Vakre Rom

Vakre rom rabattkode 2021

Aktuelle Vakre rom rabattkoder & tilbud for Juli 2021

tilbud
Anbefalt
Gratis frakt når du handler for 650kr

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Opptil 20% rabatt på dekor
tilbud
Anbefalt
Opptil 20% rabatt på møbler
tilbud
Anbefalt
20% rabatt på baderomstekstiler
tilbud
Anbefalt
Opptil 25% rabatt på baderomsbelysning
tilbud
Anbefalt
30% rabatt på utemøbler fra Karup Design

Om VakreRom

Ser du etter en Vakre rom rabattkode?

VakreRom AS er en nettbutikk som tilbyr interiør, møbler, klær og diverse tilbehør. VakreRom ble opprettet i 2011. Bedriften har ikke en fysisk butikk, men kan tilby et «showroom» hvor du kan se en utstilling av de ulike varene. Eieren av bedriften skriver selv at hun har en meget stor lidenskap for interiør, og velger ut sine produkter nøye.

Blant noen av deres merker finner vi: Tine K Home, House Doctor, Senze of Joy, HK Living, Zilalila, Blomme, Secrets by B, Miss Etoile, Sirocco Living, Beach House, Enjoy flameless candle, Snowdrops Copenhagen, Vanillafly og Close to my heart.

Møbler med en Vakre rom rabattkode

Om du ønsker deg møbler med en vintage-look, er dette siden for deg. Med en stil lignende 60-tallet og moderne fargebruk, passer disse møblene perfekt inn i et hjem som trenger noe nytt. Da kan du velge mellom alt fra stoler, sofaer, bord, skap og sengegavel.

Om du heller skulle trenge et utemøbel, som er komfortabelt og passer fint til hagen, tilbyr vakrerom.no hengestoler.

Interiør

Nettsiden tilbyr mange forskjellige typer interiør. Dette er nettsidens største lidenskap, og man kan tydelig se at de vet hva de driver med. Her finner du flotte lys og lykter til å ha i stuen. Eller kanskje det passer bedre med en kunstig plante, som kan gi farge, men ikke krever å vannes.

Videre kan de tilby veggpynt, vaser, skjærefjøl og andre effekter til både stue, kjøkken, bad, kontor, soverom og hage.

Tekstiler

Hvis du trenger en flott pute til sofaen, eller et nytt gulvteppe er dette også noe vakrerom.no tilbyr. Og når dette er et produkt som har blitt valgt ut av en person med lidenskap for interiør, så vil du se at utvalget er både flott og elegant. I tillegg til puter og gulvtepper finner du også pledd, saueskinn, sengetepper, sengetøy og bean bags. 

Barn

Det er ikke bare de voksne som får nyte av godt utvalg interiør. Også for barna finnes det masse gøy. Blant annet et bamse-tigerhode som man kan henge på veggen.

Det er også mulig å få tak i klær til både de minste, og de som har blitt noen år. I tillegg til dette finner vi matbokser, sekker, drikkeflasker og sengetøy.

Klær og tilbehør

For kvinner er det også mulig å finne ulike klær på nettsiden. Klesfargen og stilen har et rolig design, og minner om gleden ved å sitte i en sofa og drikke en god kopp te.

I tillegg til klær kan du også få tak i smykker, accessories og sko som går i stil med både klærne og interiøret.

Kundeklubben

Om man ønsker ukentlig inspirasjon og å vite om både nyheter og salg på vakrerom.no kan man melde seg på nyhetsbrevet. Da vil du også kunne motta unike rabattkoder.

Alt man trenger å gjøre er å fylle inn et enkelt skjema, med blant annet mail-adresse. Du kan motta Vakrerom rabattkoder gjennom kundeklubben.

Kjøp og frakt

Du har mulighet til å bestille rett fra nettsiden, og velge den betalingsløsningen som passer deg best. På vakrerom.no kan du enten benytte deg av kredittkort eller bankkort. Om du heller ønsker faktura er dette også mulig å velge når du har gått til handlekurven. Da kan du velge om du vil ha en faktura hvor du betaler hele summen, eller om du vil ta det på delbetaling. Husk at når du benytter en Vakre rom rabattkode vil du spare penger på ditt neste Vakrerom kjøp.

Når du har bestilt melder nettsiden at det tar rundt 1 til 5 dager før produktet sendes ut fra deres lager. Om man heller ønsker å hente produktet, er dette en mulighet, og koster ingenting ekstra. Da trenger man kun å ta kontakt med bedriften og høre når de har åpent. Vakre Rom holder til og har sitt showroom på Kjeller.

Kontaktinformasjon for Vakrerom

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • stayhard rabattkode
  • makeup mekka rabattkode
  • adams matkasse rabattkode
  • mango rabattkode
  • lookfantastic rabattkode
  • mcafee rabattkode
  • Lindex rabattkode
  • lightup rabattkode
  • lensway rabattkode
  • mister spex rabattkode