rabattkode
Rum21 gir deg 125kr i velkomstrabatt!
Lim inn koden når du skal betale

Flere rabattkoder og tilbud fra rum21:

tilbud
Anbefalt
Høstsalg! Opptil 40% rabatt på innredning & servering
Utgår om 6 dager
tilbud
Kjøp ett Gavekort hos Rum21 her!
tilbud
Her ligger alle aktive kampanjer!
tilbud
Sjekk ut bestselgere til hvert rom!
tilbud
Registrer deg i nyhetsbrevet for unike tilbud og inspirasjon
tilbud
Fri frakt over 1000 kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
EksklusivTop20
Eksklusiv! 15% rabatt ved kjøp over 1000kr
Utgår om 6 dager
rabattkode
AnbefaltTop20
Registrer deg & få 30% rabatt på dyreste vare!
tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! 30% avslag på ALT til Barnerommet
Utgår om 6 dager
tilbud
Anbefalt
30% rabatt på ALLE gardiner & tilbehør
Utgår om 6 dager
tilbud
AnbefaltTop20
Nå! 30% rabatt på ALLE møbler
Utgår om 6 dager

Om rum21

Room21.no er en del av Royal Design Group og har et stort utvalg innen møbler, kjøkken, belysning, tepper og småinteriør. Utvalget består av et stort antall kjente merker som en rum21 rabattkode kan benyttes til. På meget brukervennlige og praktiske sider finner du raskt produktene du trenger.

Straks du har valgt en kategori, kan du lett begrense søket på merker, farger og hvilken prisklasse. Med disse valgene får du raskt ned utvalget til et antall som er overkommelig å manøvrere seg gjennom. Du kan innrede hvert rom i huset med varer fra denne nettbutikken.

Room21 rabattkode

Trenger du møbler for å innrede stua, kan du manøvrere deg gjennom sidene til Room21.no å finne akkurat de møblene som vil passe perfekt i stua. Du ønsker et nytt salongbord til den nye sofagruppa du kjøpte hos en lokal leverandør to uker tidligere og et spisebord.

På et øyeblikk har du fått begrenset utvalget til et knippe salongbord som passer til ditt bruk. Sofaen du kjøpte var en stor hjørnesofa og du trenger et salongbord som er langt og bredt nok til at alle plasser i sofaen får tilgang til bordet. Når familien samles på lørdagskvelden spiser dere middag rundt salongbordet, men det gjelder kun lørdager.

Alle andre dager i uka spiser dere ved spisebordet. Så da behøver ikke salongbordet være høyere enn normale stuebord. Du finner et fint glassbord som er akkurat passelig. Det neste på lista er et fint spisebord med passende stoler. Dere har diskutert litt frem og tilbake hva dere ønsker, men hun trumfer gjennom at hun vil ha et hvitt spisebord med hvite stoler. Dere faller for et praktisk et og bestiller bordene på samme bestilling. Så da er det bare å vente tålmodig til bordene er sendt avgårde og er på vei hjem til dere. Med en rum21 rabattkode kan dere finne noen ekstra gode tilbud.

Mer om Room21.no

Dette er en nettbutikk med et stort utvalg av mesteparten du trenger for å innrede hus og leilighet. Har du nettopp flyttet inn i ny leilighet hvor alle skaper på kjøkkenet er tomme, og du trenger ny kontorplass, er det bare å sette seg ned i sofaen og finne frem nettsiden på laptopen og finne frem alt du trenger.

I kjøkkenutvalget kan du fylle opp gryteskapene og finne en stekepanne, og i samme slengen få bestilt en kaffemaskin og en kjøkkenmaskin. Kaffemaskinen er ytterst viktig å få i hus når du har hjemmekontor og trenger litt koffein for å få fart på dagen. Så trenger du å finne frem til et praktisk skrivebord og en god kontorstol.

Det blir mange timer med hjemmekontor som gjør at en god kontorstol er ytterst viktig. Bestillingen er sendt, og om få dager blir leiligheten levelig og du kan starte med å rigge opp et praktisk og anvendelig kontor.

Vi har alltid aktive og relevante Room21 rabattkode på sidene våre.

Du finner en liste over merkene som føres av Room21 her

Produktspekter og produkter

Her finner du merker som Kartell, Eva solo, Fatboy, Marimekko, Fritz Hansen, Design House Stockholm, Cult Design og String.

De har et stort utvalg av møbler, kjøkkenutstyr, belysning, tepper, innredningsdetaljer og serveringsutstyr.

Du kan også finne praktiske og fine lamper for alle rom i leiligheten. Du finner en praktisk kuppellampe til å ha i gangen, en fin taklampe for stua og en praktisk utelampe for balkongen. Når du har lagt inn rum21 kupongkoder eller rum21 rabattkode og fått redusert pris på bestillingen, får du lyst til å kjøpe noe ekstra å pynte opp med i den nye leiligheten.

Du blar deg gjennom utvalget av småinteriør og finner noen fine såpeholdere og noen telysholdere for lit romantisk stemning når kjæresten kommer over på innflytningsmiddag.

Med disse brukervennlige og praktiske sidene finner du enkelt frem i utvalget som er tilgjengelig i kategorien du ønsker og du finner praktiske løsninger raskt og effektivt. I tillegg til at de har et stort utvalg er de også effektive med å få levert ut bestilte varer, og de kommer raskt frem til bestemmelsesstedet.

Du bør bestille såpass mye at du kommer over 1000kr. På den måten slipper du å betale for frakten. Det er enda en mulighet for å spare noen kroner i tillegg til hva du kan spare ved å benytte rum21 kupongkoder og rum21 rabattkoder. Utvalget du finner her inneholder også møbler for balkonger og terrasser. Gjør balkongen eller terrassen om til et behagelig uterom hvor du kan nyte gode sommerkvelder.

Kundeservice

Kundeservice og annen info kan du finne her.

Frakt og betaling med en rum21 rabattkode

Room21.no har normalt varene hos deg etter 2-4 virkedager for lagervarer med Bring eller Bring Parcel. Du får gratis frakt ved bestilling over 1000kr.

For betaling bruker de Klarna som har betaling med kort med VISA og Mastercard, samt faktura.

Du finner rum21 rabattkoder på våre sider.

Kontakt

Telefon: 21 07 55 30

Epost: kundeservice@room21.no

Room21 Omtale

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • lookfantastic rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • mister spex rabattkode