Storytel

Storytel rabattkode 2022

De beste tilbudene for August 2022

tilbud
Anbefalt
Prøv gratis i 14 dager!
tilbud
Finn tusenvis av lydbøker og e-bøker hos Storytel

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
AnbefaltTop20
Meld deg og få 10% rabatt på ditt neste kjøp

Om Storytel

Ser du etter en Storytel rabattkode?

Storytel tilbyr abonnement for fritt bruk av utvalget av e-bøker og lydbøker. De har e-bøker og lydbøker på norsk, svensk og engelsk. Dette er nettstedet for deg som er glad i litteratur og liker å lese. Her finner du alt fra klassikere og sensuelle bøker til Sci Fi og Fantasy. De har bøker for enhver smak tilgjengelig i abonnementet du bestiller.

Sammen med din samboer har du bestilt en ferietur til solrike og avslappende Santorini med et opphold i Athen på veien. Dere har bestilt et glimrende latskapshotell med tre bassenger 150m unna stranda. Dere har lenge sett frem til å dra på denne turen og virkelig slappe av i lang tid.

Det viktigste dere trenger er badetøy, solbriller og et stort antall bøker å lese ved bassengkanten. Storytel.no har gitt dere en ypperlig løsning på hvordan dere skal få med dere nok lesestoff uten å få overvekt i kofferten.

Storytel rabattkoder

E-bøker og lydbøker. Med denne løsningen kan dere lese alle deres favorittbøker uten å tenke å kjøpe en bok. Dere betaler abonnement og så lese så mange av bøkene de har tilgjengelig som dere ønsker. Du og din samboer elsker å sitte ved bassengkanten å følge med på hva som skjer rundt dere. Det har alltid vært en utfordring å kombinere dette med å lese bøker, da bøkene opptar all konsentrasjonen. Men lydbøker gjør at dere kan fokusere både på boka og omgivelsene samtidig. I tillegg er det ikke like tungt for øynene i den sterke sola. Den perfekte løsningen.

Dere reiser fornøyde opp til flyplassen en tidlig morgenstund og selv om flyet er noe forsinka. Er ikke dette en bekymring for noen av dere denne gangen. Enda en unnskyldning til å sjekke hvordan det går med den kinkige situasjonen du forlot hovedpersonene i boka i sist.

Forsinkelsen passerer raskt og effektivt og dere kommer ombord i flyet hvor flyturen også blir kort og grei og dere får lest ut en bok hver. Med Storytel kupongkoder og Storytel rabattkode får du gode tilbud for å komme i gang med tjenesten. Med tilgang på et stort antall bøker hele tiden er dette en mye bedre løsning enn å kjøpe bok for bok. Vi har alltid aktive og relevante Storytel rabattkode tilgjengelig på sidene våre.

Litt mer om Storytel rabattkode

Med tilgang på et stort antall titler på svensk, norsk og engelsk i e-bøker og lydbøker, nyter dere begge tiden ved bassengkanten på hotellet i Athen og glemmer nesten at hensikten med å ta to dager i Athen før dere drar videre er å dra på sightseeing og få sett Akropolis og andre spennende severdigheter i byen. Dere legger motvillige fra dere bøkene, tar en dukkert i bassenget, og skifter for å se Athen.

Etter to dager med ubegrenset tilgang til spennende litteratur ved bassengkanten i Athen og spennende sightseeing i byen.  Tar dere flyet videre til Santorini. Også denne flyturen er over nesten før dere settere dere ned i setene og graver nesa ned i neste spennende bok i Storytel appen.

Dere sjekker inn på hotellet ved sjøen, kaster fra dere bagasjen og finner første og beste strandstol. Hvor dere igjen kan late dere med gode bøker fra appen. Ferien kunne ikke vært planlagt bedre enn ved at dere tok valget å kjøpe abonnement på bøker.

Det perfekte tidsfordriv på ferieturen. Dere finner en koslig restaurant når kvelden kommer og føler dere nesten er litt irriterte på at bøkene må ligge i lomma sammen med telefonen. Man må passe på å også få med seg opplevelsene en vil ha ut av turen og la boka ligge mens dere er ute og opplever den greske atmosfæren og gjestfriheten. Men du arresterer deg stadig i å sniklese litt i boka når hun er borte fra bordet for å pudre nesen.

Produktspekter og produkter

Produktene til Storytel er e-bøker og lydbøker på norsk, svensk eller engelsk som du får tilgang på via en app på telefon eller nettbrett. Du kan også høre på lydbøkene på PC-en om du heller ønsker det. Er du glad i litteratur og leser mye eller bruker mye lydbøker, er dette en glimrende tjeneste med tilgang på et stort antall bøker hele tiden.

For ferieturen er dette en uunnværlig løsning. Du oppdager stadig bøker du kanskje ellers ikke ville lest fordi du ikke visste de eksisterte.

Kundeservice

For å få kontakt med Storytel support kan du benytte skjemaet på denne siden.

Frakt og betaling

Storytel.no sine e-bøker og lydbøker er tilgjengelig via en app på telefonen din. Eller eventuelt kan lydbøkene også lyttes til fra PC-en din.

Tjenesten betales med kort og trekkes automatisk fra din konto hver måned inntil du eventuelt ikke ønsker å være abonnent lenger.

Du finner Storytel rabattkode på våre sider.

Kontaktinformasjon for Storytel:

 • E-post: support@storytel.no
 • Adresse: Akersgata 47, 0180 Oslo
 • Facebook

Storytel youtube video

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode