KICKS

Kicks rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

Ingen tilgjengelige rabattkoder og tilbud for denne butikken akkurat nå.

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om KICKS

Ser du etter en Kicks rabattkode?

Kicks har ikke mindre enn 250 butikker i Norge, Sverige og Finland, og dette gjør firmaet til den største kosmetikk kjeden i Norden.

Siden 1991 har de tilbudt produkter innen skjønnhetspleie til både menn og kvinner, og det til rimelige priser. Utvalget av produkter er stort, enten du er på jakt etter klassiske merker, som Dior og Biotherm eller nye varianter, som Make Up Store og Smashbox.

Her finner du deilige dufter, sminke, pleie til både hud og hår. Hos Kicks kan du ikke bare kjøpe produktene, du får også god veiledning av kyndig personale. Enkelte salonger tilbyr til og med både hudpleiesalong og frisørsalong.

Hos Nettavisen får du Kicks rabattkode, som gjør kjøpet av dine favorittprodukter enda rimeligere!

Kicks rabattkode – Gjør favorittprodukter billigere

Kicks rabattkode er en innertier for deg som liker å handle gode produkter til enda lavere priser. Enten du bare trenger en god sjampo til å vaske håret med eller en deilig, ny duft har Kicks det du ser etter. Utvalget er enormt og tilpasset både kvinner og menn, unge som gamle. Du er garantert å finne dine favoritter samt en god del nye.

Rabattkoden sørger for at prisene blir enda lavere, og da kan du ta deg råd til å kjøpe et produkt du har ønsket deg lenge. Ved å få varene levert til din nærmeste butikk eller bestille for mer enn 500 kr, får du også frakten gratis!

Skjønnhetspleie til lave priser

Det er sjeldent noen liker å betale mer enn nødvendig for et produkt, og uansett om du bruker mange skjønnhetsprodukter eller få, så vil en Kicks rabattkode senke prisen på det du handler ytterligere. Hos Kicks finner du det du trenger til både hverdag og fest, uansett hvor jålete du måtte være.

Forretningsidé

«Med kunnskap om, og kjærlighet til, alle skjønnhets interesserte kvinner og menn skal KICKS med hjerte og hjerne tilby
markedets beste veiledning og inspirasjon til de fremste valgene innenfor skjønnhet.»

Kontakt og sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode