Proteinfabrikken

Proteinfabrikken rabattkode 2023

De beste tilbudene for April 2023

rabattkode
Anbefalt
Få 15% rabatt på ditt første kjøp!
tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! Opptil 50% rabatt på treningstøy
tilbud
Anbefalt
25% rabatt på utvalgt proteintilskudd fra Proteinfabrikken!
tilbud
Anbefalt
Nå får du opptil 50% rabatt på pakkeløsninger!
tilbud
Anbefalt
Outlet: spar opptil 70% på kosttillskudd
tilbud
Anbefalt
Alltid fri frakt ved kjøp over 800kr!
tilbud
Anbefalt
Opptil 80% rabatt på treningsklær

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Proteinfabrikken

Er du på jakt etter en Proteinfabrikken rabattkode? Da har du kommet til rett sted!

Er du opptatt av trening, helse og kosthold er Proteinfabrikken noe for deg. I deres nettbutikk finner du et bredt utvalg innen kosttilskudd, matvarer og treningsprodukter. Noe som er perfekt for deg som har et mål om å bygge muskler. Få mer ut av treningen og for deg som ønsker å bli større eller mindre.

Proteinfabrikken AS er et Norsk selskap opprettet i 2001. Siden den gang har Proteinfabrikken opparbeidet seg en sterk merkevare og ekspandert både til Sverige, Danmark og Kina. Proteinfabrikken er svært profesjonelle, og på egen fabrikk i Stokke, produseres det kosttilskudd og matvarer. I tillegg til sitt eget merke, fører Proteinfabrikken flere produkter fra kjente produsenter.

Produktene du kjøper av Proteinfabrikken er av høy kvalitet, da de går gjennom strenge interne og eksterne kontroller før salg.

Proteinfabrikken har sin egen butikk i Torggata i Oslo, men du kan også finne produktene deres andre utsalgssteder, for eksempel i helsekostbutikker. Det beste utvalget finner du på Proteinfabrikken.no., og i tillegg vil du finne salg, tilbud og bedre priser i nettbutikken. Dessuten har du mulighet til å få rabatterte priser gjennom en Proteinfabrikken rabattkode når du handler på Proteinfabrikken.no.

Produkter til gode priser

Proteinfabrikken er opptatt av å gi kundene sine kvalitet til gode priser. Derfor kan du ofte finne varer til nedsatte priser i deres nettbutikk.

I nettbutikken kan du finne en kategori som heter, «lagersalg». Under denne kategorien ligger det utgående produkter til svært lave priser, så her kan du virkelig gjøre et kupp. På forsiden av nettbutikken, kan du også finne en egen kategori som heter, «pakkeløsninger». Har du for eksempel et ønske om å gå ned i vekt, har Proteinfabrikken satt sammen en optimal, rabattert pakkeløsning som vil hjelpe deg med å nå dine mål.

Proteinfabrikken har fri frakt dersom du handler varer for over 800 kr. Ettersom flere av deres produkter er forbruksvarer lønner det seg derfor å gjøre en større bestilling når man først er i gang. Handler du store kvantum blir du også belønnet med rabatterte priser på en rekke varer. Dersom du ønsker å handle store kvantum, kan du se under kategorien, «storkjøp» i nettbutikken.

Som student vil du alltid få rabatt på proteinfabrikken.no. Melder du deg inn på Studenttorget.no, vil du finne en Proteinfabrikken rabattkode, som gir deg reduserte priser.

Skal du handle noe på Proteinfabrikken.no, er det alltid lurt å se etter en Proteinfabrikken rabattkode, slik at du ikke betaler mer enn du må. Se etter en aktiv rabattkode her på nettavisen sin side for rabattkoder.

Trygg E-handel

Du kan være helt trygg når du handler på Proteinfabrikken.no. Nettbutikken er Trygg E-handel sertifisert, som betyr at nettbutikken oppfyller strenge krav som settes til innhold og kjøpsbetingelser.

Finne og bestille produkter

Proteinfabrikken.no er en svært ryddig nettbutikk, organisert med kategorier slik at du enkelt finner frem til de ulike produktene. Det er også meget enkelt å bestille varer. Dette gjøres ved å klikke seg inn på ønsket produkt, så klikke «legg i handlevogn» og deretter «til kassen» for å sende bestillingen. Dersom du har funnet en Proteinfabrikken rabattkode, må du huske å legge den inn før du bekrefter bestillingen.

Har du nettopp satt deg nye mål og ønsker å prøve noen produkter fra Proteinfabrikken.no, kan det være vanskelig å vite hva som passer best for akkurat deg. Nettopp dette har Proteinfabrikken tatt tak i, og ønsker å hjelpe deg under kategorien, «målsetninger» i nettbutikken. Her kan du både lese og se film om hvordan du lettest oppnår målet. I tillegg har Proteinfabrikken foreslått produkter for deg, som du kan kjøpe både enkeltvis og i en pakkeløsning. Liker du å få godkjenning og bekreftelser fra andre, kan du finne produkter under «bestselgere», og enda snevrere under «bestselgere per kategori».

I nettbutikken finner du også gode produktbeskrivelser om hva produktet er, hva det brukes til og hvordan det brukes. Her står det også om næringsinnhold og ingredienser.

Matvarer og kosttilskudd

Oppnå et optimalt resultat av treningen ved å endre matvaner og ta kosttilskudd fra Proteinfabrikken. I matveien kan det være så enkelt som å bytte noen ingredienser i matrettene, og slike erstattere finner du på Proteinfabrikken.no. Du kan også finne ferdige matretter, supermat og alternativer til godteri og snacks. Er du glad i å bake, kan du finne produkter som gjør bakervarene enda sunnere. Tar du avstand fra gluten, eller har glutenallergi så kan du også finne glutenfrie produkter på Proteinfabrikken.no.

Ta også en titt på deres store utvalg i nettbutikken om du er ute etter kosttilskudd. Du finner blant annet: proteinpulver, aminosyrer, barer, energiprodukter, produkter for fettbrenning, gainer, karbohydrater, kreatin, omega-3 og fettsyrer, måltidserstattere og vitaminer og mineraler.

Treningstøy, tilbehør og utstyr

Proteinfabrikken fører treningstøy til både kvinner og menn. Sortimentet er spesielt egnet til deg som har en veltrent kropp, eller driver med fitness. Du finner spennende treningsklær av merker du stort sett ikke finner i en vanlig sportsforretning.

Inspirasjon og motivasjon

Gjennom inspirasjon kommer motivasjon, vilje til å starte noe, endre noe eller opprettholde noe. Proteinfabrikken driver salg som er helt avhengig av inspirerte og motiverte kunder, og derfor er de veldig opptatt av nettopp dette.

Du kan la deg inspirere i sosiale medier gjennom deres Facebook-side, Instagram-konto eller gjennom Proteinfabrikkens egen blogg. Du kan også følge med og la deg inspirere av fitnessjentene under Team PF.

I tillegg kommuniserer Proteinfabrikken med kundene sine på e-post. Melder du deg inn i deres mailingssystem, vil du motta informasjon, nyheter og gode artikler med inspirasjon og motivasjon. På e-post vil du også motta gode tilbud og påminnelser om deres salg. Du kan for eksempel være heldig å få en Proteinfabrikken rabattkode, som du kan taste inn før bestilling, og betale mindre for produktene.

Blogg

Det er tydelig at Proteinfabrikken har profesjonelle ansatte som kan det de holder på med. Med en egen redaksjon, driver Proteinfabrikken en blogg under navnet, Bedretrent.no. Er det noe du lurer på når det gjelder trening og kosthold, så finner du det meste her. Finner du ikke det du lurer på, kan du sende inn et spørsmål, eller ringe redaksjonen.

Bloggen består av kategorier som: styrketrening, vektreduksjon, kosthold, treningsprogram, kosttilskudd, motivasjonsspredere, produkter, oppskrifter og videoer.

Protein pannekaker får du billigere med en Proteinfabrikken rabattkode

Kontakt

Kontakt de gjerne på deres livechat på nettsiden om du har eventuelle spørsmål

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode