav av produkter

Ønsker du å finne produkter på egenhånd, kan du lese produktbeskrivelser hvor det står hva det brukes til og hvordan, og om ingredienser og næringsinnhold. Du finner også kundevurderinger med både kommentarer og stjernerangering. I tillegg kan du lese hva folk sier om produktet gjennom blogger og Instagram.

Ønsker du å være mer sikker på det du handler, kan du lete etter produkter under kategorien «Topp-50». Og er du av den mer nysgjerrige typen som elsker å prøve nye produkter, kan du ta en titt på deres egen kategori for nyheter.

Etter hvert som du blir kjent med Gymgrossisten, og vet hva slags produkter du skal ha, kan du enkelt søke de frem i nettbutikkens felt for søk.

Ettersom manne- og damekroppen fungerer ulikt, kan du finne en egen side bare for kvinner på Gymgrossisten.no. Her kan du lese om forskjeller, hva kvinnekroppen trenger og du kan finne produkter som er spesielt egnet for kvinner.

Når du har funnet de produktene du ønsker å kjøpe, må du ikke glemme å lete etter en Gymgrossisten rabattkode og taste den inn før du endelig bekrefter din bestilling.

Frakt og retur

Gymgrossisten belønner deg som handler mye, derfor lønner det seg å handle alt du trenger samlet.  Handler du for over 500 kr får du gratis frakt. Du kan velge om du vil hente pakken på posten, eller om du vil ha den hjemlevert. Alle pakker leveres med Bring, og du kan vente pakken innen 3-5 dager. Returer er gratis.

Kosttilskudd, helsekost og matvarer

På gymgrossisten.no kan du kjøpe kosttilskudd, helsekostprodukter og matvarer. For trening kan du få tak i populære produkter som: proteinpulver, drikke, barer, kreatin, fettforbrennere, karbohydrater, produkter for muskelvekst og restitusjon.
Ønsker du å handle helsekost, kan du blant annet handle: vitaminer og mineraler, produkter for allergi og hudproblemer, ansiktspleie, kosmetikk, produkter for barn og gravide, produkter for mage og tarm, Omega-3, urteekstrakt og produkter for hjerte og muskler.

Blant matvarer finner du erstattere til baking, supermat, glutenfrie matvarer, alternativ til godteri og snacks og mange andre produkter som hjelper deg til sunnere og mer riktig matlaging.

Treningsklær, tilbehør og treningsutstyr

Gymgrossisten selger alt av treningsklær og sko til kvinner og menn, spesielt egnet til deg som ønsker å se fresh ut på trening, deg som har en veltrent kropp eller deg som driver med fitness. Du kan også handle treningsredskaper til ulike aktiviteter, og finne det tilbehøret du trenger for å få en best mulig treningsopplevelse. Ønsker du å lære mer om, eller trenger litt hjelp og motivasjon til treningen kan du handle bøker og filmer for trening.

Fordeler

Det er en rekke fordeler med å handle på Gymgrossisten.no:

 • Fri frakt ved handel over 500 kr
 • Fri retur
 • Gymgrossisten rabattkode
 • Prisløfte
 • Alltid salg og gode tilbud
 • Rask levering
 • God kundeservice
 • Trygg E-handel

#GOALBREAKER – What is you Goal?

Hvordan bruke en Gymgrossisten rabattkode

Kontaktinformasjon for Gymgrossisten:

 • Telefon: 22 33 33 30
 • Epost: norge@gymgrossisten.com
 • Facebook

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode