Whiteaway

WhiteAway rabattkode 2018

WhiteAway kupongkoder & rabattkoder for Oktober 2018

tilbud
Anbefalt
Opptil 30% rabatt ved innmelding i nyhetsbrev
tilbud
Fri frakt på alle bestillinger

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Kun i dag !Anbefalt
Få en stavmikser med på kjøptet

Om WhiteAway

WhiteAway er en av Nordens største nettbutikker på hvitevarer. Det hele startet i Danmark i 2003, og deres suksess førte til ekspansjon både til Norge og Sverige. WhiteAway har et enormt lager i Oslo, med et stort utvalg av hvitevarer og husholdningsapparater fra anerkjente merkevarer som kan benyttes med en WhiteAway rabattkode.

WhiteAway ønsker å føre god kvalitet til lave priser, og har stort fokus på å gi kundene sine god kundeservice. Du kan både ringe og chatte med WhiteAway store deler av døgnet, slik at du enklere finner riktig produkt for deg. På denne siden vil du finne oppdaterte Whiteaway rabattkode og tilbud!

Gode priser på WhiteAway.no

WhiteAway har et ønske om å kunne gi deg den beste prisen på sine produkter. Skulle du finne noen av deres produkter billigere et annet sted, matcher WhiteAway prisen. Deres prismatch gjelder helt opptil 8 dager etter kjøpet, så du trenger ikke å være redd for at du har gjort en dårlig handel.

WhiteAway ønsker også å belønne gode kunder. Trenger du flere nye produkter, eller ønsker å bytte ut noen gamle, kan du sende en e-post til WhiteAway og motta et tilbud på en pakkeløsning.

Når du skal handle store og tunge varer, er det ofte et problem at man ikke får fraktet varene hjem selv. Hjemlevering er veldig dyrt, og det er ikke bare å ta varen med seg på bussen. Å leie eller låne en større bil eller henger er både styrete, tungvint og dyrt. Alt dette slipper du å tenke på, da WhiteAway kjører varene helt hjem til deg helt gratis.

Du kan ofte finne varer til sterkt rabatterte priser på WhiteAway.no. Nettbutikken har alltid noe på salg, og kjører ofte kampanjetilbud. Dessuten kan du få en god rabatt på kjøpet, gjennom en WhiteAway rabattkode. Når du skal handle, kan du lete etter en aktiv rabattkode her i Nettavisen sin sider for rabattkoder.

Ønsker du tilgang til ekstra gode tilbud før alle andre, kan du melde deg på WhiteAway sine nyhetsbrev. Her kan du også være heldig å motta en WhiteAway rabattkode nå og da. For å ikke gå glipp av kampanjer og gode tilbud, kan du i tillegg følge WhiteAway på Facebook. På Facebook kan du også delta i konkurranser og bli en heldig vinner av produkter fra deres nettbutikk.

Bestille fra WhiteAway

Det er svært enkelt å navigere seg frem på WhiteAway. Nettbutikken er bygget opp med kategorier, underkategorier, filtrering og sortering, slik at du enkelt finner de produktene du ønsker. Det er også et eget søkefelt, hvor du kan gjøre et mer spesifikt søk, dersom du vet hva du skal ha.

Når du har funnet et produkt du ønsker å kjøpe, legger du de i handlekurven. Du kan velge om du vil shoppe flere varer før du fullfører bestillingen, eller gå til kassen og bestille med en gang. Dersom du har funnet en WhiteAway rabattkode, kan du taste inn denne i kassen slik at handelen ender på et mindre beløp.

WhiteAway tilbyr mange betalingsløsninger. Du kan betale med gavekort, kort som Visa, Visa Electron, MasterCard og JCB, gjennom PayPal, delbetaling eller gjennom en faktura.

Hvitevarer med en WhiteAway rabattkode

WhiteAway er størst på hvitevarer og har et stort utvalg innen: vaskemaskin, oppvaskmaskin, tørketrommel, kjøleskap, kombiskap, fryser, side-by-side, komfyr, ovn, platetopp, mikrobølgeovn, kjøkkenventilator og vinkjøleskap.

Produktene i nettbutikken er av ytterst klasse, fra merkevarer du garantert har hørt om før. Du finner blant annet disse merkene på WhiteAway.no:

Bosh, Gorenje, Gram, Electrolux, LG, Miele, Philips, Samsung, Simens og AEG.

Du kan finne en egen kategori med produkter som er best i test. Produktene er testet av det danske forbrukerombudet, svenske Råd og Röd, WiseGuide og norske TV2 hjelper Deg. Du kan også se en egen kategori med topp 5 produkter. Her kan du se hvilke 5 produkter som er mest populær innen hver varegruppe. Leter du etter produkter på denne måten, er du sikret å velge de produktene som leverer best om de skal handles inn til normal bruk. Dersom du har mer spesifikke preferanser, kan du finne det produktet som passer deg best gjennom å ringe, chatte eller lese produktbeskrivelser og kundeanmeldelser.

Kjøkkenutstyr

På WhiteAway.no finner du en rekke varer som forenkler din hverdag på kjøkkenet, og kjøkkenredskaper du kan bruke når du skal unne deg selv og familien noe ekstra godt. Du kan blant handle produkter som: kjøkkenmaskin, kaffemaskin, blender, vannkoker, foodprosessor, frityr, håndmikser, brødrister, bakemaskin, kjøkkenvekt, vaffeljern og vakuumpakker.

Støvsuger

Er du ute etter en ny støvsuger, kan du velge blant svært mange støvsugere på WhiteAway.no: håndstøvsuger, sentralstøvsuger, robotstøvsuger, poseløs støvsuger, allergivennlig støvsuger og energivennlig støvsuger.

Du finner støvsugere til all slags bruk, enten du ønsker å fjerne noen brødsmuler kjapt fra gulvet, om du ønsker å gjøre grundigere støvsuging i hele huset, eller om du ønsker at støvsugeren skal gjøre hele jobben for deg mens du bruker tiden din på noe helt annet.

Personlig pleie

Du finner alle elektroniske hjelpemidler innen personlig pleie på WhiteAway.no. Du kan handle produkter til: barbering, kropp og helse, lysterapi, massasje og velvære, skjønnhetsprodukter, tannpleie, vekt, hårpleie, hårfjerning, strykejern og produkter til din baby.

Klima

Har du det for varmt eller kaldt, sliter med dårlig luft, dårlig lukt eller fukt hjemme, så kan du løse problemet og gjøre ditt inneklima bedre, ved å handle på WhiteAway.no. I nettbutikken finner du produkter som: avfukter, aircondition, luftrenser og varmepumpe.

Fordeler hos WhiteAway

 • Fri frakt

 • Prismatch

 • WhiteAway rabattkode

 • Gode betalingsmuligheter

 • God kundeservice dagen lang

 • Chat dersom du lurer på noe

 • Ubegrenset returrett

 • Alltid lave priser

 • Alltid salg og kampanjer

Kontakt

Telefon: 800 69 089

Epost: info@whiteaway.no

Ved eventuelle spørsmål kan du ta kontakt med butikken på livechat på deres nettside.

 

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • Bilpleiekongen rabattkode
 • indusia rabattkode
 • Morris rabattkode
 • bonprix rabattkode
 • 24Shop rabattkode
 • C33 rabattkode
 • game-on rabattkode
 • Xplora rabattkode
 • evo fitness rabattkode
 • Lindex rabattkode