Spar penger på merkeklær med disse triksene

De beste tilbudene for Mars 2023

spar penger på merkleklær

Kleshandel på nett har blitt en enorm konkurrent til vanlige klesbutikker i Norge. Forbrukere opplever i større og større grad at de får like gode, om ikke bedre, betingelser når de handler på nettet. Med svært lave fraktkostnader, kompetitive bytte- og returbetingelser og enormt utvalg er det ikke rart at mange velger å kjøpe klær online.

Men dersom du er ute etter spesielle merker på klærne dine er det ikke nødvendigvis gunstigere å handle på nettet. Da kan det være lurt å huske på disse fire triksene hvis du har lyst til å spare penger på å kjøpe merkeklær online.

Kjøp klær utenfor sesongen

Alle butikker, motehus og kleskjeder opererer med fire sesonger i løpet av året. Høst, vinter, vår og sommer kommer med helt forskjellige klær både med tanke på stil og trender. I Norge handler dette også mye om at vi har så ulike temperaturer i løpet av året.

Vi trenger rett og slett helt andre klær til vinteren enn til sommeren. Det betyr at motehusene er nødt til å kvitte seg med forrige sesongs klær for å markedsføre de nyeste klærne de har designet til kundene sine.

Og det er da du kan finne noen helt utrolig gode tilbud og salg bare ved å handle klær som ikke lenger er ”in season”. Når du handler merkeklær kan du spare opp mot 70% på et vårplagg hvis vi begynner å nærme oss sommeren. Det er gode nyheter hvis du har lyst til å spare penger! Det kan fort være snakk om flere hundre kroner eller til og med en tusenlapp dersom du er villig til å kjøpe merkeklær som du kan bruke til neste år.

Meld deg på nyhetsbrev

De aller fleste nettbaserte klesbutikkene i Norge gir deg muligheten til å melde deg på nyhetsbrevet deres. I disse nyhetsbrevene får du selvfølgelig noe informasjon om klesbutikken og nye varer eller trender som er på vei inn. Men du får også beskjed i god tid om planlagte salg eller tilbud på forskjellige merkeklær. Dette er en gyllen mulighet til å følge med på om merkeklærne du ønsker deg snart kommer til å være på tilbud.

Nettbaserte klesbutikker har også svært god kundeservice. Hvis du er ute etter noe helt spesielt, eller ønsker å følge med på et spesifikt merke, kan du ta kontakt med kundeservice til de forskjellige klesbutikkene online og si ifra om at du ønsker å holdes oppdatert. De fleste glemmer at kundeservice er til for å hjelpe kundene med alle slags forespørsler, og ikke bare kjøpsspørsmål.

Dersom klesleverandøren ser en mulighet for fremtidige salg ved å hjelpe en potensiell kunde vil de som oftest benytte seg av denne muligheten. Og du får potensielt merkeklærne til en mye lavere pris enn i vanlig klesbutikk.

Planlegg hvilke klær du har lyst på

Dersom du klikker deg inn på en nettbasert klesbutikk akkurat her og nå er det forholdsvis usannsynlig at du finner det klesplagget du ønsker deg på salg. Det kan allikevel være lurt å bruke litt tid på å få en god oversikt over hva slags kategorier klesbutikken tilbyr innen det klesmerket du ønsker deg. I disse online-butikkene er det vanlig å ha en ønskeliste-funksjon integrert på profilen til kundene. Da kan du enkelt skrive de klærne du har lyst på opp på denne ønskelisten og holde orden i sysakene.

Ved å bruke denne tiden på å planlegge. Har du full oversikt over hvilke nettbaserte klesbutikker som selger merket du er ute etter. Når du da plutselig kommer over et salg sparer du både penger ved å unngå impulskjøp og du kan være så heldig at noen av ønskeliste-klærne dine ligger ute til rabatert pris.

Sånn sett er planlegging ett av de beste spare-verktøyene som finnes. Det gir deg muligheten til å tenke ut hvilke klær du egentlig har lyst på, og da er det mye enklere å være førstemann til mølla når storsalgene legges ut.

Bruk rabattkoder

Rabattkoder til online klesbutikker har blitt en kjempe-industri. På sider som den du er på nå får du full oversikt til enhver tid gjeldende rabattkodene i forskjellige nettbutikker. Disse tilbudene er i de aller fleste tilfeller svært spesifikke og gir deg info om hvilke merkeklær som er på salg.

På disse rabattkode-nettsidene kan det også være en god idé å melde seg på et nyhetsbrev. Det gir deg muligheten til å følge med på om merkeklærne du ønsker deg er på tilbud i noen av klesbutikkene online, og du kan spare hundrevis av kroner, spesielt om plagget du ønsker deg er dyrt.

Ved å bruke disse fire triksene er du på god vei til å spare noen hundrelapper på ønske-plaggene dine. Og hvis du følger godt med kan det også hende at du har skikkelig flaks og kommer over de virkelig store salgene på yndlingsmerket ditt. Anbefalt nettside for klær på nett er: Miinto

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode