Lensit

Lensit rabattkode 2023

De beste tilbudene for September 2023

tilbud
Anbefalt
Lynrask levering
tilbud
Anbefalt
Garantert lave priser
tilbud
Anbefalt
Solbriller fra Oakley og Ray-Ban
tilbud
Anbefalt
Slå til nå på Fargelinser til lave priser!
tilbud
Anbefalt
Opptil 32% rabatt på progressive linser!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Lensit

Ser du etter en Lensit rabattkode?

Lensit.no er en av de beste leverandørene av linser på nett. Her finner du alt du trenger når du helst vil unngå briller og heller velge det lite synlige alternativet. Her finner du linser som passer for alle. Du får styrken og tilpasningen som passer for deg. Her har de det du trenger av daglinser, fargelinser, månedslinser, døgnlinser og progressive linser og linsene sendes i posten til deg. De har priser som passer til alles budsjett og tilbyr alle merkene som anbefales av Specsavers, Synsam og Brilleland. Linsevæske og dråper er selvfølgelig også en naturlig del av utvalget deres.

Her kan du også bruke lensit kupongkoder, lensit rabattkoder og lensit gavekortkoder til å kjøpe inn dine daglige forbruksartikler for å ta vare på synet, eller om du vil prøve deg med månedslinser som ikke behøver å byttes så ofte.

Litt mer informasjon om Lensit.no

Lensit.no har gode priser på alt du trenger innenfor linser. Både om vil bytte ut brillene dine med engangslinser eller linser du kan bruke flere ganger, eller om du kun vil ha linser som et tillegg til brillene for anledninger når du gjerne vil pynte deg uten å måtte ta hensyn til brillene. Utvalget inneholder alle forskjellige linsebehov du måtte ha, i tillegg til linsevæske og dråper. Her kan du kjøpe dine linseforbruksartikler, eller linser som skal vare en stund.

I tillegg til å ha gode priser på alle dine linsebehov kan du også bruke lensit kupongkoder og lensit rabattkoder for å skaffe deg enda bedre priser eller betingelser, eller du kan bruke lensit gavekortkoder når du vil gi bedre syn i gave til bursdag eller jul.

Når en ikke ser godt nok med linsene man har i dag, eller bare for en liten hjelp med de faste utgiftene til å ha et godt syn, så er det mange som vil sette stor pris på et å få synet i gave. Denne typen lensit kupongkoder, lensit rabattkoder og lensit gavekortkoder kan du alltid finne på våre sider som er aktive og tilgjengelige og unike for våre brukere.

Ved å følge denne linken finner du info om alle leverandører og produkter som tilbys hos Lensit.no.

Produktspekter og produkter

Her følger litt informasjon om alle deres produkter.

Dagslinser – Ved bruk av dagslinser bytter du linser hver dag og kan oppleve fordelen ved å slippe etuier og linsevæske. Problemer med belegg på linsene er også minimalt når man velger denne løsningen. Her finner du merker som Acuvue, Biomedics, Biotrue, Dailies, Daysoft, Focus, Myday, Proclear og Soflens. Alle med sine variasjoner som kan gjøre at akkurat dette er rette linsemerket for deg.

Månedslinser – Dette har vært det vanligste valget frem til nå. Da bruker du en linse i opptil en måned før du bytter. Den tas ut hver kveld, rengjøres med linsevæske og oppbevares i etui. De vanligste merkene av månedslinser er Purevision, Air Optix Aqua, Optix Night&Day og Biofinity. Med denne løsningen har du færre linser du må holde oversikt over, men må som nevnt da ha linsevæske og etui.

Døgnlinser – Med denne typen linser kan du bare la linsene være inne hele døgnet. Du behøver ikke ta dem ut over natten. Disse er laget av materiale som puster godt og slipper mye oksygen gjennom til øyet. Om tørre øyne er et problem for deg, er dette et godt valg. De vanligste døgnlinsene hos Lensit er Purevision og Air Optix Night&Day. Disse leverandørene har laget gode løsninger for bruk hele døgnet.

Lensit rabattkoder

Fargelinser – Om du ønsker å piffe opp hverdagslooken med en annen øyefarge, har Lensit.no mange farger å velge mellom. Vanligvis er dette månedslinser, og man må ha linsevæske med dem, men du finner også alternativ som dagslinse. Her kan du velge mellom blå, brune, grå, grønne, crazy og andre, som blant annet inkluderer et utvalg av farger.

Toriske linser – Dette er valget for deg med skjeve hornhinner. Innenfor toriske linser finner du både dagslinser, døgnlinser og månedslinser. Vanlige merker her er Focus Dailies Toric, Biofinity Toric, og Soflens Daily Disposable for Astigmatism.

Progressive linser – Progressive linser har forskjellige styrker på forskjellig sted på linsen, noe som kan være en tilvenning for noen. Men når man først er vant til det, er dette en ypperlig løsning når vi trenger forskjellig styrke på avstand og på nært hold. Vanlige merker her er Air Optix Multifocal, Biofinity Multifocal, Dailies AquaComfort Multifocal, Proclear 1 Day multifocal, med flere.

Ukeslinser – Disse brukes inntil 2 uker om gangen, men er ellers veldig tilsvarende månedslinser.

Kundeservice

Informasjon om hvordan du kan nå Lensit.no sin kundeservice, og også hvor du finner informasjon om hva enn du trenger å vite for å kjøpe linser på nett, finner du her.

Frakt og betaling med en Lensit rabattkode

Linsene sendes med Posten og med fraktpriser i forhold til det. Du får 90 dagers returrett på linseesker som returneres uåpnet og uskadd. Du kan betale med kort, faktura eller delbetaling i henhold til betingelser hos Klarna, som håndterer all mottak av betaling for Lensit.

Lensit har i utgangspunktet svært gode priser på sine produkter, men det har ofte tilgjengelige rabattkoder og tilbud. En Lensit gavekortkode vil gi deg ytterligere rabatter på enkelte produkter, deler eller hele sortimentet.

Kontakt

Telefon: 800 56 099

Epost: [email protected]

Lensit Nettbutikk

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode