Tanum

Tanum rabattkode 2020

Aktive Tanum rabattkoder & tilbud for Juni 2020

tilbud
Anbefalt
Pensumbøker!
tilbud
Anbefalt
Fri frakt på alle ordre over 299 kroner

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Opptil 50% rabatt på SF Anytime
tilbud
Anbefalt
Bo Bedre: Opptil 80% rabatt + gave
tilbud
Anbefalt
Se og Hør Tirsdag: Få 50% rabatt
tilbud
Anbefalt
Engelsk pocket - 2 for 138kr
rabattkode
50kr rabatt på ditt neste kjøp når du meld deg

Om Tanum

Bokhandelen ble grunnlagt I 1832 av Papen (Johan) Dahl i navnet på JW Cappelen, og det var Oslos første bokhandel.
I 1879 tok Hieronimus og Halvard Aschehoug over driften av butikken, og i 1880 flyttet de butikken til Oslos hovedgate, Karl Johansgate 43.
Tanum Butikken har blitt plassert her siden den gang, bare avbrutt av en større renovering 1982-1984 , når butikken var midlertidig flyttet til en paviljong mellom Nationaltheatret og Universitetet.
Butikken på Karl Johansgate har alltid vært Tanum flaggskip. Gradvis nye Tanum butikker ble åpnet. I dag er selskapet består av Tanum Karl Johan med Bokbindere Paleet, Tanum Bogstadveien, Tanum Kolbotn Torg, Tanum Rignes Park, Tanum CC Vest, Tanum Oslo City, Tanum Storo, Tanum Litteraturhuset, Tanum Colosseum, Tanum Bryn, Tanum Flesland lufthavn, Tanum Værnes flyplass , Tanum Torp flyplass og Tanum Byporten med Bokbindere Byporten. I april 2001 Tanum online bokhandel, www.tanum.no, ble lansert.

Tanums historie

Selskapet var eid av Tanum familie fra 1928, da Johan Grundt Tanum kjøpte bokhandelen. I 1931 også han grunnla et forlag. Det ble solgt i 1980 og var fra da av kjent som Tano forlag / Tano Forlag. I dag er det inkludert i Aschehoug forlag. I 1964 bokhandelen Cammermeyer, tidligere co-eid av Sigurd Pedersen, Johan Grundt Tanum far, ble fusjonert inn i Tanum. Ingar Tanum inngikk selskapet i 1956. Han var initiativtaker til etableringen av Sentral Bokhandel A / S, senere omdøpt Libris, og han har også satt i gang de bookstudies ved Høgskolen i Telemark. Anne Carine Tanum overtok løpet Tanum i 1991, og dermed blir fjerde generasjon bokhandler.
I 1994 forlot Tanum i Libris-kjeden. Anne Carine Tanum var en av initiativtakerne til boken kjeden Nexus Bokforum AS, en koalisjon Tanum var en del av før 1999. Anne Carine Tanum var formann i Norske Bokhandlerforeningen fra våren 1994 til våren 1 996.
I 2006 Tanum ble solgt til forlaget NW Damm & Søn AS, som er eid av danske forlaget Egmont. Anne-Regine Bakstad tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Tanum i januar 2007.
I 2007 ble de to forlagene Damm og Cappelen (eid av det svenske selskapet Bonnier) slått sammen. Den nye konstellasjonen Cappelen Damm AS er den nest største forlaget i Norge. Tanum AS er et heleid datterselskap av Cappelen Damm AS.

Du vil alltid finne en Tanum rabattkode her hos Nettavisen Rabattkoder!

Kontaktinformasjon for Tanum:

 • Telefon: 22 47 87 30
 • E-post: kundeservice@tanum.no

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode