SAS

SAS rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
SAS ungdom - billige billetter til deg under 26!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om SAS

Reiseglad? Ser du etter en SAS rabattkode?

Som en del av Star Alliance tilbyr SAS flyreiser over hele verden. Som skandinavisk flyselskap satser de på å tilby gode reisemuligheter til skandinaviske og utenlandske kunder sammen med sine partnere i Star Alliance. Sikkerhet og trygghet er deres fokus for alle passasjerer de frakter fra og til alle verdenshjørner.

Ved hjelp av nettsiden deres kan du enkelt finne flyreiser dit du ønsker det, og samtidig kan du finne hoteller og leiebiler på reisemålet. På denne måten kan du håndtere hele reisebestillingene på et sted. Hotellbestillingen håndteres sammen med hotels.com og gjelder ikke bare for deres egne hoteller, men for alle aktuelle hoteller i området. Nesten uansett hvor du ønsker å dra kan du også finne hoteller eid og drevet av SAS. Husk at du kan benytte en SAS rabattkode for å spare penger på din neste reise.

Eurobonus

SAS tilbyr også Eurobonus programmet sammen med sine partnere i Star Alliance. Med dette samler du poeng hver gang du reiser med et selskap i alliansen. Disse poengene kan brukes til å bestille reiser eller hoteller hos SAS, samt at du kan benytte dem til oppgraderinger eller tilgang til SAS lounge på flyplasser rundt i verden.

Dette programmet gir også mulighet til avtale om American Express kort som knyttes til Eurobonus kontoen og gir deg mulighet til å tjene inn bonuspoeng på alt du handler med kortet i tillegg. På denne måten kan du spare opp nye reiser med Eurobonus programmet både når du er ute på reise og når du er hjemme. Ved hjelp av SAS rabattkode kan du få gode priser og betingelser på bestilling av reiser.

Verdt å vite om SAS

SAS var det første flyselskapet som la ruten over Nordpolen som sparer flytid når man flyr til andre kontinenter. De er i dag Skandinavias største flyselskap og eier hoteller rundt omkring i verden. Opprinnelig ble moderselskapet til SAS startet i 1918 i Danmark og har siden vært det ledende flyselskapet i Skandinavia. Med sine partnere utvidet de sitt tilbud til å strekke seg utover kontinenter de ikke har hatt kapasitet til å dekke selv.

SAS flyr både store interkontinentale passasjerfly, innenlands noe mindre fly, og småfly via Widerøe til småflyplasser rundt i Norges land og knytter alt dette sammen i et nettverk tilpasset kundenes behov. Det er stor fokus på kundenes komfort og sikkerhet, og man kan kjøpe tax-free varer ombord på flyene.

På våre sider finner du til enhver tid oppdaterte SAS rabattkoder og SAS kampanjekoder for gode priser og betingelser.

Produktspekter og produkter

I hovedsak tilbyr SAS flyreiser og hotellopphold, men også nettløsning for å bestille på andre hoteller enn deres egne, samt bestilling av leiebiler med henting på destinasjonsflyplass. Du har også tilgang på forskjellige Eurobonus programmer og kredittkort knyttet til Eurobonus-kortet.

Med produktene som tilbys via SAS sine hjemmesider har du en praktisk tilgang til alt du trenger når du skal på reise. Du kan bestille alt på et sted og få gode priser via deres samarbeid med Star Alliance og Hotels.com på reiser til alle kontinenter og på overnattinger på destinasjons stedet.

Reisetilbudet er tilpasset alle familiemedlemmer, og på lengre flyreiser vil man også få underholdning både for barna og de voksne på veien. Ved at alt er klargjort før man setter ut på reisen har man mulighet for at alle er fornøyde på hele reisen og kan kose seg om det er snakk om en storbytur, eller en tur til varmere strøk ved sjøen. Alle typer ferier kan settes sammen med SAS som reisepartner.

Kundeservice

Her finner du informasjon om SAS kundeservice.

Frakt og betaling

Billetter fra SAS leveres i hovedsak elektronisk.

Du betaler med VISA, Mastercard og delbetaling med Klarna.

Du finner SAS kupongkoder og SAS rabattkoder på våre sider.

SAS ble grunnlagt tilbake i 1946 og har siden blir en internasjonal aktør som flyr til over 130 destinasjoner verden over. SAS er kjent for å vær et av verdens mest punktlige selskap. Når du kjøper flybillett av SAS får du bagasje inkludert. Videre så har man hele 24 timers åpent kjøp, gratis kaffe og te på alle turer og gratis frokost på innenlandsreiser før kl 09. Man får rett å slett litt mer når man flyr med SAS.

SAS tilbyr også sine kunder gratis aviser og magasiner på norsk og andre språk på alle sine flygninger.

SAS har en svært brukervennlig og enkel nettside. Her kan du dra innom lavpriskalenderen og bestille svært gunstige flybilletter. SAS har også kampanjer hvor du legger ut svært mange billetter til utrolig lave priser. Her gjelder det å være først ut, da disse flybillettene går raskt. Du kan også bruke en SAS rabattkode til å spare penger på reisen.

Reise med barn

Når du reiser med barn så får man hele 90% avslag på voksenpris for barn mellom 0-11 år. Reiser du innenlands og barnet er under 2 år, så koster det ingenting ekstra.

Eurobonus

Samle opp eurobonus poeng å kjøp billetter med oppsparte poeng. Her kan du opptjene poeng på flyreiser, hotellopphold, billeie, shopping og daglige kjøp.

Bestilling med en SAS rabattkode

Når du bestiller flyreisen din gjennom SAS kan du enkelt sjekke inn på flyet via mobilen. Da kan du velge sete, samt bare levere bagasjen din ved et drop off point. Dette forenkler reisen din betraktelige, da du slipper å stå i lange køer for å sjekke inn. Man kan også enkelt endre reisen sin på SAS.no eller via deres app. Benytt en SAS rabattkode til å tjene mer eurobonus idag!

Kontakt

Telefon: 05400

Du kan også ta kontakt på deres livechat på nettsiden

Reklamefilm

SAS i sosiale medier

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode