Tretti

Tretti rabattkode 2018

Gyldige Tretti rabattkoder & tilbud for Oktober 2018

rabattkode
Anbefalt
Få 30 % på utvalgte produkter ved oppmelding til Tretti nyhetsbrev!
tilbud
Anbefalt
Gratis frakt på alle bestillinger i Norge!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Spare opp til 30%
tilbud
Anbefalt
Få 15% rabatt på ditt neste kjøp!

Om Tretti.no

Tretti.no er glimrende for deg som nettopp har kjøpt ny leilighet eller hus. Her finner du alt du trenger av hvitevarer, husholdningsartikler, alt du trenger i hus og hage, og du har til og med et stort utvalg av produkter innen personlig pleie og sportsutstyr. Dere har akkurat overtatt ny leilighet og det finnes ikke hvitevarer i leiligheten. Du og din samboer har brukt mye tid til å løpe mellom møbelbutikker for å innrede stua, og er temmelig lei den løsningen.

Når samboeren din da foreslår at dere setter dere ned foran PC-en og bestiller alt dere trenger for kjøkkenet, er det som om noen løftet en tung bør av skuldrene dine. Dere setter dere i den nyinnkjøpte sofaen og blir enige om å begynne med kjøleskap. Etter å ha sett gjennom en del av utvalget finner dere ut av hva dere vil ha. Siden det kun er dere to som flytter sammen i denne nye leiligheten, trenger dere ikke ekstremt mye plass i selve kjøleskapsdelen, men dere er enige om at det greit å ha litt størrelse på fryseboksen.

Tretti rabattkode

Dere kjøper et kjøleskap med like stor kjøleskapsdel som frysedel. Da var første steg avklart. Neste steg blir å spore opp en komfyr som passer. Det er lagt opp til en innebygget løsning, og dere kikker etter en platetopp og en passende komfyrdel som passer til kjøleskapet dere nettopp har valgt.

Dere blir ikke umiddelbart enige om det bør være en keramisk topp, eller om dere bør ha en induksjonstopp. Du vil helst ikke ha en induksjonstopp da du kun har gryter og stekepanner som ikke kan brukes til induksjon. Men som vanlig får hun viljen sin. Dere finner en platetopp med en kul komfyrdel som dere begge er enige om, og blar dere videre i utvalget til Tretti.no for å finne nye gryter og stekepanne. Det er veldig praktisk at dere faktisk finner disse i samme butikk, bestiller, og kan slappe av og vente til varene kommer hjem til dere.

Da har dere ordnet hvitevarene som trengs for kjøkkenet, men det gjenstår mye mer dere trenger. Ingen av dere har stort å fylle opp de nye kjøkkenskapene med. Ved å navigere dere videre gjennom utvalget finner dere det meste dere trenger. I tillegg finner dere frem til en passende vaskemaskin og en tørketrommel til badet. Når man skal fylle opp en hel leilighet blir det raskt noen kroner av det. Da er det godt å vite at dere kan finne tretti rabattkoder på siden våre.

Mer om Tretti.no

Tretti.no har det meste innen husholdning, hageprodukter og hvitevarer, samt produkter for personlig pleie og sport og fritid. Et utvalg av merkene de fører er Bosch, GRAM, Electrolux, Nilfisk, Philips og OBH Nordica. Du finner alt du trenger for å komplettere kjøkkenet og du får også tak i vaskemaskin og tørketrommel her. Er du glad i å stelle i hagen, trenger du bare å manøvrere deg gjennom sidene til Tretti.no. Her er alt du behøver for å få orden på hekken, rydde i rosebedet, eller om du vil rigge klart til en grillaften med kompiser. For vinteren kan du få kjøpt snøfresere for å holde oppkjørselen fri for snø slik at du kan komme deg raskt og greit til jobb hver dag.

I menyen til venstre finner du under hver kategori en liste over merker de fører.

Produktspekter og produkter

Med Tretti.no sitt velfylte utvalg av hvitevarer, husholdningsapparater, hus og hage, personlig pleie og sport og fritid, med merker som Bosch, GRAM, Electrolux, Nilfisk, Philips, og OBH Nordica, er dette en butikk med noe for alle, om du bor i leilighet eller hus, i byen eller på landet. Når det nærmer seg barnas bursdagsselskap og dere har lyst til å bake noe spennende for dem og vennene, da er det best å få fylt opp kjøkkenet med det du trenger for å kunne få bakt det du har lyst til.

Ved å vente, er det stor sjanse for at det blir triste kaker fra den lokale bakeren i år igjen. Få en skikkelig kjøkkenmaskin i hus, så er du klar for det meste. Da kan du også bytte ut lørdags-Grandiosaen med en god, hjemmelagd pizza som barna har tryglet etter i lang tid. Her er det bare å legge inn en bestilling så du har den i hus før det er lørdag og tid for pizza. Da blir barna fornøyde og lørdagskosen blir en fryd. Ingen sure miner eller småknuffing mellom barna som gjør kvelden til et mareritt for slitne foreldre.

Kundeservice

For å komme i kontakt med kundeservice kan du følge denne linken http://www.tretti.no/info/kontakt_oss.

Frakt og betaling

Tretti.no leverer normalt innen 2-7 arbeidsdager og leveres med Bring Express.

Du betaler med VISA, Mastercard eller Collector faktura.

Du finner Tretti kupongkoder og Tretti rabattkoder på våre sider.

Gratis hjemlevering hos tretti.no

Kontaktinformasjon

 • E-post: info@tretti.no

 

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode