Sporttema

Sporttema rabattkode 2022

Gyldige Sporttema rabattkoder & tilbud for Januar 2022

tilbud
Treningsutstyr av høy kvalitet
Utgår om 4 dager
tilbud
Hos Sporttema finner du gode tilbud på treningsutstyr og treningsmaskiner!
Utgår om 4 dager

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Nå! 25% rabatt på Klær fra Better Bodies
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Gå ikke glipp! 25% rabatt på GASP
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! Opptil 25% rabatt på Løftesko og treningssko
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Spar nå! Opptil 50% rabatt på Bukser og Shorts
Utgår om 3 dager
tilbud
Anbefalt
Få 25% rabatt på treningsklær fra ICANIWILL
Utgår om 3 dager

Om Sporttema

Sporttema er nettbutikken for deg som ønsker å kjøpe treningsapparater til en rimelig pris. Siden oppstarten i julen 2003 og har de levert utstyr til flere tusen kunder.

Visjonen er å levere treningsmaskiner til hjemmebruk av høyeste kvalitet til best mulig pris. De kjemper for å bli det opplagte valget når du som kunde trenger treningsutstyr til hjemmetreningen. Hos Sporttema får du ikke bare utstyret, du kjøper en bedre helse og en mer veltrent tropp.

Hvorfor bruke masse penger på unødvendige og dyre abonnement på treningssenter, når du heller kan trene hjemme? I en hektisk hverdag kan det også være vanskelig å få tid til å ta turen helt ned til treningssenteret. Terskelen blir ofte for høy, og man ender opp med å droppe treningsøkta. Med treningsutstyret hjemme har du ikke lenger noen unnskyldninger, og det er både mer praktisk og rimelig. Sporttema gjør det derfor mulig for deg som trives bedre med hjemmetrening å kunne trene variert. Om du har plass til eget treningsrom som du kan fylle med forskjellig utstyr, eller kun trenger ett apparat for å få regelmessig trim, finner du det du trenger hos Sporttema – alt fra sykkelmaskin, yogautstyr og stepmaskin til romaskin, tredemølle og Suspension training.

Kategorier

Sporttema fører ledende leverandører innenfor sine kategorier. Du finner blant andre Vikingsport, som er Sporttema sitt eget merke, Nordic, Nordic Track, Weider, Everlast og Christopeit Sport. Til sammen leverer disse merkene alt fra spinningsykler og stepmaskiner til tredemøller og trampoliner som du kan bestille til ditt hjem.

Informasjon og kjøpsvilkår

Prisene du finner i nettbutikken er inkludert moms, så den totale prisen er den du ser i handlekurven din når du handler. Hos Sporttema kan du benytte betalingsmetodene Visa, Mastercard, Paypal og Klarna Faktura /konto. Bestiller du en større maskin er dette selvsagt en investering. Da er kjekt å kunne betale med delbetalingsplan med Klarna, så du ikke må betale hele beløpet ved bestilling.
Det tar vanligvis 2-6 dager å få produktet ditt levert hjem til deg. Du mottar en sms når pakken din er på vei fra lager og med spørsmål om når det passer for deg med levering. Slik kan du få en mer forutsigbar levering og du slipper å sitte hjemme en hel dag og vente på levering.

Kontakt

Telefon 23961026

Epost support@sporttema.com

Sporttema Reklamefilm

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • lookfantastic rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • mister spex rabattkode