Pierre Robert

Pierre Robert rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

rabattkode
Top20Anbefalt
Meld deg på nyhetsbrevet & motta en 15% rabattkode
tilbud
Anbefalt
Dametruser: 3 for 299kr!
tilbud
Anbefalt
Deal! Få 3 barneundertøy for kun 199kr
tilbud
Anbefalt
Her finner du alle aktuelle tilbud!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Pierre Robert rabattkode

Hvis du ønsker å bestille undertøy fra Pierre Robert til en god pris bør du benytte deg av en Pierre Robert Rabattkode. Hos oss vil du alltid finne aktuelle tilbud og rabattkoder for Pierre Roberts nettbutikk. Med en Pierre Robert rabattkode vil du kunne spare alt fra 10% til 30% rabatt på alle butikkens produkter.

Salg hos Pierre Robert

Fra tid til annen vil du også finne salg hos Pierre Robert. Her ka du spare så mye som 70% rabatt på alle varer. Noen ganger vil det også bli publisert rabattkoder som gir ekstra rabatt på salgsvarer.

Undertøy og basisplagg av høy kvalitet

Deres produktlinje inkluderer plagg til både mann, kvinne og barn. I den rikholdige kolleksjonen med spnnende design vil du finne truser, boxere, sokker, BH-er og annet undertøy.

Pierre Robert lager først og fremst undertøy, men de har også en stadig voksende kolleksjon av andre basisplagg. Deriblant ullundertøy i merinoull. Merinoull er det perfekte materialet for superundertøy i nordiske land. Pierre Robert lager også treningstøy.

Kolleksjoner i samarbeid med kjente merker og designere

Alle Pierre Roberts plagg er designet i Skandinavia. Fra tid til annen vil de slippe kolleksjoner hvor designene og plaggene er utarbeidet i samarbeid med en kjent motedesigner eller kjendis. Tidligere har for eksempel motemagasinet Elle samarbeidet med Pierre Robert om en egen kolleksjon.

Fri frakt

Når du handler i Pierre Roberts nettbutikk får du alltid fri frakt når du handler for mer enn 600,-. Du vil vanligvis få din bestilling levert innen 3 til 7 virkedager. Alle forsendelser i Norge vil bli sendt med Posten og du vil få de levert til nærmeste post i butikk eller på døren.

Enkel betaling

Hos Pierre Robert kan har du flere betalingsalternativer. Du kan selvfølgelig betale med de fleste typer kredittkort, men du kan også betale med Klarna Faktura. Med Klarna Faktura vil du mot et lite gebyr få en faktura tilsendt elektronisk. Mange foretrekker å betale med faktura da det gir de litt ekstra tid og fleksibilitet. Husk alltid å sjekke om det finnes en gyldig Pierre Robert rabattkode før du gjennomfører betalingen.

30 dagers åpent kjøp

Pierre Robert gir deg 30 dagers åpent kjøp på bestillinger gjort i deres nettbutikk. Dersom du bestiller en vare som ikke var helt som du hadde tenkt eller du har ombestemt deg kan du enkelt returnere varene tilbake til Pierre Robert.

Om Pierre Robert

Pierre Robert Group (PRG) eier Pierre Robert og La Mote varemerket og utvikler basisplagg for kvinner, menn og barn. De tror på en perfekt kombinasjon av komfort og stil. Med klare og rene design trekker de inspirasjon fra skandinavisk livsstil, og alle deres klær er designet av deres skandinaviske designteam i Oslo. Vi har alltid en Pierre Robert rabattkode tilgjengelig.

Alle deres plagg er designet av det skandinaviske designteamet i Oslo. Vi er veldig fokusert på kvalitet og nøye overvåke kvalitet, HMS og samfunnsansvar hos deres leverandører.

Historien om Pierre Robert

Pierre Robert Group ble opprinnelig etablert som Hjemmets Produkter i 1956, og La Mote varemerke ble lansert i 1959. Selskapet ble til slutt HOME’s AS, før det ble kjøpt opp av Lilleborg. Pierre Robert merkenavnet ble kjøpt i 2006, og Pierre Robert Lingerie var selskapets første nye kolleksjon. Selskapet skiftet navn til Pierre Robert Group i 2008 og nå eier de Pierre Robert og La Mote varemerket.

I løpet av de siste årene, har Pierre Robert Group flyttet store mengder undertøy salg fra butikker, dvs. tradisjonelle klesbutikker , til supermarkeder. Ved å bygge opp et nytt produkt, og med et sterkt fokus på design, har Pierre Robert Group revolusjonert andel av varehandel på tekstilmarkedet.

Bruke en Pierre Robert rabattkode

Skal du benytte en rabattkode fra Pierre Robert kan du enkelt gjøre det ved å kopiere koden og lime den inn i feltet for rabattkode.

Pierre Robert «Mann»

Du finner de også på Facebook

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode