Mango

Mango rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

Ingen tilgjengelige rabattkoder og tilbud for denne butikken akkurat nå.

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Mango

Ser du etter en Mango rabattkode?

Mango er et internasjonal kleskjede som tilbyr moteklær og tilbehør for kvinner, menn og barn.  Kjeden har i dag over 700 butikker spredt i over 72 land verden over.

Deres nettsider er oversiktlige og ryddig organisert i ulike kategorier, dermed finner du enkelt fram til det du leter etter. Har kan du søke etter klær i bestemte farger. Du kan også søker etter klær på beløp og oppgi en ramme for hvor mye du er villig til å betale for en vare. Om du ønsker å spare penger bruk en Mango kampanjekode!

Mango har også en kategori som er kalt ”violeta” der du finner klær i store størrelser for de med runde former. Så her er det ikke bare moteklær som passer supertynne modeller, men gode behagelige moteklær for vanlige folk i alle størrelser.

En del av teksten på nettsidene til Mango er på engelsk, men priser på alle varer vises alltid i norske kroner. Husk å sjekk etter en Mango kampanjekode & rabattkode i dag.

Mango tilbyr også sine kunder å se de siste brosjyrene eller den nyeste kolleksjonen via deres app slik at du kan se dette på enten din mobil eller nettbrett. Mango app finnes i Apple store eller Google Play.

Betaling

Mango.com tilbyr flere betalingsløsninger. Du kan velge mellom Bank/kredittkort, Paypal eller Klarna. Benytt en Mango kampanjekode og se hvor mye du sparer!

Klarna Faktura: kjøp nå og betal innen 14 dager. Klarna sender deg fakturaen via e-post.

Klarna Konto: del opp betalingen i 3-24 måneder og velg hvor mye du ønsker å betale hver måned. Denne betalingsmetoden har et administrasjonsgebyr på 45,00 kr.

Mango rabattkode

Mango.com tilbyr alltid gratis levering ved kjøp over kr 400,-. Standard leveringstid er 2 til 4 arbeidsdager. Ved kjøp under kr 400,- vil det være et frakttillegg på kr 49,-

Det vil alltid finnes rabattkoder fra Mango som gjør at du sparer penger!

Du kan sjekke status på din ordre når som helst på din side hos Mango.com.

Bytter og retur

Gratis butikkretur – Hvis du ikke er fornøyd med en vare har du 30 dager etter mottatt ordre for å bytte den i en annen størrelse eller be om en tilbakebetaling.

Gratis henting hjemme – Du kan be om gratis henting hjemme innen  30 dager etter å mottatt din ordre for  å bytte den i en annen størrelse eller be om en tilbakebetaling. Mango vil da sende et bud hjem til deg for å hente pakken.

Retur med post  – Du kan innen 30 dager sende tilbake varen i posten og bytte varen din mot en annen størrelse eller be om tilbakebetaling.

Levering og kundeservice:

Leveringstiden hos Mango er fra 2-5 arbeidsdager.
Skulle du ha noen spørsmål angående levering, Mangos kampanjer eller produkter kan du kontakte kundeservice ved å benytte deg av Mangos kontaktskjema på Mango.com eller på telefon: (+34) 93 860 24 24, eller du kan sjekke Mango FAQ på deres hjemmeside.

Kate Moss & Cara Delevingne for Mango

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode