KitchenTime

KitchenTime verdikode 2020

Gyldige KitchenTime rabattkoder & kampanjer for August 2020

rabattkode
EksklusivAnbefalt
15% rabatt på tekstil ved kjøp over 800kr
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
Sommersalg! Opptil 60% rabatt på tusenvis av varer
Utgår om 6 dager
tilbud
Bestselgere!
tilbud
OUTLET: Opptil 60% rabatt på store merkevarer
tilbud
Gratis frakt på kjøp over 999,-

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Opptil 40% rabatt på Hagemøbler
tilbud
Anbefalt
Utvalgte Bøker - 25% rabatt
tilbud
Anbefalt
30% rabatt på alt fra Muuto
tilbud
Anbefalt
50% rabatt på utvalgte Plakater
tilbud
Anbefalt
20% rabatt på alle Linprodukter
Utgår om 6 dager

Om KitchenTime

Kitchen.no har et stort utvalg av alle typer kjøkkenprodukter for innendørs- og utendørs bruk. Innenfor kategorier som matlaging, baking, kjøkkenmaskiner, servering, hjem & hushold og utendørs produkter kan du finne et stort utvalg av alt du kan tenke deg innenfor stekeheller, kaffekopper, kasseroller, ulike kjøkkenkniver, kokkekniver og kjøttkverner men også ulike typer av stekepanner, vinstativ og sopptørkere.

Har din datter nettopp flyttet til Oslo og skal begynne å studere til høsten? Hun har valgt å flytte inn allerede før sommeren for å få god tid til å bli kjent med området hvor hun skal bo, og kanskje til og med finne seg en deltidsjobb som kan gi henne litt inntekt ved siden av studiene. Hun har flyttet inn i en leilighet for seg selv som dere kjøpte til henne. Hun vurderer å ta inn en romkamerat for å redusere kostnadene litt. Men først og fremst trenger hun å få tak i alt hun trenger av tilbehør til leiligheten. Dere kjøpte en helt nybygget leilighet som ikke hadde noen møbler og alle kjøkkenskap er tomme. Dere har allerede hatt en runde for å få tak i sofa, tv, tv-bord, skrivepult og seng, så det som gjenstår er å fylle opp kjøkkenet. Hun trenger alt nytt. Det er en utfordring å vandre fra butikk til butikk for å få tak i alt hun trenger, men i stedet finner dere frem til sidene til kitchentime.no på nett. Her finner dere alt hun trenger. Fra gryter og kar, til kopper, glass og tallerker. Hun liker å bake, så dere bestiller en god del fra utvalget av bakeutstyr og en kjøkkenmaskin. Dere får bestilt en god del av tingene hun trenger, og alt på samme sted. I tillegg får dere gode priser ved å benytte kitchentime kupongkoder og kitchentime rabattkoder.

Her finner du en liste over alle merkene som føres av http://www.kitchentime.no/no/k/varemerker

Verdt å vite om Kitchentime.no

Kitchentime.no har i lang tid levert alt av kjøkkenutstyr rett hjem i Posten. Når du planlegger en bedre middag for alle vennene dine, men innser at du mangler en del nødvendige gryter for å lage retten du har tenkt, og en god del andre effekter, så velger du å få alt rett hjem ved å bestille hos Kithentime.no. Du har ekstremt mye jobb å gjøre denne uken, og absolutt ikke tid til å finne det nødvendige utstyret rundt i andre butikker, men dere har lenge gledet dere til denne middagen, og du må få det til selv om du ikke har tid. Utvalget i nettbutikken er såpass omfattende at det skal mye til å ikke finne det du trenger her. Så da kan du bare vente på at varene blir levert og forberede deg på å ordne i stand et kjempegodt måltid med det rette kjøkkenutstyret for oppgaven. Dette er noe dere gjør en gang i året som hvert år arrangeres av neste person i gjengen. Hvert år forsøker den som har middagen og overgå den som serverte året før. Vi har alltid aktive og oppdaterte kitchentime kupongkoder og kitchentime rabattkoder tilgjengelige på nettsidene våre. Med disse kan du få ekstra gode priser eller betingelser når du handler her.

Produktspekter og produkter

Kitchentime.no har et stort utvalg av produkter innen kategoriene matlaging, baking, kjøkkenmaskiner, servering, hjem & hushold og utendørs produkter. Innenfor disse kategoriene finner du produkter innenfor stekeheller, kaffekopper, kasseroller, ulike kjøkkenkniver, kokkekniver og kjøttkverner men også ulike typer av stekepanner, vinstativ og sopptørkere.

Kjente merker du vil finne blant produktene er Le Creuset, Muurikka, Landmann, Rörstrand, Eva Solo, Iiittala, Orrefors og Duralex.

Med kitchentime kupongkoder og kitchentime rabattkoder kan du finne ekstra gode tilbud på disse sidene.

Det er tid for hyttetur igjen. Dere har gledet dere i lang tid på at sommerferien endelig skulle komme og dere skal få tilbringe to uker på hytta. I fjor ble flere av kjøkkengrytene og annet kjøkkenutstyr kastet. Så før dere drar dit i år må disse fornyes. Dere manøvrerer dere rundt på sidene til Kitchentime.no og finner alt dere trenger. Varene kommer i posten få dager etter, og da er det bare å laste dem inn i bilen sammen med resten av bagasjen og kjøre avgårde. Dere laster alt utstyret forsiktig over i båten, og stemninga stiger når dere nærmer dere øya hytta ligger på. Der vet alle at de virkelig kan slappe av og ikke trenge å tenke på noen bekymringer. Dagene er lange og alle har fri. Sommeren er kommet og badetøyet er på straks etter dere kommer i land og har fått kjøkkenutstyret opp i hytta.

Stekeskole KitchenTime Youtube video

Kundeservice

Du kan komme i kontakt med kundeservice via chat med link i øverste høyre hjørne på sidene deres.

Frakt og betaling

kitchentime.no har gratis frakt for bestillinger over 999 kr og leverer varer med Bring.

Du betaler med VISA, Mastercard Klarna faktura.

Du finner flere KitchenTime rabattkode på våre sider.

Kontakt

Kundeservice når du ved å ringe 23 96 18 95 eller ved å sende epost til kundeservice@kitchentime.no. De tilbyr også direktechat gjennom nettbutikken om du foretrekker dette.

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • homeroom nettavisen rabattkode