Mister Spex

Mister Spex rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

rabattkode
Anbefalt
Abonner på nyhetsbrevet og få 5% rabatt på din første ordre!
tilbud
Anbefalt
Nå kan du prøv favoritt brillene dine online hos Mister Spex!
tilbud
Anbefalt
Gratis frakt på alle ordrer over 700 kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Mister Spex

Ser du etter en Mister Spex rabattkode?

OBS. Lensstore har endret navn til Mister Spex – Så du vil alltid finne Lensstore rabattkoder på denne siden.

Mister Spex er en seriøs leverandør som fokuserer på synet og har det du trenger av både linser og briller. De produserer de styrkene du ønsker og har hele 90 dagers åpent kjøp. Skal du ha linser når du ønsker å slippe å bruke briller, har de et stort utvalg av det du da trenger. Men om du ikke ønsker linser, eller faktisk ikke kan benytte dem på grunn av følsomme øyne, har de også briller, solbriller og sportsbriller med den styrken du trenger. Alt er i henhold til ditt budsjett og sendes rett hjem til deg. De har Mister Spex verdikode og Lensstore rabattkode, som de kaller Mister Spex verdikoder, som gir deg gode tilbud og priser for mye av det du trenger av briller eller linser. De har linser, briller, solbriller, sportsbriller, samt tilbehør som linsevæsker og dråper.

Vil du vite litt mer om Mister Spex

Hos Mister Spex finner du alt du trenger innenfor linser og briller, og de tilpasser til dine behov. De har gode verktøy for å finne frem i utvalget som er intuitive og løser utfordringen med å finne de rette brillene for deg. Om du ønsker å benytte linser for en spesiell kveld og vil slippe å sminke deg i forhold til briller, eller ønsker deg linser du kan kaste etter en dag etter at du har måttet jobbe med månedslinser i lang tid, eller om du vil ha de perfekte brillene eller solbrillene med styrke som gir deg perfekt syn, så er dette butikken for deg. Du finner både linser, briller, solbriller, sportsbriller, samt linsevæske og dråper hos Mister Spex som gjør at du får det perfekte synet.

Med allerede gode priser tilbyr de i tillegg Mister Spex rabattkode og Mister Spex verdikode, som de refererer til som Mister Spex verdikoder, som gir deg enda bedre priser på produkter som allerede er innenfor greie prisnivåer. Benytt deg av deres 90 dagers åpent kjøp om du er usikker, men sannsynligvis vil du ikke ha behov for det. Du vil alltid finne denne typen Mister Spex rabattkode som er tilgjengelige og aktive her hos oss som er unike for våre brukere. Da får du gode priser og betingelser når du handler hos dem.

Du finner en fullstendig liste over tilgjengelige merker hos Mister Spex under menymerket «varemerker».

Produktspekter og produkter

Under her finner du informasjonen du trenger om de forskjellig valgene.

Dagslinser – Du bytter linser hver dag ved bruk av dagslinser, og en av fordelene er å slippe etuier og linsevæske. Du opplever også minimalt med belegg på linsene når du velger denne løsningen. Blant linser finner du merker som Acuvue, Biomedics, Biotrue, Dailies, Proclear og Soflens. Alle med sine variasjoner som kan gjøre at akkurat dette er rette linsemerket for deg.

Månedslinser – Til nå er dette det mest populære valget. Da bruker du en linse i opptil en måned før du bytter. Ta den ut hver kveld, og rengjør med linsevæske. Oppbevares i etui. Med denne typen linser behøver du ikke å bestille nye like ofte. Du behøver kun å tilse at du har nok linsevæske og at du har kontroll over etuiet som beskytter dem.

Døgnlinser – La disse linsene være inne hele døgnet. Du behøver ikke ta dem ut over natten. De lages av materiale som puster godt og slipper store mengder oksygen frem til øyet. Har du tørre øyne er dette et godt valg.

Lennstore rabattkode

Fargelinser – Vil du ha litt spenning i hverdagen, prøv en annen øyefarge, da har Mister Spex flere farger å velge mellom. Disse er vanligvis månedslinser, og man må ha linsevæske med dem, men det finnes også alternativ som dagslinse.

Toriske linser – Du velger dette om du har skjeve hornhinner. Innenfor toriske linser finner du både dagslinser, døgnlinser og månedslinser.

Progressive linser – Det finnes forskjellige styrker innen progressive linser med styrke på forskjellig sted på linsen, noe som kan kreve en tilvenning for noen. Er du først vant til det, er dette en glimrende løsning når du trenger forskjellig styrke på avstand og på nært hold.

Ukeslinser – Disse brukes inntil 2 uker om gangen, men er ellers veldig tilsvarende månedslinser.

Briller – For briller finner du en praktisk løsning for å enkelt finne frem til brillene du vil ha. Velg etter de behovene du har, og du finner raskt de beste brillene for deg.

Sportsbriller – Samme praktiske valgmulighetene finner du for sportsbriller. Her kan du sortere på de mest populære innfatningstypene og priskategorier. På denne måten er det meget praktisk å finne frem til akkurat vår sportsbrille.

Solbriller– På solbriller får du de også praktisk valg i forhold til typen briller du vil ha.

Kundeservice

Du finner informasjon du har behov for og informasjon om hvordan du kontakter kundeservice

Frakt og betaling

Som oftest er deres produkter på vei til deg innen 24 timer. Betaling tar de både i form av VISA, Mastercard eller løsningene som tilbys av Klarna.

Mister Spex har alltid gode tilbud og verdikoder tilgjengelige hvor du får ytterligere redusert prisen på utvalgte varer eller hele handlekurven.

Kontakt

  • Telefon: 0800 472 54 57
  • Epost: service@misterspex.no

Mister Spex Nettbutikk

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode