Heat Experience

Heat Experience rabattkode 2018

Gyldige Heat Experience rabattkoder & kampanjer for Juli 2018

rabattkode
Eksklusiv
500kr rabatt + gratis frakt ved kjøp av en Heat Experience Varmevest!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
Anbefalt
Opptil 50 % rabatt på en mengde produkter!
rabattkode
Anbefalt
44% rabatt på sjoko protein pålegg
rabattkode
AnbefaltTop20
50% rabatt på en mengde treningsklær!

Om Heat Experience

Heat Experience er en norsk bedrift som designer og utvikler bekledning med varmeelement. Hos Heat Experience står komfort og kvalitet i fokus. Produktene er utviklet i samarbeid med flere norske testgrupper, noe som har resultert i designløsninger som gjør den optimal for skandinaviske forhold. Bekledningen egner seg optimalt for kalde dager ute, om det er på søndagstur i marka, i alpintbakken, som tilskuer på fotballkamp eller vintersportsarrangement. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Heat Experience rabattkode

Med Heat Experience «Core Series» varmevester får man enkelt tilført varme med ett enkelt knappetrykk. Vesten har tre forskjellige varmenivåer slik at du kan velge riktig nivå etter behov. Batteriet ligger i en egen lomme på innsiden av vesten og kan sammenliknes med å «ha en mobil i lomma». Batteriet tas enkelt ut og lades opp med medfølgende lader i stikkontakt på ca. 4 timer, eller med billader (ekstrautstyr) på ca. 2,5 timer. Batteriet er utskiftbart og det er også mulig å anskaffe ekstra batterier for lengre turer uten lademuligheter.

I vesten sitter karbonfiber varmeelementer drevet av et uttagbart og oppladbart batteri. Batteriet har en kapasitet på 6000 mAh, og holder deg varm fra 5 til 10 timer avhengig av valgt varmenivå. Fokuset på kvalitetsmaterialer fra anerkjente leverandører som YKK og Thinsulate sørger for at vestene kan vaskes i vaskemaskin og leveres med 2 års garanti.

Spesifikasjoner:
· Innsydde varmetråder av karbonfiber
· Velg mellom 3 forskjellige varmenivåer
· Opptil 10 timers batteritid
· Kan vaskes i vaskemaskin
· Oppladbart 6000mAh Li-ion polymer batteri
· Vekt vest: 400 – 500 gram, vekt batteri: ca. 200 gram
· Thinsulate Isolasjon
· Pustende «mesh» i sidene
· DVR behandlet yttermaterialer (vannavstøtende)
· YKK glidelåser
· Leveres med 2 års garanti

Heat Experience jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og teknologi for å gjøre utendørsopplevelsen best mulig for alle. Blant kundenee finnes alt fra snekkere, installatører, barnehageansatte, revmatikere, eventyrere, alpinttrenere, foreldre og bestemødre. Les mer om de inspirerende historiene til brukerne av Heat Experience Core Series på nettsiden.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode
  • evo fitness rabattkode
  • Lindex rabattkode