Weightless

Weightless rabattkode 2022

Aktuelle Weightless rabattkoder & tilbud for Januar 2022

rabattkode
Anbefalt
Fri frakt ved kjøp over 1000,-
tilbud
Anbefalt
Opptil 70% rabatt på varer i outlet!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
Top20Anbefalt
Akkurat nå! 15% ekstra på alt salg
Utgår om 2 dager
tilbud
Anbefalt
Winter Sale! Spar opptil 60% på Klær
Utgår om 5 dager
tilbud
Anbefalt
Gå ikke glipp! Strikket - 20% rabatt
Utgår om 5 dager
tilbud
Anbefalt
Opptil 50% rabatt på Nyttårssalget!
Utgår om 5 dager
tilbud
Kun i dag !Anbefalt
Akkurat nå! Opptil 30% rabatt på Topper

Om Weightless

Weightless tilbyr ulike typer klær for kvinner. De uttaler selv at klærne er til for «stilbevisste, selvsikre jenter og kvinner med en aktiv livsstil».

Blant merkene finner vi WR.UP® Shaping Pants og WR.UP Shaping Dress fra Freddy. Klærne er stilige og moderne, og har samtidig rimelige priser. De kan vise til et varierende sortiment som passer til både vanlige dager, fester og treningsøkter.

 • Nettside

Weightless.no er en brukervennlig nettside med forståelig navigering. De har en kategori for klær, og en annen for klær som er på salg. På forsiden får du se hva som er ukens kupp, og du får også vite hvilke klesplagg som er «in» for tiden.

Om du registrerer deg som medlem har du mulighet til å sette opp en ønskeliste. Denne kan du enten bruke til å huske hva du vil ha når pengene kommer inn, eller du kan dele den med andre når bursdag eller andre høytider nærmer seg. Nettsiden tilbyr også et at du kan benytte en Weightless rabattkode.

 • Bukser

I kategorien bukser finner vi mange ulike typer. Stoffet er også variende, fra bomull til nylon. Felles for klærne er at de er strammere enn det andre butikker tilbyr. Her får du tak i shaping jeans, som skal sitte tett. Det samme gjelder shaping pants, som er i samme kategori, men kommer i ulike farger og stoff.

Videre kan de også tilby skinny jeans/pants, ankle zip (går over anklene), ulike typer shorts og sportswear.

Weightless rabattkoder

Om man heller er komfortabel med skjørt, er også dette noe Weightless kan tilby.

 • Topper

Under kategorien «topper» finnes det mange forskjellige typer plagg, i alle mulige farger. Dermed slipper man å måtte gå rundt i farger man kanskje føler seg ukomfortabel med. De ulike plaggene man kan velge mellom her er t-skjorter og tank tops. Det er også mulig å finne treningsklær her.

 • Jakker og gensere

I kategorien jakker kan du finne de dagligdagse jakkene, og jakker til trening eller fjellturer. Du finner både strikkejakker og bomullsjakker i ulike farger. Fokuset ligger på at du skal kunne gå i det du liker best, og samtidig se bra ut.

Blant gensere er sortimentet litt mindre, men du kan fortsatt finne kule ting som «leather sweatshirt» og college gensere.

 • Vesker og bagger

I denne kategorien finner vi vesker og bagger som er designet slik at du skal kunne vise deg frem når du er ute. Weightless vil at du skal være stolt når du går på trening med deres bag i fargene orange og rød. Eller du er på vei til jobb med vesken deres i stilig blått.

 • Betaling og frakt med en Weightless rabattkode

Hos weigthless.no har du muligheten til å betale med Visa eller Mastercard. De har også gjort det mulig å velge andre løsninger for betaling. Om du heller vil bruke PayPal er dette mulig. Eller du kan velge den gamle metoden, å motta faktura, hvor du enten betaler hele beløpet med engang eller litt av det hver måned. Om du velger faktura kommer et ekstragebyr på 29 kroner. Gjennom Nettavisen Rabattkoder vil du alltid finne en eksklusiv Weightless rabattkode.

Fraktmulighetene er enten via brevpost/A-post, da får du bestillingen i postkassen, eller gratis frakt. Denne muligheten forekommer kun om du har gjort et kjøp for over 500 kr.

My pink Freddy WR.UP – Weightless rabattkode

Kontaktinformasjon for Weightless:

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • lookfantastic rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode