LensOn

LensOn rabattkode 2023

De beste tilbudene for Juni 2023

Ingen tilgjengelige rabattkoder og tilbud for denne butikken akkurat nå.

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om LensOn

Ser du etter en LensOn rabattkode?

LensOn.no har siden 2006 blitt en av Skandinavias største nettbutikker på varer og tjenester innenfor kontaktlinser, solbriller og briller. De ønsker å tilby sine kunder markedsledende priser med høy fokus på kundebehandling.

Lenson.no har samarbeidsavtale med alle de store internasjonale produsenter av kontaktlinser og kan derfor tilby svært konkurransedyktige priser.

Det er svært enkelt å kjøpe kontaktlinser på LensOn:

  1. Velg produkt og ta utgangspunkt i ordinasjonene du har fått fra optiker.
  2. Fyll i styrkene på linsene
  3. Oppgi navn og betalingsmåte

Tre enkle steg for å få kontaktlinsene dine sendt hjem til deg innen 24 timer. LensOn sender ut 95% av alle ordre samme dag om bestillingen er inne før kl 14.00.

LensOn rabattkoder

På LensOn finner du alle de mest populære merkene som Focus Dailies, Air Optix Aqua, Biofinity Toric og Freshlook Colorblends.

Du finner også et stort utvalg av solbriller fra kjente merkenavn som Prada, Ray-Ban, Oakley samt at du kan søke på type fasong om du er usikker på merket.

Selv om LensOn har svært konkurransedyktige priser har de ofte aktive rabattkoder og tilbud til sine kunder. En aktiv rabattkode kan gi deg ytterligere rabatter på deler eller hele sortimentet.

Det er 90 dager returrett på LensOn om du skulle angre på kjøpet ditt.

Du vil uansett ikke angre på etter å ha brukt en LensOn rabattkode!

Abonnement med en LensOn rabattkode

LensOn tilbyr deg som kunde å gjøre handelen enda enklere. Ved å inngå en avtale kan du få tilsendt linser hjem til faste intervaller slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for linser. LensOn tilbyr fri frakt om abonnementsordren har en verdi på 350 kr eller mer.

Det er ingen ekstra utgifter ved å abonnere og man kan når som helst si opp sin avtale.

Betaling

LensOn tilbyr betaling mot faktura, kort eller direktebetaling. Du velger selv betalingsalternativ når du er i kassen. Det er i kassen du kan benytte en LensOn rabattkode!

Kontakt

Om du fortsatt er usikker på noe angående bestilling, kan du kontakte LenOn Kundeservice på telefon på hverdager  mellom 08:30 – 17:00 og Fre 08:30 – 16:00. LensOn har også en egen chat der hvor du kan stille spørsmål, chatten finner du her.

Telefon: 800 199 02

Epost: kundeservice@lenson.com

Hvordan bestille linser på LensOn.no

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode