Horze

Horze rabattkode 2019

Aktuelle Horze kupongkode & rabattkoder for Januar 2019

rabattkode
10% rabatt på din første bestilling!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Bestill og vinn FlinkBisk gratis i 1 år!
tilbud
Anbefalt
Fri frakt over 1000,-
tilbud
Anbefalt
Opptil 50% rabatt på salget til Musti.no
tilbud
Gratis frakt på bestillinger over 600,-
tilbud
Fri frakt

Om Horze

Horze.no er et globalt og skandinaviskeid selskap som selger rideklær, rideutstyr og utstyr for stell av hester for alle ryttere, enten nybegynnere eller for konkurranser. Er du en hesteentusiast bør du se gjennom utvalget å finne det du trenger på nett. De har fysiske butikker på flere steder i Europa og de etablerer seg også amerikanske og asiatiske markeder. Men om du vil slippe å dra til en av deres butikker, er det en perfekt mulighet å bestille produktene rett hjem i posten.

Din yngste datter har nå lenge mast om å få begynne på ridning, og dere drar til stallen for at hun skal få prøve seg for første gang. Hun har vært veldig ubestemmelig med sine fritidsaktiviteter den siste tiden, så dere har ikke helt tro på at hun vil fortsette, men hun må jo få prøve. På stallen leier de frem en fullvoksen hest hun skal få prøve, og hun blir litt skremt med en gang. Men instruktøren er veldig beroligende, og hun våger til slutt å klatre opp på hesten. Hun har fått låne ridehjelm der, synes det er kjempemoro og dere tar sjansen på å melde henne inn. Så gøy synes hun det var at hun, etter et par ganger, klarer å overtale dere til å kjøpe inn eget ridetøy og hjelm til henne. På Horze.no finner dere en passende ridebukse, som passer henne perfekt. Hun vil gjerne ha en ridehjelm også, og dere manøvrerer dere gjennom utvalget og finner en rimelig hjelm til henne. Dere vil ikke investere altfor mye i dette da dere enda ikke er sikre på at hun vil fortsette, selv om det nå absolutt virker som at dette er noe hun kan fortsette med. Men med sine dådyrøyne får hun overtalt dere til å også kjøpe noen fine ridestøvler til henne, og en vest. Nå er hun klar for mange spennende timer i stallen for å lære å ri.

Både for nybegynnere og for konkurrerende ryttere finnes det meste som er nødvendig for stell av hest og for at rideturen skal bli behagelig for både hest og rytter. Venninnen til deres datter har fått en egen hest som hun har i samme stall som rideskolen er. De går stadig over til stallen og steller hesten sammen. På Horze.no fant dere et eget striglesett til henne så de kunne stelle hesten samtidig. Dere fikk også gode priser med Horze kupongkoder og Horze rabattkoder. I tillegg til at dere kan finne det meste som trengs for hestestell, ridning og trav hos dem, er det også mulig å få noen gode priser og betingelser. Dere finner alltid aktive og relevante Horze kupongkoder og Horze rabattkoder på sidene våre.

Mer å vite om Horze.no

Som en stor og voksende nettbutikk innenfor alt av utstyr for ridning, hest og hestestell er dette et glimrende valg for hesteentusiaster på alle nivåer. Ved å samle opp noen produkter du trenger på samme bestilling får du også fri frakt. Når hele familien har bestemt seg for en liten ferietur med ridning i skog og mark har dere fått en avtale med noen bekjente som har en gård på vestlandet med hester. Dere skal få låne hester, men noe av rideutstyret er såpass slitt at dere må skaffe noe nytt mot at dere får låne hestene. Dere finner det utstyret de nevner at de trenger å få byttet på Horze.no som dere kunne kjøpe med Horze rabattkode og fikk det levert hjem etter få dager. Alt sammen er med i bilen sammen med bagasje for å være på vestlandet på ridetur i en uke. Hele familien gleder seg stort til å komme frem og komme ut i skogen på hesteryggen.

Hos Horze.no finner du en liste over merker de fører på http://www.horze.no/brands

Produktspekter og produkter

I produktspekteret til Horze.no finner dere utstyr for hest – salunderlag, dekken, hodelag og tilbehør, bitt, saler, grimer og leietau, for rytter – ridebukser, jakker, støvler og sko, ridehjelmer, vester og utstyr for stevner.

For når du er tilbake i stallen finner du for hestepleie – strigleutstyr, fortilskudd for hester, pelspleie, linimenter og leire, hovpleie og pleieprodukter for mennesker, for stall – stallutstyr, vanning og foring, verktøy, arenautstyr og leker.

Ikke bare finner du utstyr for hestestell og ridning, men du finner også travutstyr – for kusk, de har dekken, seleputer og puser, hodelag, bitt og beinbelegg.

Ellers kan du også finne et utvalg av produkter for kjæledyr, som hund og katt.

Dette er en meget praktisk butikk for alt utstyr relatert til hest og ridning. De har et stort utvalg for nybegynnere, i tillegg til at de har det du trenger når du driver med hest profesjonelt.

Kundeservice

For å komme i kontakt med kundeservice kan du finne info her http://www.horze.no/kundeservice/customer-service-overview.html.

Frakt og betaling

Horze.no tilbyr fri frakt for bestillinger over 499kr, og leveringstiden er 3-5 dager med MyPack.

For betaling bruker de Klarna som har betaling av kort med VISA og Mastercard, samt faktura.

Du finner Horze kampanjekoder og Horze rabattkode på våre sider.

Horze Spring Collection Youtube video

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode
  • evo fitness rabattkode
  • Lindex rabattkode