Zalando

Zalando rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mars 2023

tilbud
Anbefalt
Få opptil 70% rabatt på klær til herre!
tilbud
Anbefalt
Få opptil 70% rabatt på klær til dame!
tilbud
Anbefalt
Få opptil 70% rabatt på klær til barn!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Zalando

Zalando er et europeisk selskap innen netthandel, grunnlagt i 2008. Selskapet ekspanderte raskt, og i 2012 ble Zalando etablert også i Norge, som Zalando.no. Deres hovedkontor ligger i Berlin, men med lager i Norge slipper man å betale toll og avgifter. På kort tid har Zalando vokst seg til å bli en ledende nettbutikk i flere Europeiske land. I Norge regnes Zalando som landets største nettbutikk innen klær og sko. Benytt en Zalando rabattkode for å spare penger på ditt neste kjøp!

På Zalando.no finner man kjente merkevarer og et bredt utvalg av moteriktige klær, sko og accessoarer, for dame, herre og barn. Man kan også finne varer og merkevarer som ellers er vanskelig å få tak i med en Zalando rabattkode.

Brukervennlighet

Zalando er en svært oversiktlig og brukervennlig nettbutikk. Deres system gjør handelen kjapp og smidig helt fra start til bestillingen er utført.

Nettbutikken har kategorier, filtrering og et søkesystem som gjør det svært enkelt å finne frem til det man leter etter. Det er flere bilder av produktene, fra flere vinkler både på en modell og produktet alene. Det er også gode produktbeskrivelser hvor man kan lese relevant informasjon om produktet: mål, passform, materiale, vaskeanvisning, mønster osv. Man ser også alle de ulike fargene produktet finnes i.

Bestillingsprosessen

Bestillingsprosessen på Zalando går svært enkelt for seg. Du trykker deg inn på det produktet du ønsker å bestille, og trykker deretter på «legg til i handlevognen». I handlevognen kan man legge til flere varer før man utfører bestillingen. Man kan enkelt finne en oversikt over hva som alt er lagt i handlevognen, dette gjøres ved å trykke på handlevognen som vises øverst i høyre hjørne på nettsiden.

Ønsker man å avvente bestillingen, kan man legge til produktene i en ønskeliste, slik at man enkelt finner frem til produktene senere.

Første gang man bestiller fra Zalando må man opprette en kundekonto med personlige opplysninger. På denne kontoen finner man også en oversikt over bestillingene, og har mulighet til å endre disse frem til forsending.

Når alle varene er valgt og betalingen er i gang, får man et valg om å taste inn en Zalando rabattkode. Zalando har ofte en rabattkode på lur, og derfor er det lurt å lete på nettet etter en aktiv rabattkode før betalingen finner sted. Kanskje får man en trivelig rabatt på kjøpet.

Betaling

Zalando.no. er merket med trygg e-handel, så man trenger ikke å være redd for å handle i nettbutikken. Betaling kan gjøres på kort som VISA, MasterCard og American Express, gjennom en faktura eller gjennom PayPal. På kort trekkes beløpet i det varene sendes fra lageret, og ved faktura betaler man innen 30 dager fra den dagen bestillingen sendes.

Levering

Har du bestilt varer fra Zalando.no kan du vente pakken 3-7 dager etter. Forsendingen skjer gjennom MyPack, som er en tjeneste levert av PostNord Logistics AS. Så fort din pakke forlater Zalando sitt lager, mottar du en e-post med et sendingsnummer. Dette sendingsnummeret gjør pakken sporbar, og man kan følge pakkens forløp på PostNord sine nettsider frem til den endelig er fremme.

Fri frakt og retur

Hos Zalando får man fri frakt og retur. Man kan fint prøve produktene hjemme og trenger derfor ikke å være redd for at man har kjøpt feil størrelse, at fargen ikke matcher eller at produktet rett og slett ikke så ut som man hadde tenkt. En feilbestilling gir ingen ekstra kostnad, og det gjør handelen både tryggere og billigere for deg som kunde. Dessuten har man god tid til å bestemme deg, da man har 30 dagers åpent kjøp, med gratis returnering. Har man alt betalt for varen, overføres beløpet tilbake på konto så fort returen har nådd lageret.

Kundeservice

Zalando er svært opptatt av å gi en god kundeopplevelse, og har man noen spørsmål er de kjappe med å svare på sin servicetjeneste på telefon. Man kan nå Zalando på telefon mellom 08.00-18.00 alle hverdager, og da vil man møte en norsktalende kundebehandler. Man kan også nå Zalando på e-post, og forvente svar innen 48 timer.

Fordeler

Prismessig er det flere fordeler med å handle på Zalando.no:

 • Fri frakt og retur
 • Fri retur også på salgsvarer
 • Man kan bruke en Zalando rabattkode
 • Man får 100 kr å handle for om man abonnerer på nyhetsbrev
 • Alltid gode tilbud og salg
 • Som Coop-medlem får man 5% av handelen i medlemsbonus
 • Alltid de nyeste trender og merker

Inspirasjon

Om man trenger, eller har lyst på inspirasjon i klesveien, kan man enkelt følge Zalando i sosiale medier.

På Zalando.no kan man også hente inspirasjon gjennom en oversikt over bestselgere, Zalando sine egne favoritter, skreddersydde tips for deg, eller shoppe etter ulike stiler. Trykker man seg inn på et produkt, kan man også gå inn på «Shop the look», og kjøpe flere av produktene modellen bærer på seg.

Dersom man abonnerer på Zalando-nyhetsbrev kan man vente inspirasjon også på e-post gjennom foreslåtte produkter fra butikken selv.

I nettbutikken har Zalando gjort det enklere for oss å lete etter produkter ved å foreslå andre lignende produkter og produkter som passer sammen med det valgte produktet. Man kan også lese kundeanbefalinger av de ulike produktene, og dele egen mening.

Inspirasjon hentes også fra andre aktører. Et eksempel er lommedugnaden.no – Norges beste dugnad for russ og idrettslag.

Mote til dame og herre

Zalando er kjent for sitt bredte utvalg fra kjente merkevarer, i tillegg til sitt eget merke, Calando. Man finner noe for enhver på Zalando, enten man er på leting etter noe hverdagslig, festlig, sporty eller mammaklær om man er gravid. Du kan finne et komplett antrekk til god kvalitet i nettbutikken, da det selges både undertøy, klær, sko, vesker og tilbehør. Man trenger ikke være redd for at det man handler er ut av mote.

Er man ute etter et litt mer eksklusivt design, kan man handle under en egen kategori som heter Premium i nettbutikken.

Til dame og herre finner man blant annet disse populære merkene:

Nike, Helly Hansen, Converse, KIOMI, adidas, ASICS, Ilse Jacobsen, Zizzi, Svea, Calvin Klein, Lacoste, Dyrberg/Kern, Nudie jeans, DAY Birger et Mikkelsen, Cheap Monday, UGG Australia, Volcom, Billabong, J.LINDEBERG, Pajar, Caprice, Replay, Merrell, Carhartt, Michael Kors, Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren og Topshop.

Mote til barn

På Zalando.no finner man klær, sko og tilbehør til de aller minste. Du kan kle barnet ditt i klær fra Zalando helt fra det er nyfødt til det er 16 år gammelt, og du finner klær til enhver anledning.

Trenger barnet for eksempel nytt regntøy og gummistøvler, eller en ny parkdress og vintersko, så finner man dette i nettbutikken.

Zalando fører blant annet disse kjente merkevarene til barn.

Name it, MINI A TURE, Reima, Converse, adidas, Desigual, Nike, DC shoes, Hummel, Molo, GAP, Joha, Viking, STUPS, Superfit, Crocs, Polo Ralph Lauren, Levi’s, Boss kidswear og Esprit.

Trening

Zalando har treningstøy, tilbehør og utstyr for en rekke aktiviteter til både liten og stor. Er man for eksempel ute etter nytt tøy å jogge i, så kan man klikke seg inn på kategorien løping og finne alt av moteriktige klær, tilbehør og utstyr innen løping.

For trening finner man blant annet disse kjente merkevarene:

Nike, adidas, ASICS, Reebook, Jack Wolfskin, Adidas Orginals, CMP, Salomon, Icepeak, Craft, Röhnisch, Puma, Oakley, Helly Hansen og New Balance.

Vesker og accessories

Har man nettopp handlet et nytt antrekk, eller trenger å piffe opp et gammelt, kan man virkelig finne prikken over i’en på Zalando.no. I nettbutikken finnes vesker, skjerf, vanter, hodeplagg, klokker, smykker, lommebøker, belter og solbriller i alle varianter, til både dame, herre og barn. Bruk en Zalando rabattkode til samtlige artikler og spar penger!

I nettbutikken finner man blant annet de populære merkene:

Michael Kors, SNÖ of Sweden, Guess, Pieces, Royal republiQ, DKNY, Just Cavalli, Tiger of Sweden, Diesel, Herschel og Marc By Marc Jacobs.

Sko

Zalando.no er kjent for sitt enorme utvalg av sko, man finner faktisk sko til all slags vær og anledning, til dame, herre og barn. Sko kan være ekstra skummelt å handle over nettet, men man trenger ikke å være redd med de gode returordningene Zalando fører.

Er man usikker på skostørrelsen kan man ta en titt i deres størrelsestabell og måle for å finne nøyaktig skostørrelse.

Salg og Zalando rabattkode

Er man på utkikk etter gode tilbud, er Zalando absolutt være riktig nettbutikk å gjøre et kupp. På Zalando.no finner man alltid en mengde produkter på salg. Og er man heldig kan man finne salgsvarer helt opp til 75%. Man trenger ikke å være redd for at Zalando svikter under salgsesonger eller på kjente handledager, som for eksempel Black Friday.

Zalando er også glad i å belønne gode og trofaste kunder som handler mye, og tilbyr ofte en Zalando rabattkode. Man kan enkelt lete opp en Zalando rabattkode selv her på Nettavisen sin egen side med rabattkoder.

Ønsker du «OOTD» inspirasjon kan du følge Zalando på Facebook, Instagram, Pinterest og Google+.

Zalando på Youtube

 

Kontakt

 • Telefon: 800 12 008
 • Mandag – Fredag 08.00 – 18.00
 • Epost: service@zalando.no

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode