Nike

Nike rabattkode 2022

Gyldige Nike kupongkoder & tilbud for Januar 2022

tilbud
Anbefalt
Opptil 50% rabatt på sko hos Nike store!
tilbud
Fri Frakt med Nike+

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! 25% rabatt på Chained Nutrition
Utgår om 5 dager
tilbud
Anbefalt
Gå ikke glipp! Proteinbars - Opptil 50% rabatt
Utgår om 5 dager
tilbud
Anbefalt
3 for 2 på vitaminer & mineraler!
Utgår om 5 dager
tilbud
SALG! Gör et kupp med opptil 70% rabatt
tilbud
Spela Golf till 50% green fee! +1000 banor

Om Nike

Hos Nike finner du sko og treningstøy for alle former for trening. De har årelang erfaring med design av sko og treningstøy tilpasset spesielle treningsforhold og behov. Trenger du løpesko, har de forskjellige modeller tilpasset dine behov og hva slags underlag du ønsker å løpe på. Løper du mest på asfalt, trenger du sko med ekstra mye dempning for å beskytte knær og føtter? Trenger du sko som demper noe, men som tilpasser seg underlaget bedre. I tillegg kan du spesialbestille sko med NikeID. Her kan du velge forskjellige type design tilpasset den sportsformen du skal bruke dem til. På denne måten får du akkurat de skoene som passer for deg.

Nike har sko og klær for damer, herrer og for barn tilpasset individuelle behov og behov i forhold til spesielle treningsforhold. Du finner sko for Lifestyle, løping, fotball, basketball, gym og trening, skateboard og tennis, foruten NikeID skoene.

Selv med gode priser på de fleste produkter, kan du få enda bedre priser og betingelser med en Nike rabattkode.

Verdt å vite om Nike rabattkode

Nike har lang erfaring med sko og sportsklær siden 1972. Flere store idrettsnavn er blitt sponset av Nike og de har vokst seg til en av de største og beste leverandørene på markedet siden oppstarten.

Erfaringen Nike har fått med seg har hjulpet dem å utvikle produkter som er tilpasset de fleste idrettsgrener som alle har forskjellig behov for dempning og design for å fungere ideelt. Ikke bare har profesjonelle idrettsutøvere fått produkter som hjelper å yte maksimalt, men vanlige mosjonister har også opplevd å få god nytte av Nike sine produkter.
Mange mosjonister som ikke hadde tilgang på dempede sko fra starten, har opplevd å få produkter fra Nike som for eksempel beskytter knær, legger og rygg ved løping på hardt underlag, og som opplever at løpeturen blir mye lettere med sko som passer komfortabelt til fotens form.

Vi har alltid aktive og relevante Nike promotion codes og Nike rabattkoder på sidene våre.

Produktspekter og produkter

Produkter som finnes i Nike sin nettbutikk er alt som trengs av sko og klær for de fleste idretter. Her finner du sko og klær for lifestyle og for idretter som løping, fotball, basketball, gym og trening, skateboarding og tennis. Av treningstøy finner du alt av plagg nødvendig for trening for menn, kvinner og barn. Sko kan også spesialdesignes slik at du kan få unike sko slik at ikke alle har de samme skoene som du har.

Nettbutikken deres er praktisk og brukervennlig og gjør at du lett finner frem til plaggene eller skoene du ønsker. Du finner raskt frem til riktige størrelser, og de har et praktisk område for å designe din egen sko hvor du kan velge mellom modeller for forskjellige idretter og forskjellige formål med forskjellig grad av dempning. Det går raskt å bestille produktene du ønsker og du får dem tilsendt på måten du ønsker. Om du ønsker vanlig postgang, eller om du betaler ekstra for å sende dem ekspress.

Det er muligheter for gode priser og betingelser med Nike promo code og Nike rabattkode.

Kundeservice

Du finner kontaktinformasjon til Nike her

Frakt og betaling med en Nike promo code

Nike har gratis frakt for bestillinger over 800kr og beregner 4-9 arbeidsdager leveringstid. Ved å betale ekstra kan du få ekspresslevering på 3-7 arbeidsdager.

Hos Nike kan du betale med VISA, Mastercard, Discover, Diners, American Express, Maestro, PayPal og Klarna.

Du finner Nike kupongkoder og Nike rabattkoder på våre sider.
Nike er et amerikansk, multinasjonalt selskap som fokuserer på design, utvikling, produksjon og markedsføring av skotøy, treningsklær og et stort utvalg av sportsutstyr. Bedriften ble grunnlagt i 1964 under navnet «Blue Ribbon Sports» av Bill Bowerman og Phil Knight.

I 1971 endret de navn til Nike under sin egen skotøykolleksjon. Det er nettopp da  de brukte den velkjente «Swoosh»-logoen for første gang. Innen 1980 hadde Nike erobret halvparten av det amerikanske treningssko-markedet og ble børsnotert samme år.  Nike har også kjøpt opp en god del firmaer i sin tid for å ekspandere, blant annet Cole Haan i 1988, og Bauer Hockey i 1994. I 2003 kjøpte de opp Converse, og deretter Umbro i 2008. Det vil si at svært mange av de mest kjente skomerkene som ikke merkes Nike, likevel hører til under Nikes firmaparaply

En bedrift som Nike utvikler seg stadig, og de er svært opptatte av å finne nye tekniske løsninger som gagner forbrukeren. I tillegg til kreativt og nyskapende design hver sesong, har de gang på gang lansert teknologier i sine produkter som gjør produktene lettere, bedre eller mer slitesterke.

Nike har en stor tilhengerbase over hele verden og er høyt elsket for sitt design og funkasjonalitet. De er kanskje best kjent for sine skomodeller som Nike Air Max, Nike Air Force, Nike Air Jordan og Nike Free Runner.

Sjekk alltid etter en Nike promo code & rabattkoder for gode rabatter og kampanjer for ditt neste Nike produkt.

Kontaktinformasjon for Nike:

  • Telefon: 23 50 03 97

Nike – Find your Fast

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • lookfantastic rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • mister spex rabattkode