Talkmore

Talkmore rabattkode 2022

De beste tilbudene for Mai 2022

tilbud
Anbefalt
15% rabatt til alle under 30 år!
tilbud
Anbefalt
Alltid 1000kr i rabatt på de fleste telefoner!
tilbud
Anbefalt
Bestill mobilabonnement til flere & få 15% rabatt!
tilbud
Anbefalt
Verv venner og spar 2 månedsavgifter!
tilbud
Anbefalt
Få 5% tilbake hver måned!
tilbud
Anbefalt
Siste nytt! Få ubegrenset data fra 499kr hos Talkmore
tilbud
Alltid fri data rollover hos Talkmore!
tilbud
Velkomstgave! 10 GB ekstra data inkludert & bruk det når det passer deg
tilbud
Full kontroll - en tjeneste som hindrer bruk utover det som er inkludert i abonnementet
tilbud
Bestill strøm fra Talkmore for 49kr/mnd

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Talkmore

Talkmore har full dekning for 4G fra Telenor og er en av Norges mest populære tilbydere av mobilabonnementer. De har ingen bindingstid og har flere forskjellige abonnementer hvorav ett garantert vil passe for deg. I tillegg tilbyr de en family+ pakke som gir deg mulighet til a samle hele familien på en felles faktura. Med sin avtale med Telenor for bruk av nettet ligger de alltid på høyden med det nye mobilnettet etterhvert som det er på markedet. Telenor er ofte de første til å bygge ut og ta i bruk de nye teknologiene, noe du vil nyte godt av når du er kunde av Talkmore med Telenor mobilnettet.

I tillegg til at de har gode tilbud innenfor mobilabonnementer, kan du også få kjøpt telefoner hos dem. De har et stort utvalg av de siste telefonene på markedet som gir deg store muligheter til å finne en telefon som passer bra for deg. Talkmore har også kampanjer som Talkmore verv en venn, som gjør at både du og personen du verver kan få store fordeler ved at du skaffer Talkmore en ny kunde. Dette gjøres med en Talkmore kampanjekode.

Talkmore rabattkode

Når din 12 år gamle datter kommer tårevåt hjem fra skolen og viser deg telefonen hennes i fire forskjellige biter som ikke lenger passer sammen fordi hun mistet den ned trappen på skolen. Så er det greit å vite at dere kan sette dere ned med nettbutikken til Talkmore og finne en ny telefon til henne. Du finner også noen gode og rimelige telefoner i utvalget om du ikke har lyst til å kjøpe den aller dyreste telefonen til henne bare så hun kan ødelegge den igjen. For eksempel har Huawei noen billige modeller og mange sammenlikner dette forholdsvis nye merket med siste iPhone.

Mange er mer enn fornøyd etter de valgte å prøve dette nye merket fremfor en del av de mest kjente som faktisk er ganske kostbare. Når du har klikket en Huawei til din datter over i kassa, og til slutt betalt for den, smiler hun igjen og kan knapt vente til den nye telefonen kommer i postkassa.

Ved å benytte talkmore kampanjekode, talkmore tilbud og talkmore vervekoder kan du få noen ekstra gode priser eller betingelser på telefonen. Når du først er inne på sidene og har fått tak i talkmore rabattkoder, sjekker du også nettbrettene de tilbyr. De har ikke mange merker å velge mellom, men blant det de har av SONY og Samsung, finner du et kult brett med Android på. Så da ble det jaggu et Samsung nettbrett også i bestillingen, og nå er det ikke bare jentungen som gleder seg. Det gjør pappa også. En ny gadget er aldri å forakte.

Vil du vite litt mer om Talkmore.no

Talkmore er et datterselskap av Telenor, og de tilbyr derfor alle fordelene du finner på Telenors mobilnett. De har abonnementer uten bindingstid og gir deg gode betingelser om du verver en venn. Både du og vennen får da gode tilbud. De har et stort utvalg av telefoner og noen nettbrett. Telefoner innenfor de fleste merker vi kjenner og hvor mange av dem er bestselgere. Nettbrettene har Android operativsystem og kommer fra Samsung og SONY. Din yngste sønn har lenge mast på deg om å kjøpe et nettbrett til ham, men du er stolt av at du har klart å stå imot. Selv om alle vennene hans har, så har du klart å unngå å handle ett til ham.

Men i dag kom han hjem fra skolen og så ytterst deprimert ut. Alle vennene hans skulle samles hos en klassekamerat og spille på nettbrettene sine. Siden din sønn ikke har nettbrett ble han ikke invitert.

Talkmore vervekode

Det viser seg etter en lengre samtale at dette faktisk skjedde ofte, og du har ikke hjerte til annet enn å sette deg ned med ham å bla opp nettsidene til Talkmore hvor du har fått tak i en Talkmore kampanjekode som du håper vil gi deg en god pris på et nettbrett til ham. Når du har fått bestilt ett, og de lover at det skal være på posten om bare noen dager, blir han kjempeglad og løper rundt i stua og jubler. Det hjelper mye på familiefreden at Talkmore har et godt utvalg av nettbrett og telefoner du kan få bestilt. Og ved å bruke dem kan du i samme vending bestille et abonnement som passer til det.

Du finner alltid talkmore kampanjekode på sidene våre som er aktive og oppdaterte slik at du sammen med talkmore tilbud og talkmore verv en venn kan få enda bedre priser.

Produktspekter og produkter

Talkmore har et stort utvalg av de mest kjente merkene av telefoner, blant annet iPhone, Samsung, HTC og Huawei. I tillegg finner du Android nettbrett fra Samsung og SONY.

Kundeservice

På https://talkmore.no/en/kundesenter finner du info for å komme i kontakt med kundeservice, og du finner også annen info du kan ha behov for.

Frakt og betaling

Talkmore sender produkter og SIMkort hjem til deg.

Du betaler med Mastercard, VISA og faktura med Klarna sin løsning.

Talkmore mobiltest #7

Du finner alltid Talkmore kampanjekode på våre sider.

Kontaktinformasjon for Talkmore:

 • Kundeservice: 815 68 680
 • Telefon fra utlandet: +47 815 68 680

Åpningstider:

 • Mandag-Fredag: 09.00-17.00
 • Lørdag: 10.00-14.00

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode