X-Life

X-life rabattkode 2022

De beste tilbudene for August 2022

tilbud
Anbefalt
Opptil 43% rabatt på Treningspakker!
tilbud
Anbefalt
Treningsutstyr - spar opptil 64%
tilbud
Anbefalt
Outlet for damer - spar opptil 80% hos X-life!
tilbud
Anbefalt
Outlet for herre - opptil 80% rabatt!
tilbud
Outlet - spar opptil 70% på sko hos X-life!
tilbud
Fri frakt ved kjøp over 800kr
tilbud
Gratis bytte og retur!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om X-life

X-Life.no har et solid produktutvalg innen treningsklær og treningsutstyr og retter fokuset på rask levering. Bruk en X-life rabattkode for å gjøre handelen rimeligere.

X-life tilbyr følgende fordeler:

 • 30 dagers åpent kjøp
 • prisgaranti
 • gratis frakt over kr 800,-
 • gratis bytte

X-life.no har merker som 2XU, Reebok, Kari Traa, Vibram, Craft og m.m.

X-life er en norsk nettbutikk som tilbyr treningsklær, protetinpulver, fettforbrenning og alt annet du trenger til å komme i form. X-life tilbyr også komplette treningspakker med personlige trenere. Nina Furseth, Europamester i Bodyfitness 2010, kan bli din personlige trener på X-life og gi deg et treningsoppsett og diett du aldri vil glemme. Stikk innom RabattKatalogen.no for å få oversikt over kampanjene og X-life sine rabattkoder.

X-life rabattkode – Nettbutikken for deg som trener

Ingenting er mer irriterende enn å trene med klær som ikke passer deg og aktiviteten du driver med. Man vil gjerne ha en tights som sitter skikkelig til kroppen og som ikke sklir ned med en gang du rører litt på deg. Hos X-life får du et kjempestort utvalg treningsklær av skikkelig kvalitet til rimelige priser. Å ha treningstøy som passer og ser bra ut er for mange svært viktig for å holde motivasjonen oppe. Det er så utrolig mye morsommere å dra til treningssenteret når du ser bra ut, og trives i det du trener i. Når du får de freshe nye skoene i alle de friske fargen blir du bare nødt til å ta en løpetur. Å kjøpe nye treningsklær kan ofte bli dyrt, så her har du mulighet til å spare mye. Sjekk ut våre X-life rabattkoder, og spar enda mer på treningstøyet.

En av norges største nettbutikker for trening og kosthold

X-life er en av Norges største nettbutikker som selger treningsutstyr. X-life har siden 2007 lagt flid i å lage en av Norges beste netthandler for sine kunder. De tilbyr derfor mange gode garantier til sine kunder. I X-life-butikken på nett finner du et stort produktutvalg av flere tusen ulike produkter innenfor mange forskjellige kategorier som treningsklær, sko, treningsutstyr, kosttilskudd, tilbehør og annet. Disse kan du få billigere med en X-life rabattkode! I tillegg har disse kategoriene også mange underkategorier.

X-life er mest kjent for sine treningsklær og du har sikkert sett deres egenproduserte X-life klær produktserie som inkluderer deres kjente X-life tights som brukes mye av kjente fitnessutøvere og bloggere. De selger også sko, treningsutstyr og kosttilskudd. Så her kan du finne produkter til deg selv eller produkter som du kan kjøpe i gave til dine venner. Hvis du ikke vet hva du skal kjøpe kan du selvfølgelig også kjøpe et X-life gavekort til dem i stedet. Med et gavekort bestemmer du selv hvilken verdi du ønsker å gi, og så kan mottakeren kjøpe hva han eller hun vil på nettbutikken inntil den bestemte verdien.

Kundefordeler

X-life ønsker alltid å gjøre sine kunder fornøyde, og gir derfor mange fordeler på kjøp hos dem. Enda bedre er det at du kan ta i bruk en X-life rabattkode for et billigere kjøp.

Gebyrfri handel – X-life lover gebyrfri handel noe som betyr at de har ingen gebyr på ulike betalingsmetoder og de dekker også fraktkostnadene om du blir nødt til å bytte varen. Så om du ikke er fornøyd med varen du har bestilt kan du sende den gratis i retur og bytte varen gratis.

Gratis frakt – handler du varer for over 500 kroner vil du få gratis frakt på varene dine.

100% fornøyd garanti

X-life har en 100% fornøyd garanti, slik at om du ikke er fornøyd med produktet kan du bytte til et annet produkt i samme kategori, helt kostnadsfritt. Så om produktet ikke helt hevder opp til forvetningene dine, har du 30 dager på deg på å bytte produktet om du vil unngå ekstra kostnader.

365 dagers åpent kjøp – Når du kjøper et produkt fra X-life har du 365 dager på deg til å se, prøve og vurdere produktet. Dette for at de vil at du skal være sikker på at du har gjort et riktig kjøp.

Prisgaranti og billigere med X-life rabattkoder

Som kunde ønsker man alltid best mulig pris på sine kjøp. Det finnes flere tusen produkter i nettbutikken deres, og de har fokus på at at prisnivået er riktig i forhold til resten av markedet. Du trenger kun å legge inn en direktelink til det produktet i nettbutikken som du ønsker å justere. Produktet må være tilgjengelig på lager til konkurrenten, og det må være samme merke og modell. X-life tilbyr derfor sine kunder en prisgaranti for å sikre at kundene får akkurat det, best mulig pris. Det betyr at hvis du kjøper et produkt hos dem og du finner det solgt til en lavere pris på nettet, vil x-life matche denne prisen, slik at du får produktet like billig.

Om ikke det er nok kan du også finne en x-life rabattkode som gjør produktene enda billigere. En slik rabattkode kan du finne her på denne siden, i tillegg har vi her en god oversikt over om det finnes en aktuell rabattkode, X-life rabatt eller X-life kupongkode som gjør dine kjøp billigere.

X-life blogg

X-life har sin egen blogg hvor de skriver om alt fra trening til kosthold. Der kan du finne mange gode tips til hvordan du får mest ut av treningen, hvordan du skal restituere og hvordan du bør forholde deg til kosthold. Det finnes mange gode oppskrifter på sunne og smakfulle bakevarer, salater og andre gode matretter.

Denne bloggen vil du finne dersom du går inn på forsiden på nettstedet til X-life.no, og blar deg ned til der det står «Blogg Trenings- Og Motivasjonsblogg»,

Bloggen er delt opp i flere kategorier slik at du enkelt finner det du leter etter.

Intervjuer

Her finner du flere intervjuer av personer som har gjennomgått en stor forandring med kroppen sin. De har alle startet med forskjellige utgangspunkter, og har jobbet seg oppover gjennom mye hardt arbeid og gode resultater. La deg inspirere av deres enorme viljestyrke og før-og-nå resultater. Det er også flere intervjuer med anerkjente fitnessbloggere og utøvere som gir sine beste råd for å kunne holde fokuset hele veien. Les om trebarnsmoren som gikk fra å være støttemedlem til å få six-pack etter mye tung styrketrening.

Kjøpsguider

De beste tilbud finner du på denne siden. Her får du tips til hvilke tilbud man ikke vil gå glipp av. Følg med her om du vil spare penger på treningstøyet. Sjekk også våre X-life rabattkoder for å få med deg de beste tilbudene.

Konkurranser

Delta i X-lifes konkurranser gjennom denne siden for å bli med i trekningen om å vinne mange flotte treningsrelaterte produkter.

Kosthold

Det er ikke alltid like enkelt å spise riktig i forhold til hva du trener og hvor mye. Her har du mange tips til hvordan du bør forholde deg til kosthold før, under og etter trening. Bruk også denne siden til å finne inspirasjon og oppskrifter til mange sunne og gode matretter.

Kosttilskudd

For å få maksimal effekt ut av treningen kan du bruke kosttilskudd. Det finnes utrolig mange varianter som har mange ulike effekter. Om du trenger tips til bruk og oppskrifter er denne siden fin for å få litt informasjon om hvordan det fungerer.

Spørsmålrunder

Her har X-life samlet sammen mange spørsmål som ofte er stillt og fått kjente fitnessutøver til å svare for seg. Her er det mange gode tips å plukke opp.

Trening

På denne siden kan du finne alle slags artikler innen trening. Alt fra de beste rumpeøvelsene og trappeintervaller til mental trening for å bli psykisk sterkere.

Treningsklær

Få med deg de siste trendene innen treningsklær og sko, og les andre utøveres anmeldelser. Her finner du treningsklær til både damer og herrer. Hvis du finner noe du liker må du huske å legge til en rabattkode.

I tillegg til blogg, har X-life og en egen fanside på Facebook. Denne siden er fylt med aktuelle tips, inspirasjon og tilbud som er relatert til en sunn og aktiv livsstil, trening og kosthold. Siden på Facebook har over 100 000 «likes»

X-Life motivasjonsvideo

Kontaktinfo

 • Telefon: 32 82 28 30
 • E-post: tilsalg@x-life.no

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • stayhard rabattkode
 • makeup mekka rabattkode
 • adams matkasse rabattkode
 • mango rabattkode
 • mcafee rabattkode
 • Lindex rabattkode
 • lightup rabattkode
 • mister spex rabattkode