Lensway

Lensway rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

rabattkode
EksklusivTop20
5% rabatt på ALT med eksklusiv rabattkode!
tilbud
Anbefalt
Briller fra 295 kr - på ordentlig!
tilbud
AnbefaltTop20
Akkurat nå! 2 for 1 på briller hos Lensway

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Lensway

Ser du etter en Lensway rabattkode?

Lensway har siden begynnelsen av år 2000 vært en av Europas ledende nettbutikker for kontaktlinser, briller og solbriller. Ved å kombinere raske leveranser, gode priser og personlig kundeservice har de klart å vokse seg til å bli en seriøs aktør over hele Europa. Bruk rabattkoder og tilbud fra Lensway for å gjøre et kupp på neste linsekjøp men en Lensway rabattkode!

Linser

Om du bruker kontaktlinser er du sikkert kjent med kostnaden forbundet med dette. Ved å handle hos Lensway kan du betraktelig redusere dine linseutgifter. Siden Lensway er en nettbutikk kan du enkelt handle linser når du trenger dette i ro og mak fra din egen sofa, til en konkurransedyktig pris og med rask levering.

Lensway fører kontaktlinser fra alle de store og kjente merkene, deriblant Focus Dailies, AirOptix og iWear. Lensway tilbyr også et linseabonnement for deg som er avhengig av å bytte linser ofte. Du kan benytte en Lensway rabattkode til linseabonnementet.

Dette er en komfortabel løsning for deg som gjør at du slipper å tenke på å bestille nye linser hele tiden. Linsene leveres alltid innen en dag av den datoen du selv ønsker. Tjenesten har ingen bindingstid og er fraktfri. Du finner en full oversikt over billige linser på nett her.

Briller

Hos Lensway kan du være sikker på at du alltid gjør et godt kjøp på både innfatning og glass. De tilbyr innfatninger fra de populære produsentene og alltid til en konkurransedyktig pris. Innfatningene finnes til både avstandsbriller og briller med progressivt glass.

Nettsiden tilbyr en interaktiv løsning for å se hvordan brillene passer på ulike ansiktsformer slik at du lettere kan vurdere passform. For at du skal få riktige briller anbefaler Lensway at du gjennomfører en synsundersøkelse hos en optiker hver gang det har gått lang tid siden du bestilte briller. Da vil du få en brilleseddel som du kan benytte til å bestille briller med riktige parametere.

Solbriller

Selv om vi ikke bor I det mest solfylte landet er det alltid lurt å ha et par med gode solbriller. De gjør en viktig jobb når det kommer til å beskytte øynene dine mot skadelig UV-stråling. Lensway tilbyr solbriller fra populære produsenter som Ray-Ban, Carrera, Guess, Hugo Boss, Marc by Marc Jabos, Micahel Kors og Oakley.

Om du er avhengig av solbriller med styrke tilbyr også Lensway et utvalg av innfatninger som kan brukes med solbrilleglass.

Personlig kundeservice

Lensway er stolte av å kunne tilby deg personlig kundeservice på norsk, slik at om du skulle være i tvil eller ha spørsmål som ikke er besvart på nettsiden er det bare å ta kontakt slik at du kan få løst ditt problem på en god og vennlig måte.

Frakt og retur med en Lensway rabattkode

Lensway har forståelse for at det kan være vanskelig å bestille briller på nett og tilbyr derfor deg som kunde rask levering. Gratis retur og fornøyd garanti slik at du bekymringsløst kan handle linser, briller og solbriller på nett til en god pris. Ettersom de har nordens største lager med linser, sender de ut 95% av alle bestillinger innen 24 timer.

Normal leveringstid er på mellom 2 og 4 dager. Bestiller du spesialtilpasset briller kan du forvente en leveringstid på 1 – 3 uker.

Lensway rabattkoder og kampanjetilbud

Når du handler hos Lensway kan du alltid være sikker på at du gjør et godt kjøp, men med jevne mellomrom vil butikken tilby kampanjetilbud og rabattkoder som gjør at du kan gjøre ekstra gode kjøp på linser, briller og solbriller.

Fornøydgaranti og produktgaranti

Lensway tilbyr deg en 2 års produktgaranti på alle sine varer om det skulle oppdages en produksjonsfeil. Alle briller har 3 måneders åpent kjøp hvor du kan få pengene tilbake om det skulle vise seg seg at du ikke er fornøyd med ditt brillekjøp.

Betalingsmåter

På Lensway kan du velge om du vil betale med kort eller faktura. Ingen gebyrer påløper og du kan betale innen 20 dager. . Ved direkte betaling blir kortet ditt trukket på betalingstidspunktet.

Lensway har trygg e-handel merket, fornøyd garanti og lavpris løfte slik at du kan føle deg trygg under handelen.

Husk at du sparer penger ved bruk av en Lensway rabattkode!

Lensway brilleskolen

Kontakt

Lensway i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode