Skruvat

Skruvat rabattkode 2022

De beste tilbudene for Mai 2022

rabattkode
Anbefalt
Velkomstrabatt! Spar 15% på ditt første kjøp
tilbud
Alltid prisgaranti - pengene tilbake hvis noen andre er billigere!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
15% rabatt på Alle DELPHI produkter
Utgår om 2 dager
 • Om Skruvat

  Skruvat er et Svensk selskap opprettet i 2008. I dag er Skruvat Nordens største nettleverandør av bildeler, under navnet Skruvat.no. I nettbutikken finner du kvalitetsprodukter til de beste prisene. Utvalget er enormt, og du finner reservedeler til alle de kjente bilmerkene. Dessuten selger Skruvat båtdeler og verktøyet du trenger for å fikse bilen eller båten.

  På Skruvat.no kan du handle produkter og mekke båten eller bilen din selv, eller ta med deg delene og få den fikset hos en båt- eller bilmekaniker. Behøver du hjelp til å finne deler eller har noen andre spørsmål, kan du chatte, ringe eller sende en e-post alle hverdager.

  Skruvat er kjent for sine rabatterte priser, og dersom du ønsker å gjøre et kupp, bør du alltid ta en titt på Nettavisen sin side for rabattkoder. Her kan du være så heldig å finne en Skruvat rabattkode, som gjør ditt kjøp billigere.

  Enkelt å handle på Skruvat.no

  Å gjøre en handel på Skruvat.no er svært enkelt, også for deg som ikke kan så mye om båt og bil. Nettbutikken er veldig oversiktlig, med kategorier og underkategorier. Når du er inne på den kategorien produktet ditt ligger i, kan du velge bilens merke slik at du kun kan velge mellom produkter til din bil.

  Under hver kategori kan du lese hva de ulike delene er, hvordan de brukes og hvordan de vedlikeholdes. Du kan også lese om produktets spesifikasjoner, finne produkter som er anbefalt for optimal bruk eller vedlikehold, og se hva som er mest populært og hva andre kunder har kjøpt.

  For å gjøre hele søket enklere, kan du taste inn registreringsnummeret på din bil, slik at du kun får opp produkter som passer til din bil.

  I kassen får du en påminnelse om produkter som du kanskje har glemt å kjøpe, eller tips til å handle produkter som det alltid er greit å ha liggende. Du får også mulighet til å bestille forsikring for en liten sum. Skulle det for eksempel være noe feil med en bildel du har kjøp på Skruvat.no, så dekker butikken en ny del og dine verkstedsutgifter gjennom denne forsikringen.

  Skruvat.no er sertifisert som en Trygg E-handels butikk, så du kan helt trygt handle i nettbutikken. Du kan betale varene dine via kort, faktura, avbetaling og gjennom PayPal. Før du bestiller produktene dine, må du huske å taste inn din Skruvat rabattkode, slik at du oppnår best mulig pris på handelen.

  Produkter til bil og båt

  Har du nettopp vært på EU-kontroll, krasjet eller slitt ut noen deler, vil det fort koste deg dyrt. Men velger du å handle på Skruvat.no vil du i alle fall få de nye delene litt billigere. Og særlig koster det mindre om du klarer å fikse skaden selv.

  Skulle du behøve hjelp fra en bilmekaniker, kan du gå inn i nettbutikken og taste inn ditt registreringsnummer, slik at Skruvat finner et verksted i nærheten av deg hvor du kan fikse bilen. Skruvat samarbeider med verksteder det stilles høye kvalitetskrav til, og du vil alltid få et servicestempel gjennom deres samarbeidspartnere. For å gjøre en timebestilling kan du enten ringe eller booke time i nettbutikken.

  På skruvat.no finner du produkter innen: reservedeler, bilrekvisita, dekk, båtdeler, verktøy, olje og performance. Oppnå ekte kjøreglede og få fornøyde unger i baksetet med produkter fra Skruvat.no.

  Innen båt finner du ikke bare produkter som får båten i tipp topp stand, men også produkter som gir deg bedre ytelse. Du kan blant annet handle produkter for vedlikehold, vannsport, fiske og produkter som får båten til å se enda bedre ut.

  På Skruvat.no kan du handle deler til kjente merker som:
  Audi, Yanmar, BMW, Mercedes-Benz, Yamaha, Nissan, Mercury, Honda, Opel, Saab, Suzuki, Porsche, Mercruiser Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen, Volvo, Albin, Subaru og Mazda.

  De beste prisene med en Skruvat rabattkode

  Skruvat er så sikker på sine priser, at du får prisløfte på alle produkter og verkstedtjenester. Finner du tilsvarende produkt eller tjeneste som er billigere et annet sted, får du handle i nettbutikken for denne prisen. Faktisk setter Skruvat så stor pris på at du hjelper til med å gjøre deres nettbutikk til den billigste, at du får 5% på hele kjøpet, dersom du skulle finne en rimeligere pris et annet sted. Og dette helt opp til 20 dager etter handelen.

  På Skruvat.no kan du gjøre et såkalt helskrudd kupp. Du finner varer med sterkt reduserte priser til enhver tid, enten det er gjennom et salg eller en kampanje. Ønsker du å følge med og holde deg oppdatert på Skruvat sine nyheter, tilbud og kampanjer, så kan du følge nettbutikken på Facebook og Instagram, eller motta dette på e-post, ved å melde deg opp på deres nyhetsbrev. Melder du deg opp på deres nyhetsbrev, kan det også hende at du mottar en Skruvat rabattkode på mail.

  Glem heller ikke å følge med på aktive rabattkoder her i Nettavisen. Skulle du være så heldig å finne en Skruvat rabattkode, kan det være at du oppnår en mye bedre pris på akkurat det du tenker å handle.

  Skruvat Youtube video fra Nettbutikknytt:

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode