Lekmer

Lekmer rabattkode 2022

De beste tilbudene for Desember 2022

tilbud
Anbefalt
Gratis frakt på ordrer over 799 kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Lekmer

Lekmer.no er Nordens største leketøysbutikk på nettet. Nettbutikken ble etablert i 2006 og er i dag en del av det svenske handelskonsernet Qliro Group. Lekmer.no er en nettbutikk for de som venter barn, for barnefamilier, og er en perfekt butikk for å handle gaver til barn. Du kan handle barneleker, barne- og babyutstyr, mammaklær og gravidutstyr, møbler og interiør til barneværelset og klær og sko til barna på Lekmer.no. Nettbutikken har et bredt utvalg av populære og kjente merker, og du kan med sikkerhet handle varer av kvalitet, som er godkjente for barn.

På Lekmer.no kan du blant annet kjøpe varer fra disse kjente merkene:

Fisher Price, BabyBjörn, Chicco, Brio, Lego, Disney, Avent, Jox, Ergo baby, Silly u, Troll, Pumpkin, Craco, Baby Dan og Stoy.

Å være foreldre er kostbart, og ikke minst er det dyrt å handle inn alt utstyr før man får et barn.  Lekmer er opptatt av å selge produktene sine til konkurransedyktige priser, og fører ofte kampanjetilbud, salg og rabatter. Dersom du leter her i Nettavisen sin side for rabattkoder, kan du være heldig å finne en Lekmer rabattkode som gjør at du får varene dine til en rabattert pris.

Finne varer i nettbutikken

Det er veldig enkelt å handle på Lekmer.no, da nettbutikken er svært oversiktlig med kategorier, underkategorier, filtrering og sortering. Lurer du på hvilke produkter som passer til ditt barn, kan du filtrere etter barnets alder. Du kan også lese gode produktbeskrivelser, kundeanmeldelser og blogginnlegg om de ulike produktene. Har du virkelig null peiling på hva som kunne vært aktuelt for barnet, kan du ta en titt på de mest populære produktene i topplisten. Og når du klikker deg inn på et produkt, kan du også se hvilke andre produkter kjøperne av dette produktet handlet. Dersom du ønsker å handle det nyeste, kan du ta en titt under nettbutikkens nyheter.

Skulle du finne en vare som krever flere tilleggsprodukter, eller som kan bygges videre på, kan du ta en titt under Lekmer sine pakker. Her kan du handle flere produkter i en rabattert pakkeløsning.

Det kan være svært vanskelig å finne gaver til et barn, da det går veldig i perioder hva som er egnet, og hva som er gøy. I nettbutikken kan du finne en egen kategori som heter «finn gave», og her er alt du trenger å gjøre å velge alder på barnet og den prisen du ønsker at gaven skal ha. Da kan du være sikker på at du finner noe som er passende for alder og populært for barnet akkurat nå.

Barneleker på nett

Når du finner produkter du kunne tenke deg å handle, legger du det til i handlekurven og fullfører bestillingen i kassen. Ønsker du å avvente det hele, kan du legge til produktene i din ønskeliste, slik at du slipper å lete de frem igjen senere.

Lekmer.no er sertifisert med Trygg E-handel, så du kan være sikker på at du gjør en trygg handel i nettbutikken. Når du handler har du gode betalingsmuligheter gjennom kortbetaling, faktura, og delbetaling.

Før du kjøper produktene dine, må du huske å taste inn din Lekmer rabattkode, slik at handelen blir litt billigere.

Frakt og retur

Lekmer.no har fri frakt dersom du handler for 1000 kr eller mer. Bestiller du fra nettbutikken, er det Bring som leverer, og du kan hente varene dine etter 2-5 virkedager på ditt lokale postkontor. Du kan spore pakken din med en sporingskode som du mottar når varene sendes videre fra Lekmer sitt lager.

Det lønner seg alltid å følge med i Nettavisen sin side for rabattkoder, da du gjennom en Lekmer rabattkode, ofte kan få fri frakt på varene dine uansett hvilken sum du handler for.

Ønsker du å returnere varene dine har du åpent kjøp i hele 365 dager. Og har du handlet klær eller sko som ikke passet, eller om du ikke likte varene likevel, kan du bytte de i noe annet. Dette er helt gratis.

Du har fødselsgaranti på Lekmer.no. Det er mange som venter tett inntil fødsel med å handle inn babyprodukter, av den grunn at man kan være svært uheldig med graviditeten. På Lekmer.no trenger du ikke å tenke på dette, da nettbutikken gir deg pengene tilbake for produktene helt opp til to uker etter fødsel.

Spar penger med en Lekmer rabattkode

Lekmer har alltid gode priser på sine produkter. I tillegg kan du finne ulike kampanjetilbud og salg til enhver tid. I nettbutikken finner du en egen outlet med en mengde rabatterte varer, ofte helt opp til 70%.

Det er ingen som ønsker å betale mer enn man må, husk derfor at du alltid må se etter en Lekmer rabattkode før du handler. Ønsker du å motta nyheter, tilbud og rabattkoder på e-post kan du abonnere på Lekmer sitt nyhetsbrev.

Følg også Lekmer i sosiale medier slik at du daglig kan se nyheter og motta gode tilbud.

Kontakt

Epost: customerservice-no@lekmer.no

Ved eventuelle spørsmål så kan du ta kontakt på deres livechat på nettsiden.

Lekmer Nettbutikk

Lekmer.no Lego

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • mister spex rabattkode