Mimmis

Mimmis rabattkode 2023

De beste tilbudene for Januar 2023

tilbud
Anbefalt
Gratis frakt på alle ordrer over 999 kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Mimmis

Mimmis er en norsk nettbutikk i Sandefjord som selger baby- og barneutstyr. Er dere nettopp blitt nybakte foreldre er dette stedet dere finner alt dere trenger for barnet. De fører blant annet barnevogner, barnestoler, bæreseler, bæremeiser, stellebord, madrasser, leker, drikkeflasker og mye klær.

I tillegg til at dere nettopp har brakt det nyeste nurket hjem fra sykehuset, har dere også en treåring som skal begynne i barnehagen til høsten. Det er akkurat lenge nok siden barnehagejenta deres var baby til at dere har gitt bort mye av utstyret dere hadde til henne når hun var nyfødt. Dere hadde ikke planer om mer enn et barn før dere oppdaget at dere var gravide. Når dere oppdaget det jublet begge to. Dere var egentlig klare for et barn til, selv om det passet dårlig med karriereplaner. Men når dere nå har gitt bort mesteparten av utstyret, må dere finne nytt. Da er Mimmis.no et meget praktisk sted hvor dere finner alt dere trenger, både for den nyfødte, og for hun som skal i barnehagen. Selv om dere har mye av det dere trenger for treåringen, har dere fått en lang liste av tøy dere må ha to sett av slik at barnehagen også har klær og skift. Dere ønsker ikke å måtte ha med alt hun trenger i barnehagen hver dag.

På nettsidene til Mimmis.no finner dere et stort utvalg som inkluderer alt dere trenger. Dere tar dere god tid og vurderer frem og tilbake at dere får bestilt alt dere trenger, og når dere endelig har funnet frem alt, finner dere frem mimmis rabattkoder og mimmis rabattkode for å få noen gode priser og betingelser på varene dere har bestilt.

Verdt å vite om Mimmis.no

Alt du kan tenke deg å ha bruk for av utstyr for baby og barn kan finnes hos Mimmis.no. Denne Norske nettbutikken i Sandefjord har en meget brukervennlig å anvendelig nettbutikk som lar deg enkelt manøvrere deg rundt i utvalget av produkter på nett. Ved å handle det dere trenger på nett får dere utstyret rett hjem i posten i stedet for å lete rundt i lokalbutikkene etter det dere må ha. Du finner både utstyr nødvendig for baby og barn, samt mye nødvendig for mor og far.

Dere har bestemt dere for å tilbringe så mye tid dere begge kan hjemme hos den nyfødte så dere ikke går glipp av denne viktige tiden for barnet deres. Dere har blant annet fått bestilt en praktisk sportsvogn som gjør at dere kommer dere enkelt og greit ut i nabolaget og på turstier i skogen for å få masse frisk luft for dere og barnet. Dere har fått kjøpt inn et godt utvalg av klær, tepper og puter så nurket skal ha det varmt og godt når dere er ute på tur så du kan sitte ned og slappe av med en kopp kaffe fra termosen uten å være redd for at det skal bli for kaldt for barnet og dere må hjem igjen med en gang. Når dere først var på nett og fikk gode priser med mimmis kampanjer og mimmis rabattkoder, kjøpte dere like godt inn noen spennende, nye leker til treåringen. Hun ble kjempeglad for de nye tingene og leker med dem hver dag. Vi har alltid aktive og relevante mimmis tilbud og mimmis rabattkode på sidene våre.

Du finner en liste over alle merkene som føres hos Mimmis.no her http://www.mimmis.no/manufacturer/all.

Produktspekter og produkter med en Mimmis rabattkode

Mimmis.no har et stort utvalg av baby- og barneutstyr på sin nettbutikk. Her finner du et stort utvalg av barnevogner, barnestoler, bæreseler, bæremeiser, stellebord, madrasser, leker, drikkeflasker og mye klær. Merker du finner når du manøvrerer deg rundt på sidene er blant annet BabyBjörn®, BabyDan, BabyJogger, BeSafe, BRITAX & BRIO, Chicco, Concord, Cybex, ErgoBaby, Hoppekids, Korbell, Maxi-Cosi, Mountain Buggy, Philips Avent, RECARO.

Det er et stort utvalg blant produktene til Mimmis.no for alle som har små. Vi kan spare mye tid på å finne alle nye klær og leker på nett etter hvert som barna vokser fra det de har hatt i noen år. Når vi er i en fase i livet hvor nesten alt må byttes ut hver sesong, er det bra å kunne kjøpe nye størrelser og nye versjoner av vogner og barneseter på nett i stedet for å lete rundt for å finne det vi trenger. Vi har mer enn nok å henge fingrene i med små barn og sparer gjerne den tiden og de kronene vi kan ved å handle på nett med mimmis kupongkoder og mimmis rabattkode.

Kundeservice

Ved hjelp av denne siden kan du komme i kontakt med kundeservice hos Mimmis.no http://www.mimmis.no/contactus

Frakt og betaling

Mimmis.no har normalt 1-7 arbeidsdager, leverer med Postnord og har gratis levering om du handler for over 2000 kr.

Du betaler med VISA, Mastercard eller Klarna faktura.

Du finner Mimmis kupongkoder og Mimmis rabattkoder på våre sider.

I nettbutikken finner du kjente mer merkevarer som Babybjörn, BabyDan, Cybex, ErgoBaby, MAXI-COSI, Recaro, Mountain buggy med mange fler.

Netbutikken sender varer over hele landet med 30 dagers åpent kjøp. De er svært behjelpelige om du har eventuelle spørsmål rundt bestillingen.

Ved å handle hos Mimmis får du også en prisgaranti. Skulle du finne varen billigere et annet sted så matcher de prisen. Du skal derfor være trygg på at du får den beste prisen tilgjengelig om du handler på Mimmis.no

Mimmis har ofte gode tilbud og kampanjer tilgjengelige. Følg derfor med på deres facebook profil for siste nyheter.

Husk og også sjekk for en Mimmis rabattkode for ytterligere rabatter og gode tilbud.

Kontakt

  • Telefon: 954 83 198
  • Epost: post@mimmis.no

De har også en egen livechat på nettsiden, samt svært aktiv på Facebook hvor du også kan stille spørsmål.

Hoppeslott – Mimmis.no

Skybaby – Fly med babyen – Mimmis.no

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode